Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ

113 5 0
                                    

Ειμαι η Ελενα.

Ζω στην Νεα Υορκη με την πολυμελης οικογενεια μου. Επτα παιδια και δυο γονεις στο ιδιο σπιτι. 

Οι γονεις μου, Τζον και Σαμανθα, ειναι πρακτορες στο FBI. Αυτο βεβαια δε το ξερει κανενας εκτος απο εμας. Δεν κανουν τα 'επικινδυνα' πραγματα. Η μαμα μου ειναι χακερ και ο μπαμπας μου ειναι στην νεκροψεια. 

Τα αδερφια μου:

1. ΙΘΑΝ! 20 χρονων. Καστανα μαλλια και γαλανα ματια -ιδιος ο μπαμπας-. Σπουδαζει αρχαιολογος στην Ελλαδα. Ειναι ο ΣΟΒΑΡΟΣ της οικογενειας.

2. ΤΑΙΛΕΡ! Η αδυναμια μου. 18 χρονων. Ξανθα μαλλια και καστανα ματια. Ειναι ο ΓΛΥΚΑΣ της οικογενειας που συμπεριφερεται καλα σε ολους. Εχει καψουρα με την Ρειτσελ, που δεν του δινει σημασια, ενω θα μπορουσε να χει ενα απο τα εκατομυρια κοριτσια που τον θελουν.

3. ΕΛΕΝΑ-ΕΓΩ! 17 χρονων. Καστανη με γαλανα ματια. Ντροπαλη και ησυχη στο σχολειο. Αλλα ΔΥΝΑΜΙΚΗ και οποιος παει να με πειραξει, τρωει πολυ ξυλο, αφου παω καρατε απο τα 6 μου. Ειμαι και ντροπαλη αλλα και σατανικη. ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ

4. ΟΣΤΙΝ! 15 χρονων. Καστανα μαλλια και ματια. Κομπιουτερακιας. ΧΑΚΕΡ. Λιγο nerd καποιες φορες αλλα ειναι πολυ καλος.

5. ΛΙΖΙ! 13 χρονων. Ξανθια με γαλανα ματια. Η πιο ΟΜΟΡΦΗ σε ολο το γυμνασιο. Ψωναρα, αλλα καλη παρεα. Μοιραζομαστε ιδιο δωματιο και σκοτωνομαστε πολυ συχνα

6. ΠΙΤΕΡ ΚΑΙ ΛΙΟ! 12 χρονων. Διδυμα διαβολακια. Ο Πιτερ ξανθος με γαλανα ματια και αγγελικα χαρακτιριστικα, δεν φαινεται οτι ειναι σατανικος. Ενω ο Λιο, καστανος με καστανα ματια και φαινεται υπερβολικα η ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΗΤΑ του.


Αυτη ειναι η οικογενεια Γουινστον. Τα λεμε αυριο ξανα μαλλον ;)


Troublemaker Where stories live. Discover now