Kap 3 "Chris"

17 0 0
                                    

Efter filmen var slut frågade Maria "Har du snackat med Chris?", "nej, jag tror inte han skulle bli intresserad av mig så det spelar ingen roll" sa jag och kollade ner på golvet, hon nickade och plockade upp cd skivan och la det på hennes rosa bokhylla. Hennes rum var bara rosa och tjejigt, jämfört med min rum så ser Marias rum 10000 gånger snyggare. Jag har ett blått tråkigt rum.

I mitt förra skola brydde inte folk om hur deras rum såg ut så länge de hade en säng och ett tak över huvudet så var de nöjda. Det verkade inte Maria hennes rum var fullproppad med mac smink, stor prinsessa säng, en stor garderob fullt med skor, kläder och jackor till och med garderoben var nästan lika stort som mitt rum. "Hur har du råd med allt det här?" frågade jag "min pappa är ekonom och tjänar 100 000 kronor ungefär och min mamma jobbar som en läkare och hon tjänar runt 50 000 kronor och dessutom har vi vunnit något spel du vet bingo och lotto och sånt skit? Aa vi vann 3 miljoner på det", "jaha" var det ända som jag fick ur mig. 

-skolan-

Vi hade kemi och jag satt bakom Chris alltså killen jag tyckte var söt och så. Jag var ganska bra på kemi så vi brukar samarbeta ibland men han pratar aldrig någonting om sig själv eller han frågar inte ens något om mig, därför tror jag att han inte är intresserad av mig.  "Hej, Alicia vad var det för datum?" frågade Chris mig "12 Januari är det" svarade jag, "kan vi inte va hoss dig idag och plugga?" sa han och log, OMG JA I HAVE WAITED FOR THIS MOMENT tänkte jag i mitt huvud.

"Ja visst det går nog bra" sa jag.

-Efter skolan-

Jag går och hämtar mina saker från skåpet, jag vänder mig om och ser Chris komma mot mig. "Ska vi gå?" frågar han, "aa ska vi ta bussen eller?" frågade nervöst "nej jag har med mig min pappas bil" svarade han och pekade på en grå parkerad bil vid skolans parkering. "okej jag har med mig allt" svarade jag och jag följde med honom till bilen. När vi precis skulle in i bilen fick jag syn på Maria,Vikki och Alice de fick syn på mig åh nej vad ska jag göra nu? 

-Marias Perspektiv-

Äntligen slutar skolan och jag får gå hem! Jag tar mina saker och går ut med Vikki och Alice bakom mig vid de båda sidorna Vikki på vänster och Alice höger, perfekt när jag kommer fram till bilen ser jag Alicia med MIN KILLE?! Är hon seriös jag som har gjort allt för henne! Jag sa att hon fick vara med i vår systerskap och det är det har jag får som tack? Hon har gått för långt och hon vet absolut inte vem jag är när det kommer till min man!

Efter vi har kommit hem så planerar jag, Vikki och Alice vår plan för Alicia, Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream honey tänker jag i mitt huvud.

-Alicias perspektiv-

När vi kom hem så gjorde jag te till båda oss och vi satte ner oss på soffan i vardagsrummet och började plugga. "Fint vardagsrum" sa han "tack" svarade jag och rodnade till lite. Sedan sa han "Alicia de någonting jag måste berätta" "ja?" sa jag och kollade djupt in i hans blågröna ögon.

"Det är såhär att jag eh jag..."


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gossips&Boys (Swedish)Where stories live. Discover now