Capitolul 4

81 11 2
                                    

-Esti fata....Nu poti . Jimin se impinge in ea si se duce langa Taehyung.
-Ce ai spus ? Hea se duce val vartej spre el . Il apuca de incheietura si i-o duce la spate dandu-i un picior in burta . Poti sa repeti ce ai spus ?
-Luati nebuna asta de pe mine . Hea se retrage si se duce si o ia in brate pe HaNa .
-Esti bine ? Fata da afirmativ din cap speriata . Deci cum facem ?
-Esti de partea noastra ?
-Mi-a explicat ceva Jimin si in mare parte am inteles. Deci da , plus ca vreau sa-mi salvez prietena mea cea mai buna .
-Ok , deci daca e mana lui Six probabil a dus-o la centru lui . Yoongi deschide o harta si face niste semne pe ea .
-Dar nu stim in care a dus-o . Taehyung se apropie de harta . 
-Stiu eu .  Toate aceste "ascunzatori" le-am verificat ,  a mai ramas doar asta .  Hea arata cu degetul pe un sat mic din afara Seoul-ului .  Deci mergem acolo . Ne ia doua zile sa ajungem acolo .  Faceti-va bagajul . 
DIN PERSPECTIVA LUI HEA
Eram cu Jimin la mine acasa ca sa-mi fac bagajele . Imi iau doar un tricou si un hanorac in ghiozda . Imi bag in cizma un cutit si imi las uniforma de politista acasa .  Rasuflu cu greu si imi mut privirea pe geam .  Vad cum oamenii se plimba de colo colo nestiind ce le rezerva viata ,  poate maine vor murii sau o sa se imbogateasca ,  fac lucruri fara sa sa se gandeasca la consecinte .  Of, baietii astia s-au gandit la toate ,  s-au gandit la siguranta lui Eun Bi si acum se gandesc la siguranta noastra .  Sunt buni ,  ar trebuii sa le cer scuze ... Ma indrept cu pasi marunti pana in sufragerie .  Jimin statea tolanit pe canapea si se uita la televizor .  Imi aude pasii si se intoarce spre mine ,  cand fac contac cu ochii lui corpul imi vibreaza , e o vibratie combinata cu frica si placere .  Nu vreau sa o pierd pe Eun Bi ,  o lacrima rebela mi-se prelinge pe obraz . Atunci Jimin vine spre mine si ma ia in brate . Imi ridic capul si imi despart buzele pentru a spune ceva dar el se apropie de mine si ma saruta .  Nu era un sarut normal ,  buzele lui strigau dupa buzele mele ,  avea nevoie de afectiune .  Se retrage incet si ma mangaie pe cap .
-Esti gata ?  Dau afirmativ din cap si ma indrept spre iesire .
                                                                                   *
-Te rog sa o aduci .  HaNa se uita fix in ochii lui Yoongi ,  isi musca buza ca sa nu planga .
-Nu-ti face griji ,  o sa ne intoarcem acasa.  O mangaie pe față şi HaNa ii sare in brate . 
-Haide ma repede . Jimin ma apuca de mana si ma trage in spatele masinini . 
-Uh ?  Ce e ? Ma uit la buzele lui apoi imi misc privirea spre ochii lui . 
-Promite-mi ca daca se inrautateste situatia o iei pe EunBi si fugiti . 
-Ce ?  Sa va lasam acolo si sa dam bir cu fugitii ?  Nici gand . Jimin da cu pumnul in masina si cu o mana ma prinde de brat .
-Noi suntem obijnuiti sa fugim sa ne luptam ,  Six nu o sa ne omoara deoarce are nevoie de noi .  Ai inteles ? Inghit in sec si dau din cap . 
Toti 4 ne urcam in masina si le facem cu mana celor care au ramas acasa si Jimin tureaza motorul plecand cu viteza . Am mers pe o scurtatura si in mai putin de 12 ore am ajuns intr-un orasel mic , ne-am cazat la un motel rapciugos . Nici sobolanii nu ar trebui sa doarma intr-un astefel de loc . Intram in motel si la receptie erau o babuta mica , aproape de inaltimea tejghelei . Ne zambeste calduros si se ridica ajungand la inaltimea noastra .
-Cate camere ? Ne intreaba scriind imtr-un caiet .
-O camera va rog , avem buget limitat . Jungkool imtimde banii femeii .
-Poftiti , este cea mai mare camera , nu prea avem oamenii care se cazeaza aici .
-L-a cum arata... Ii dau un cot in burta lui jimin ca sa tac .
-Voia sa zica ca e un motel frumos , nu-i asa Jimin ?
-Da . Baiatul se tine de burta si apuca bagajele urcand sacrile .
-Multumim . Femeia zambeste prieteneste si is afunda ochii intr-o carte mai groasa ca ea . Urcati in camera vedem ca sunt doua paturi duble . Imi arunc ghizodanul pe unul dintre paturi iar Jimin isi pune si el bagazele pe pat cu mine . Suga se arunca pe pat iar Jungkook peste el . Rad incet si imi scot pistoalele punandu-le sub perna , trag jaluzelele si ma duc spre masa . Intind o harta mica a unei fabrici de masini de mult timp inchisa .
-Asta e ascunzatoarea lui Six ? Jungkook vine langa mine si analizeaza continuntul hartii .
-Da , dupa cum pare incaperea , cred ca o tin pe Eun Bi aici . Arat cu degetul pe o incapere mica , cu o singura intrare .Paznici sunt la fiecare intrare .
-Sunt 4 intrari . Fiecare duce spre incaperea principala dupa la al doilea etaj e camera mica . Jimin ma completeaza fiind absorbit de desenele hartii.
-Trebuie sa eliminam garzile , pe langa cele de la intrare , mai sunt peste 10 presupun , fiecare ia cate o intrare . Suga il completeaza pe Jimin .
-Eu o sa o iau pe Eun Bi voi va ocupati de Six daca apare , o sa comunicam prin statii , daca cineva e ranit mortal se retrage . Iar Jungkook termina propozitiia . Ne uitam intre noi si se  observa de la kilometrii distanta ca avem emotii . Ma indrept spre valiza care o carase Suga , scot pistoalele si le pun pe masa , le scot si pe ale mele de sub perna .
-Nu avem munite multa asa ca folositi cartusele cu cap , fiecare are cate un pistol . Eu si Jungkook avem.cate o grenada , nu am putut lua mai mult de la sectie , le numara , am avut noroc ca le-am luat fara sa observe .
-Ok , nu o sa avem nici tot timpul la dispozitie , daca Six se simte amenintat cheama ajutoare . Trebuie sa ne miscam repede .
                                                                                             **
DIN PERSPECTIVA AUTOAREI

