EPISODE 0.1

698 57 4
                                    





ULTRAFOTON DROİD NEDİR?

2 Milyarlık tek devlet olan ve Mars gezegeninde yaşayan insan ırkı dalga boylarına hükmetmeye başlamıştır. Artık cisimleri herhangi bir materyale ihtiyaç duymadan sadece ürettiği ışıkla (ağaç, demir, plastik vb.) üretebilmektedir. Bu yeni teknolojinin tek handikapı üretilen cisimlerin zaman içerisinde dalga boylarını ve foton sayılarını kaybetmesi dolayısıyla ışığın etkisinin azalarak cismin mukavemetini kaybetmesidir. Sertiliği azalan cisim yavaş yavaş yok olmaktadır.

Örneğin ışıktan yapılmış bir bardak hayal edelim. Bardağın zaman içerisinde dalga boyu düşecek ve geçirgen bir hal alacaktır. Dolayısıyla içinde koyduğumuz suyu sızdırmaya başlayacak ve sert yapısını kaybedecektir. Aynı zamanda görüntüsü de yavaş yavaş azalacak ve şeffaflaşmaya başlayıp bir süre sonra kaybolacaktır.

Ultrafoton sistemin insanlığa en faydalı özelliği ise arkasında herhangi bir kalıntı, kirlilik, atık, çöp vb. şeyleri bırakmamasıdır. İnsanlık 3.000 yılında olmasına rağmen hala kullandığı herşeyi ışıktan yapabilecek bir kapasiteye sahip değildir. Çünkü bunun için çok büyük bir ışık kaynağı gerekmektedir. Samanyolu galaksisinde güneşten aldığı ışığı yüzyıllar boyunca kullanarak bu teknolojiyi elde etmiş fakat devasa güneşin enerjisi de bitmeye mahkum olmuştur.

İnsan ırkı bu teknolojiyi Ultrafoton Droid yapımına harcamış ve bu droidlere UFD adını vermiştir. Samanyolu galaksisinden ayrılmadan önce UFD'leri yeni galaksiler keşfetmek için görevlendirmiş ve bir keşif aracı ile göreve göndermiştir.

Ve insan ırkı güneş sisteminden ayrıldıktan sonra UFD'lerden ilk mesaj gelir. Yeni galaksi bulunmuş ve rota yeni galaksiye çevrilmiştir.

YENİ GALAKSİ-YENİ BİR YAŞAM

Yosemite Galaksisi 73 gezegenden oluşuyor. Çapı şu an varolduğumuz samanyolu galaksisinin yaklaşık 8 katı. Tam ortada bulunan ışık ve ısı kaynağı yeni güneşin boyutu bizim güneşimizin yaklaşık 13 katı. UFD bilgilerine göre sıcaklık ve merkezkaç kuvvet olarak insan ırkına en uygun yörünge 37 ile 38. gezegenler arası. İnsan ırkı Hydron Kürelerinin ittime kuvveti ile içinde bulunduğu Mars gezegenini bu yörüngeye sabitliyor. Etrafında uydu olarak 2 Hydron Küresi ve bir de UFD mekiği kitleniyor.

Ve artık Mars etrafında 3 uydusu ile yeni galaksisinde...

74 gezegen ve devasa bir güneş birlikte dönüyor... Dönüyor... Dönüyor...

YIL 3.000Where stories live. Discover now