Ashton İrwin'le Hayal Et (Özel Bölüm)

1.6K 89 12
                                    

Sahnedeki Ashton'a hayranlıkla bakıyordum. Etrafımda ki kızlar çığlık atıyordu. Bir delilik yapıp yılbaşını bir barda geçirmeyi önerdim. Ama bara girdiğimiz an bu kararımdan pişman oldum. Çünkü bütün kızlar yanımıza çullanmış, ondan imza almaya çalışmışlardı. Bende bıkkınlıkla boş bir masaya geçmiştim. O da kızlardan kurtulmak için sahneye çıkıp şarkı söylemeye başladı. Ben de masadan ona bakıyordum. Şarkı bitmişti, bütün kızlar onun yanına çullandılar ve sohbet ettiler. İçimden o kızları nasıl öldürebileceğimi düşünüyordum. Hayır, onun sevgilisi değildim.
Sadece arkadaşıydım. Sadece arkadaş... Ben ona aşıkken sadece arkadaşı olmak kalbimi parçalıyordu. O bana yaklaşınca kalp atışlarım hızlanıyor ve bayılacak gibi oluyorum. Tekrar o tarafa baktığımda bir kızın onun yanağından öptüğünü gördüm. Bu çok fazlaydı. Elbette onların yanına gidip kıza işkence yapmazdım. Ama belki ben de onu kıskandırabilirim. Tabi o beni kıskanmazdı. Yine de denemeye değer. Bardaki erkeklere baktım. Hepsi benden yaşça çok büyüktü. Ama en arkada benim yaşlarımda bir erkek vardı. O çocuğun yanına gittim. Sahneye başka birisi çıkmıştı ve neredeyse herkes pistte dans ediyordu. Tüm cesaretimi toplayıp çocuğa sordum:
S: Dans edelim mi?
Ç: Olur güzelim. Elimden tuttu ve beni piste çıkardı. Dans etmeye başladık. Arada Ashton'a bakıyordum. Dans ettiğim çocuğa onu öldürecekmiş gibi bakıyordu. Çocuk ellerini kalçalarıma koyup beni kendine daha çok yaklaştırdı. Rahatsız olmuştum. O sırada Ashton yanımıza geldi ve çocukların bara geldiğini, yanlarına gitmemiz gerektiğini söyledi. Ardından beni kolumdan tuttuğu gibi hızla ilerletmeye başladı. Kıskandığı belliydi ama bu tavırları saçmaydı. Sinirle ona döndüm:
S/A: Ne yapıyorsun sen? Ben bir çocuktan hoşlanamaz mıyım ha? "Arkadaşını" böyle alı koyamazsın dedim. Arkadaş kelimesine özellikle vurgu yapmıştım. Ashton sinirle "arkadaş" diye mırıldanmaya başladı. En sonunda bana döndü ve
A: Arkadaşlar birbirlerini kıskanmaz S/A dedi. Sinirimin doruk noktasına ulaşmıştım. Tıslar bir şekilde "Eğer bu gerçeğin farkında olsaydın sana deliler gibi aşık olduğumu fark ederdin" dedim. Şaşkınca bana baktı. Ve beni öptü.

5SOS HAYAL ETWhere stories live. Discover now