Eun Bi zacea jos intr-o balta de sange , nu mai avea lacrimi si nici sange ca sa-l varse , fiecare bucatica din corpul ei o durea , taieturile de cutit deja se infectase , nu mai avea putere in ea , simtea ca tot ce e in ea v-a exploda . Se aude usa deachizandu-se , atunci un barbat inalt si destul de tanar si apropie de fata .
-Saraca de tine , erai asa frumoasa dar acum arati ca o bucata de carne . Stii , nu patieai nimic daca imi spuneai de la inceput unde se ascund baietii . O sa te intreb ultima data , daca nu-mi spui eu nu o sa fiu la fel de bland ca oamenii mei . Eun Bi ii face semn sa vina mai aproape  , Six se apropie de fata , ea isi ridica capul plin de vanatai si se uita fix in ochii lui .
-Du-te dracu . Un zambet se strecoara pe fata ei si se da pe spate sprijinindu-se de perete . Six se enerveaza si o apuca de gat ridicand-o in picioare .
-O sa ma implori sa te omor . O tranteste pe jos si ii rupe tricoul , scoate un cutit din buzunar ,  ii spinteca pielea de pe burta scriind "SIX" pe ea . Ea isi aduce aminte ca asa aveau scris si cadavrele aduse la ea la spital pentru autopsie , dupa isi da seama ca urma sa fie violata .
-Nu. Un urlte ii scapa printre buze si zbate incerand sa scape din stramtoare lui . Mainile lui se plimba pe corpul ei firav , buzele lui se duc spre gatul ei si o musca pana cand ii da sngele , se ridica si isi sterge dara de sange cu limba .
-Ai gust bun , mai vreau . El se duce sarutand-o dar ea se opune , Six o musca de buza facandu-si loc printre buzle ei , isi coboara mana spre picioarele ei dar atunci se aude o bubuitura la intrare . Se opreste brusc si se ridica . Nu-ti face griji , ma intorc la tine , iese pe usa si o tranteste in urma lui . Eun Bi era mai mult ca sigura ca v-a murii in seara asta . Se aseaza intr-un colt tragandu-si genunchii la pipet .
-Am intrat . Hea comunica cu ceilalti baieti prin statie . Hea se indreapta spre incaperea principala unde sunt alte garzi . Unul dintre barbti vine spre ea si rade ... Facndu-i semn sa vina . Hea vine spre el dandu-i un picior in gura ,atunci mai multi au venit spre ea , unul dintre ei ii da cu pumnul in stomac si pentru cateva secunde isi pierde echilibru dar apar si ceilalti baieti .
-Ma duc dupa Eun Bi . Va descurcati aici ?
-Da . Cei trei se luptau si au strigat la unison . Jungkook isi face drum spre camera unde are trebuii sa fie Eun Bi . O garda ii sare in fata , baiatul ii da un pumn in gura si il arunca pe scari . Il vede pe Six care iese dintr-o camera . Se ascunde dupa un colt si astepata sa coboare . Jungkook se grabeste spre camera din care a iesit Six , un barbat bine facut ii da un pumn in gura de il izbeste de perete , pentru cateva secunde totul e in ceata dar apoi vede ca barbatul e pregatit sa ii mai dea un pumn , se strecoara pe langa el si scoate pistolul impuscandul in picior . Ii duce o mana la spate si il impinge pe acari peste celalat paznic . Intra in camera si o vede pe Eun Bi care statea in propriu sange .
-Eun Bi , fata isi scoate fata dintre genunchi si il vede pe baiat , incepe sa zambeasca si niste lacrimi de fericire ii apar .
-Kookie . Fata incearaca sa se ridice dar cade neputincioasa pe podea . Jungkook o ia in brate in stil mireasa .
-Baieti , am luat-o pe Min , vin spre voi. Baiatul se grabeste pe scari pana da de ceilalti , aratau la fel de rau ca si el , erau batuti si plini de lovituri . Cand il vad pe Jungkook se retrag , toti fug spre iesire pana cand Yoongi este nimerit in mana de un glont .
-Ah , Jimin se intoarce si il apuca carandu-l . Hea se intoarce si trage cu pistolul incercand sa-l nimereasca pe Six , baietii ies pe usa si se indreptam spre masina .
-Jungkook , da-mi grenada . Baiatul ii da grenada lui , impreuna cu a lui Hea le desface arumcandu-le spre iesire . Ajung toti in masina si pornesc in graba spre casa.

Run -F.F BTS-Where stories live. Discover now