hoofdstuk

74 5 3
                                    

Ik kijk nog een keer om en twijfel maar sluit dan toch de deur. Ik loop richting de leraren kamer. Ik klop twee keer en wacht even en doe de deur dan open. Daar zit Gerard en gelukkig ook mijn Engels lerares.  Hij werkt me dat ik naar hem toe moet lopen.  Ik ga aan de tafel zitten en hij begint te praten "Eva, gaat het wel goed met je? En waarom liep je de eerste schooldag zo snel weg? Dat tweede fluisterde hij zodat ze dat niet hoort. "Ik uuh het gaat wel ja" het tweede laat ik ruste.  De deur gaat open en mijn Duits leraar komt binnen. "Kom we gaan even naar een ander lokaal" zegt Gerard.  Ik slik en kijk bang naar mijn Duits leraar in de hoop dat hij het ziet.  Hij kijkt me aan en geeft me een geruststellend knikje.  Ik loop achter Gerard aan en we lopen naar het lokaal. Als we daar gaan zitten is het even stil.  "Eva je had op de vorige school gewoon niks moeten zeggen over mij dan had jij het nu ook niet zo gehad!" Ik zeg niks en kijk naar de tafel.  "Maar jij moest zo nodig je mond open trekken"
Flash back
"Ik wil het graag even over meneer van der Lee hebben" zeg ik zacht tegen mijn mentor. "Hij raakt me aan en komt te dicht bij. Ik zie haar kijken dat ze me niet geloofd. "Eva ik uuh schik hier wel van"  " u gelooft me niet he?" Ik sta op en loop weg "Eva wacht" roept ze.
"Eva" ik schrik op uit mijn gedachte en heb totaal niet gehoord wat heel gerard gezegt heeft. Ik sta op en loop weg. Hij trekt me terug aan mijn harm. "Ik ben nog niet klaar met je!" Roept hij kwaad. "Ik wel" en ik ren weg. Ik kom langs de leraren kamer en ik twijfel nog even maar loop dan Door naar de fietsenstalling en fiets naar huis.

15-10-14Where stories live. Discover now