Bölüm_3

119 7 3
                                    

Savaş'ın ağzından

Bu kız gerçekten çok masum duruyor, çok güzel bir kız ben böyle düşünmeye devam ederken yerime oturdum o kızın arka sırasında oturuyordum. Ben düşünürken" selam ben Buğra" dedi yanımdaki çocuk" bende Savaş" dedim. O kız çok tatlı ama yaw. Off ne diyorum ben ya kendine gel Savaş. Neyse ben ders dinleyeyim en iyisi off derste çok sıkıcı ya , bu kızın neden uyuduğunu şimdi daha iyi anladım.

Arya'nın Ağzından

Birinin beni dürttüğünü hissediyorum. Off kim bu yaa. ''yaa anne git başımdan nolur 5 dakika daha'' dedim arkadan gülme sesi gelirken '' ne annesi Arya kalk okuldasın'' dedi öğretmen. oha ben öğretmene anne mi demiştim şimdi off Arya ya iyice saçmaladın artık hemen kalkıp '' kusura bakmayın hocam ben uykuda ne dediğimi bilmiyorum da'' dedim. '' Arya seni hepimiz biliyoruz evladım edebiyatı sevmiyorsun anladık da bu kadar belli etme bari '' diye karşılık verdi hoca.Hocanın bu dediğine sadece gülümsedim. Arkamdan yabancı bir ses gelince arkama döndüm , bu çocuk kim yeni mi gelmişti hemen önüme dönüp Tuğçe'ye ''bu çocuk yeni mi geldi'' dedim. '' evet sen uyurken geldi ,çocuğa ilk günden rezil oldun canım '' diye karşılık verdi o da ''sus be ne rezil olacam benim doğal halim bu tamam mı benim doğamda var uyumak '' kahkaha attı . '' adı neymiş '' dedim. '' bilmiyorum'' diyip arkasına döndü .Tuğçe arkadakilerle sohbete daldı aradan çok geçmedi zaten zil çaldı. " Aryaa" Tuğçe bana seslenince arkama döndüm "efendim" dedim "tanışsana yeni gelen arkadaşımızla" dedi Tuğçe o sırada yeni gelen çocuğa döndüm "selam ben Arya" dedim" be-ben de Savaş" dedi niye kekeledi ki bu çocuk aman boşver"tanıştığıma memnun oldum"dedim.çocuk sadece gülümsedi.

Savaş'ın ağzından

Off ben niye kekeledim yaa rezil oldum kıza. Ama bu kız çok güzel.  Ben ne diyorum yaa kendime gelmem lazım noldu  bana böyle of saçmaladım iyice neyse okul çıkışı bara giderim kafamı toplarım. Ben böyle düşüncelere dalmışken Buğra konuştu" nerelere daldın yeni çocuk" bu çocuk çok mu ukala bana mı geliyor diye düşünürken"  hiç öyle dalmışım" dedim. "Gel sana okulu gezdireyim hem biraz hava da almış oluruz" dedi Buğra" tamam hadi gidelim" dedim ve sınıfın kapısına doğru ilerlemeye başladık. Kapıdan çıkar çıkmaz öyle mi manzarayla karşılaştım ki bir an hareket edemedim. Böyle bir şey nasıl olur ya.Boş hayallere kapıldım sanırım.

Selam arkadaşlar ben geldim. Bu bölüm diğerlerinden biraz daha uzun oldu sanırım elimden geldiği kadar bölümleri uzun yazmaya çalışıyorum. Kitap hakkındaki
düşüncelerinizi lütfen yorum atar mısınız sizin düşünceleriniz benim için çok önemli ve yazım yanlışları için özür diliyorum dikkat etmeye çalışıyorum. Sizleri çok seviyorum bir daha ki bölümde görüşmek üzere❤️

AŞKIN BENİ BAŞTAN YAZARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin