Kap 2 "Bli av med henne"

35 2 0
                                    




Jag vaknade nästa dag av väckarklockan. Ugh jag är så trött. Jag har bara en sak  i mitt huvud jag ska bli av med Klara, jag måste iallafall. Hon fick mig att röka igår även om jag tog munbloss, jag kommer aldrig förlåta mig för det där. Men hur ska jag skaffa nya vänner? Jag gick upp och borstade tänderna och tog på mig ripped jeans och en vit blus. Jag satte håret i tofs och gick ner för att äta frukost.

-I skolan-

Vi börjar klockan halv nio och klockan är kvart över åtta. Vad ska jag göra i 15 min? Hitta en kompis måste jag göra! Jag kan inte gå runt utan en kompis. Alicia hör jag någon ropa. Jag vänder mig om och ser Klara, åh nej inte hon! "eh hej" säger jag tyst nervöst "ska vi hänga efter skolan?" frågat hon. Hon ser glad ut nästan stolt över det hon hade gjort igår. Vilken vidrig människa!

Jag ser de där tre tjejerna som nämligen heter Maria, Vikki och Alice komma mot mig, "varför hänga med den där losern istället för att hänga med oss?" sa hon kaxigt "Eh okej" svarade jag "kom" sa hon och jag gick med Maria (ledaren i gruppen). Jag blev äntligen av med Klara och jag får hänga med skolans populäraste tjejer.

-lunch tid-

Jag satt framför Maria,Vikki och Alice, de verkade vara noga med vad de åt. De åt bara grönsaker sen kommer jag 4 st potatis och en stor bit lax på tallriket. "så du verkar gilla mat" säger Maria "mm" säger jag och nickar med munnen fullt med potatis. "hur kan du hålla formen när du äter så mycket?" säger Alice "Jag tränar fotboll och basket sen åker jag skateboard mycket också" svarade jag "Vill du vara med oss efter skolan?" frågade Maria "vad ska ni göra då?" svarade jag och hoppades på att de också inte skulle stjäla eller något. "Vi ska vara hoss mig och ha en tjejkväll" svarade Maria "vad brukar ni göra då?" frågade jag, "Vi kör truth or dare sedan kollar vi på film och vi snackar väldigt mycket skit om folk men det stannar mellan oss du kan känna dig säker nu du är med i vår systerskap" svarar Vikki "jaha det låter spännande" svarar jag, "så är du med på det?" frågar Maria "Ja, okej visst"
-Hoss Maria-
"Så vad ska vi börja med nu då?" frågar Alice "Truth or dare vi vet inte så mycket om vår nya syster förstår du väl" säger Maria och kollar på mig, "äh okej" svarar jag "har du en crush?" Frågar Vikki "killen med brunt lockigt hår och med ljusgröna ögon är väldigt söt" svarar jag och rodnar lite på kinderna. Maria ser väldigt upprörd ut och säger "jag hämtar kakor och saft tjejer" sen går hon med snabba steg till köket jag bönder mig om och kollar på Alice och Vikki de ser förvånade ut "är du helt störd i huvudet eller?" Säger Vikki "vad har jag gjort för fel?" Frågar jag, "du har gjort det största misstaget någonsin Chris är Marias ex" säger Alice, jag blir chockad vad ska jag göra nu, de är mina enda vänner och jag kan inte förlora de, jag visste ju inte att det var hennes ex!
Maria kommer tillbaka med kakor och saft och sätter sig bredvid oss hon ser inte lika upprörd ut phuuuf! "Nu ska vi kolla på en film" säger Maria "vad för film?" Frågar jag och försöker se glad ut "teen spirit" säger hon och sätter på filmen. Jag tror nog att hon är över det hon måste ju fatta att jag inte var medveten om det!
Jag hoppas hon inte blir arg på mig.

Gossips&Boys (Swedish)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang