Kıskanclık

5.8K 260 10
                                    

Yb geldi iyi okumalar medya emre

Yemekten 1 hafta gecti. 1 haftadir normal okula gidip geliyoruz 1 hafta fazla ekşınlı bir. Şuan kıyafet seçiyorum ama bulamadım. Aha buldum pantolon ve üstüne t shirt oldu iste makyaj masasına oturup her zamanki gibi göz kalemi ve rimel tamamdır. Ağzıma bir kaç bir şey atıp arabama bindim okula geldim sınıfa çıktığımda oha çıkmaz olsaydım mete ve bir kız öpüşüyorlar hemen kapıyı kapattım tuvalete kaçtım. Sevgilisi varken bir başkasıyla öpüşüyor bu nasıl bir çocuk ya cidden anlamıyorum nasıl bir şey bu şuan cidden kafam almıyor. Zil çaldı sınıfa doğru yürümeye başladım bugün tekim malesef elif okula gelmeyecek bugün nasl geçecek acaba sınıfa geldiğimde sınıf dolmuştu mete de sınıfta yoktu herhalde başka bir yere götürmüştür kızı neyse aman banane. 
 Daha sonra Mete sınıfa girdikten sonra hoca girdi hoca girdikten sonra 5 dk sonra kapı çaldı ve içeri bir yakışıklı girdi oha çok taş adı emreymiş hoca bir yere otur dedi.
Çocukta bana doğru geldi yanıma oturdu bende
"Yanliz burası dolu"dedim
"Dolu ama niye kimse yok"dedi
"Cunki bugun okulda yok"
"Tamam bende bugunluk yaninda otururum ben emre"
"Duydum"
"Sert kiz senin adin ne"
"Yağmur"
"Hmm bugune bi programin varmi"
Metede bizi dinliyo fark ettim
"Hayir"
"Tamam o zaman bugün bir şeyler yapalım m yemek yemeye gidebiliriz."
"Tanımadığım kisilerle dışarı çıkmıyorum"
"Merak etme yemem seni bir yemek yicez alt tarafi ne korktun be"
"Ne korkucam lan tamam geliyorum"
"Aksam seni alirim telefon numarani ver"
"**********"
"Tamam ararim seni"
Salak mi lan bu cocuk neyse gidelim bakalim

*******
Suan eve dogru gidiyorum ve aksam 7 de beni alicak saat 5 daha vaktim var eve gittim direk duşa girdim 1 saat oylanmisim oha saat 6.15 olmus hemen sacimi tarayip duzlestirdim daha sonra mini bi elbise giydim daha sonra makyaj falan derken ohaaa 5 dk kalmis hemen topuklu ayakkabimi giydim ve canta aldim. Asagi inerken telefonum caldi emre ariyo actim ben asagidayim demek icin aramis.
Bende hemen indim kapidan ciktim.
Oha cok yakisikli olmus siyah pantolon ustune kaslarini gosterecek beyaz t shirt ustunede siyah ceket giymis cok cool olmus bana bakti ve ıslık caldi daha sonra arabaya binmem icin kapiyi acti ayyy ne kibar cocuk. Arabada hic konusmadik daha sonra luks bi yere geldik tekrar kapimi acti sonra iceri girdik. Icerisi cok guzel di iki kisilik bi masaya oturduk. Siparisleri verdik siparisler 10 dk sonra geldi.
"Yagmur sana bisi sormak istiyorum"
"Evet dinliyorum seni"
"Sey nasil diyicem bilmiyorum"
"Soyle''
"Benimle cıkarmısın"

oha olum bu hız ne oluyor tövbe yarabbim. Oha ben sok ben iptal ben wefat yani uha tam cevap vericektim ki bi kiz geldi ve 

"Askim bu kiz kim"
"Hicc kuzenim"
Oha oha oha hemen cantami alip masadan kalktim.
Kosa bildigim kadar kostum topuklularla hemen bi sokaga girdim.
Girmez olsaydim 5 kisi cıktı karsima.
(Aha simdi sictin yagmur) haksin ic ses bu sefer sıctım.
Onlari takmadan yurumeye devam ettim arkamdan konusmaya basladilat
"Heeyt yavrum eğlenelimmi biraz
Hic takmadim yurumeye devam ettim tekrar bisiler soyleemeye basladilar.
"Biraz eglenicez hadi gel"
Dedi biri daha sonra kolumdan biri cekti aha adamlara yakalandim coook iyi bi adamin kolunu alip ters ceviridim yuzune yumruk attim sonra digeri geldi onuda dovdum ama arkamdan biri tuttu.
Sonra duvara dayadi boynumu emmeye basladi elbisemin fermuarini acmaya calisti en sonunda lydia gibi cıglik attim artik gucum kalmadi aglamaya basladim. Daha sonra bayilicak gibi oldum yere cokmeye basladim o sira ses geldi.
"Birakin lan kizi!"
Ama bu ses cok tanidik kafami kaldirdim ama bu mete bi andan gozum karardi ve bum karanlik.

Meteden
Emre mali yine bizim okula geldi ve yagmuru yemege cikardim.
Bende sinirlendim ve cikista bara gittim. Bardan cıktığımda eve dogru surdum tam sokagi donmemle bi ciglik duydum arabadan indim. Ama bu yagmur hemen kostum kurtardim adamlar dovdum sonra kactilar. Yagmura baktigimda yerde yatiyordu.
Hemen ustumdeki ceketi cikarip ustune giydirdim kucagima alip arabaya bindirdim sonra berklere surdum elifide aradım hemen berklerin evine gelmesini söyledim. hemen berklerin evine sürdüm geldiğimde hemen kapıyı çalmaya başladım. hemen kapıyı açtı içeri geçtik
Berkte  nouldu falan diye sordu hepsini anlattim berkte emreye sinir oldu. o sıra elifte geldi hemen yağmurun yanına oturdu.
Sonra yagmur kabus goruyo galiba noulur yapmayin falan bisiler mirildandi elif yanina gitti ben burdayim canim bisi yok falan dedi o emreyi bi elime geciriyim ben biliyorum napicagimi hele bi sabah olsun.

Eliften
Bugun okula gitmedim çünkü kendimi hasta hisediyorum biraz ne o yüzden evde oturup dizi falan filan izledim. daha sonra sahile doğru biraz yürüdüm belki temiz hava iyi gelir diye. sahile gelip bir bank bulup oturdum hemen kulaklığımı taktım ve bu yeni okulda baştan sona olan bütün olayları bir düşündüm neler falan oldu diye aslında eski okulumuda özlüyorum ordaki arkadaşları falan sınıfımızı çok eğlenceli bir sınıfımız vardı yağmur ve kaan birleşip bütün dersleri kaynatırlardı herkes eğlenirdi. ben bunları düşünürken bir baktım saat 5 olmuş yavaş yavaş kalkıp eve doğru yürümeye başladım. Eve geldiğimde evde kimse yoktu bende salond biraz televizyon izlemeye başladım uyumsuz filmi vardı bu filmi çok seviyordum hemen izlemeye başladım filmin sonlarına doğru telefonum çalmaya başladı arıyan meteydi hemen açtım elif hemen berklerin evine gel dedi ne oldu falan dedim ama hemen gel dedi bende hemen kalkıp gittim. yağmur yatıyordu metede olayı anlattı o sıra başımdan aşağya kaynar sular döküldü nasıl olur falan diye düşündüm. Bu olay yağmur için çok kötü bir şey çünkü yağmur en çok bu olaydan korkardı hayatında biraz sonra yağmurdan sesler gelmeye falan başladı hemen ona sıkıca sarıldım. Daha sonra yağmur uyandıktan sonra biraz oturup bu olaylar hakkında konuştuk yağmur herşeyi anlattı sınıfa yeni bir çocuk gelmiş daha ilk günden çocuk çıkma teklifi etmiş üstüne üstlük sevgilisi varmış bu nasıl bir insanlık ya neyse bunları konuşurken saatin geç olduğunu düşündük ve kalktık berkler biz bırakalım dediler bizde yok falan dedik taksiyle gideriz dedik onlarda kabul edip hemen taksi çağırdılar onlarda  taksiye binip eve bizim eve geçtik.


Eveet umarim begenmissinizdir vote unutmayiiin

YENİ OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin