✆34✆

932 64 3
                                    

Melody: Haneulll

Napıyorsunnnn

Heaven: Annemle televizyon izliyoruz

Melody: HANGİ KANAL?!

Heaven: STV

Neden panikledin ki?

Melody: Hiiç

13. Kanal'ı açma, tamam mı, benim canım arkadaşım?

Ağzımı yiyim

Ben niye böyle malım?

Heaven: Tamam tamam

Israr etme

13. Kanal'ı açıyorum işte

Melody: Haneul!

Hayır!

Gerizekalı!

--

Yun'un yazmaya devam ettiklerine aldırmadan annemden kumandayı alıp 13. Kanal'ı açtım. Annem dizisinin bölünmesine itiraz etse de, Yun'u böyle panikleten şeyi izlemesem olmazdı.

Diye düşünmüştüm.

Ünlü bir magazin programı vardı 13. Kanal'da. Ekranın ortasında, bir kafede mutlu mutlu pasta yiyen bir çift, kenarda da Baekhyun ve Taeyeon'un fotoğrafları vardı. Beynim şaşırsa da, vücudum tepki vermeyi reddetti ve haberin sesini açıp tüm dikkatimi televizyona verdim.

Altta, "Byun Baekhyun ve Kim Taeyeon yeniden beraber mi?" diye bir manşet vardı; fosforlu pembe renklerle yazılmıştı ve oldukça çirkindi. Taeyeon'un sevdiği renklerden olan pembeden bir kere daha nefret ettim.

Heyecanlı konuşan sunucu, "Daha önce çıkıp ayrıldıklarını duymuştuk, bunun şirket yüzünden olduğunu söyleyenler vardı. Bu görüntüleri günün ortasında, herkesin önünde vermekten korkmayan ikilinin arasındaki ilişkiyi henüz bilmesek de, yüzlerindeki ifadeden açıkça çıktıklarını söyleyebiliriz. Beraber kahve içtikten sonra şirket binasına geri dönen Byun Baekhyun ve Kim Taeyeon, kameramanlarımızla veya fanlarıyla konuşmayı reddettiler. Adeta kaçtıklarını düşünmekten alıkoyamadık kendimizi. SM'in onayını bekliyoruz ama oldukça ortada yaşanan bu ilişkiyi anlatmaya gerek var mı? İlişkilerinin geçen seferki gibi hızlı başlayıp hızlı bitmemesini umuyor, mutluluklar diliyoruz. Bu konudaki düşüncelerinizi twitter sayfamıza..."

"Şu Baekhyun mu ne, ne yakışıklı çocukmuş," dedi annem gülümseyerek. "Yoksa onun hayranı mısın?" Anneme cevap vermek yerine gözyaşlarımı içime çekip koşarak odama çıktım. Telefonum titreyip duruyordu.

Melody: İyi misin?

Haberi izledin, değil mi?

O yellozla Aptalhyun'u kafana takmana değmez

Heaven: Yun, ben sadece...

Biraz ağlamak istiyorum, tamam mı?

Lütfen alınma ama çok iğrenç hissediyorum.

Sana sonra mesaj atarım.

Melody: Tamam, Haneul

İyice kendine gel

İhtiyacın olursa ben buradayım

(Görüldü, 15:53)



× Five Months × Byun BaekhyunOnde histórias criam vida. Descubra agora