Část 1 Stěhování

2.1K 51 1
                                    


Byl čtvrtek asi tak 16:35 a já se školou jela domů z Anglie. Se třídou jsme se rozhodly udělet malý prank call. Takže jsme volali i Youtuberům. Nejdřív Jirkovi ten to nezvedal potom Blazerovi ten to taky nezvedl a nakonec Vadimovi který to zvedl. Najednou se ozvalo ,,Halo,, Kamarádka která mu volala začal úplně šílet a řekla mu ,, omg ty si Vadim ten slavnej youtuber omg ,, Vadim byl asi zděšen a tak to položil. Celá třída v autobuse vybuchla smíchy. Když jsme přijeli večer kolem 22:15 před školu vyzvedli si nás rodiče. Jela jsem s mamkou domů a všechno jsem jí vyprávěla. Když jsem přijela somů byla jsem tak unavená ,že jsem si odnesla svůj kufr do pokoje a praštila sebou do postele.

Druhý den jsem vstala a jako každý ráno jsem provedla ranní hygienu. Nejdřív jsem si vlezla do vany a relaxovala potom si vyčistila zuby a vyfénovala si hlavu. U snídaně se mi mamka řekla ,že se budeme stěhovat odpověděla jsem ,,dobře,, a dojedla jsem snídani. Odešla jsem do pokoje a začala si balit věci. Vzala jem si jen věci co v novém bytě chci a ty co nepotřebuju dáme pryč. ,, Asi bych se měla převlíct ,, řekla jsem si.

Vzala jsem si na sebe uplé tílko a šortky. Vlasy jsem si dala do culíku a namalovala se.Asi po čtyřech hodinách se ozvalo ,, Niki už jedeme! ,, rychle jsem se rozeběhla dolů a nadtoupila jsem do auta.



Nový sousedWhere stories live. Discover now