#3

81 4 2
                                    

     Dimineață următoare sunt trezita de sunetul goarnelor, ce anunța ca trebuie să ne pregătim pentru antrenament.
 
    Mă dau jos din pat, și mă duc la baie,unde îmi fac rutină de dimineață, și maimbrac cu o pereche de colanți, o bustiera neagră, și un hanorac tot negru.

   Ies din baie, iar în mijlocul camerei o văd pe Anne, cum își încălța adidași, fapt ce îmi aduce aminte ca și eu trebuie să mă incalt, așa ca îmi aleg o pereche de adidași nike, negri.

  Ieșim amândouă din cabană, indreptandune spre teren.

   Ajunsă la locul meu , observ ca înafară de mine, mai este o singura fata, in rest numai băieți. Iar ghinionul meu este ca ai Justin este în aceeași grupa cu mine.

   Profit de faptul ca Bill nu a apărut, și mă duc la fata aceea și mă prezint.

  - Bună eu sunt Roxana!
   -Bună, eu sunt Diana. Încântata., spune și da mâna cu mine.
  -Și, Diana, în ce an ești??
   -Primul an, tu??
  - La fel.
   - Și, tu cunoști pe cineva de aici?/, mă întreabă ea
   - Doar pe Anne , colega de cameră.
    - Ai vrea să fim prietene?
   - Desigur,  îi răspund , iar în acel moment apare Bill,  ce ne spune să ne așezam iin linie.

   -După cum știți eu sunt cel care anul aceste si în ani următori va voi pune pielea pe băț, depinde de cum mă veți asculta. Mulți dintre voi mă cunosc, iar pentru cei ce nu mă cunosc eu sun instructorul vostru, mă numesc Bill Smith. Acum să înceapă antrenamentul . Alergați pentru on ceput trei ture de teren. Start.

   Am început cu toți să alergam. Poate vouă vi se pare puțin trei ture, dar terenul asta este imens.

  După ce am terminat de alergat , am făcut o pauză de 5 minute.

   - Acum va voi grupa câte doi , și va veți luptă. Prima pereche este formată din Joss și Austin., spune iar în fata apare un băiat blond și unul brunet. După zece minute cel brunet este bătut de cel blond.  Următoarea pereche este formată din Roxana și Justin.

   Am înaintat în fata, Justin făcând la del .Ajunsi unu în fata celuilalt ,Justin îmi zâmbește dioaboleste. Dear ști el ca eu fac box de la 10 ani, dar din păcate,numai mamă și profesorul de box știe asta.

  -Începeți!  spune Bill, iar Justin încearcă să îmi dea un pumn, dar eu acționez înaintea lui , și îi dau un pumn în stomac. Profit de faptul ca este aplecat, din cauza dureri, și îi dau un genunchi în gura, acesta cazasnd lat pe pluptăm..

   -Stop!, spune Bill , iar eu mă dau mai în spate să îmi văd capodoperă. Și ce mai capodoperă, Justin întins pe jos cu nasul și o buza spartă. Dute la infirmerie, îi spune Bill, iar el execută.

   Ora să terminat fix in momentul în care toți am terminat să ne luptăm.

   Mam dus în cabană mea să mă schimb , și am plecat la cantină.

  În cantină am văzut ca și Diana sta la aceeași masă cu Anne, deci am decis să mă duc la masa profesorilor, unde mamă mia zis să vin când nu am unde să stau.
 

RoxanaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum