Zelený vlasy

1K 34 2
                                    

#Pohled Tomáše

Ráno jsem se probudil a šel se podívat dolů. Udivil jsem se. Leží tam Gabča v Honzovo obětí. Nedalo mi to a musel jsem si je vyfotit. Vyfotil jsem to a dal na instagram s popiskem: "MenT nám něco tají" Stihnul jsem to jen tak tak. Jen co jsem do dal na instagram, tak se probudila Gabbie. ,,Dobré ráno." řekla.,,Dobré. Něco mi ušlo?" řekl jsem a podíval jsem se na ni, jak ji Honza drží kolem pasu. Až teď jí to došlo, tak se opatrně vymanila z jeho obětí. ,,Ne nic ti neušlo. Já jsem jen chtěla spát na zemi a Honza trval na tom, že mi to povolí, ale půjdu si lehnou k němu, abych nespala na tvrdým. Nic víc se nestalo neboj." uklidnila mě, ale já ji nevěřil. Po chvíli se probudil i Honza a já ho začal vyslýchat. ,,Co máš s Gabbie?" ,,Nic.Co bych s ní měl mít?" ,,Já nevim, když jsem sem přišel, tak jste spolu leželi na zemi v objetí." ,,Jo to je proto, že ona chtěla ležet na zemi, tak jsem jí to povolil. Poklidili jsme tady, chvíli jsme dělali blbosti, lechtali se a já jí nabídl že si půjde lehnout ke mě, aby neležela na tvrdým. Souhlasila."Já jsem se nestačil divit, tak jsem radši šel nahoru převlíct se.

#Pohled Honzy

Po Tomášovo výslechu jsem šel  do kuchyně a tam byla Gabriela. Tancovala do rytmu hudby a u toho dělala snídani. Přišel jsem k ní, zezadu jí dal ruce na boky, políbil jí do vlasů a svoji hlavu jí dal na rameno. Trochu se lekla. ,,Copak kuchtíš?" zeptal jsem se. ,,Snídani, aby jsme měli co jíst." Otočil jsem si jí k sobě. Teď jsme se dívali do očí toho druhého. Začal jsem se k ní přibližovat a dal jsem jí pusu. Nechala se. To by ale nebyl Tomáš, kdyby to vše nezkazil. ,,Opravdu spolu nic nemáte?" ,,Co? Ne nic spolu nemáme......zatím." řekla a poslední slovo zašeptala. Musel jsem se usmát. ,,Dobře pro tentokrát vám to uvěřím, ale nevypadalo to tak." okomentoval to.,,Kdy bude snídaně už mám celkem hlad." dodal. ,,Už jen dám na talíř jídlo a můžeme jít jíst. Zatím si běžte sednout ke stolu, hned jsem u vás." My s Tomášem jsme si šli sednout ke stolu a za chvíli už bylo jídlo hotové. Po snídani jsem řekl: ,,Dík za snídani. Já musím jít, máme sraz s Martinem a Míšou." Oblíkl jsem se a šel ke dveřím. Ve dveřích jsem zakřičel: ,,Čau ještě se dneska uvidíme."

Šel jsem ke kadeřnici protože jsem prohrál v Milka soutěži. Musel jsem si nechat obarvit vlasy na zeleno. Když jsem tam došel, přivítali jsme se, já se psychicky připravil a mohli jsme jít na to. Celou dobu jsme to natáčeli a asi v polovině barvení když jsem se bavil s Martinem tak mi řekl ,,Ani si se nepochlubil že máš holku." podíval jsem se na něj nechápavým pohledem a on mi ukázal tu fotku z dneška. ,,Tak copak nám tajíš MenTíku?" ,,Já s ní nic nemám sice to tak vypadá, ale není. Začnu od začátku. S Doggem jsme jí přemluvili, aby spala u něj když už tam spím já. Že bude větší sranda....."převyprávěl jsem mu celý včerejší den a dnešní ráno. On jen kulil oči,,....sice jsme s párkrát políbili, ale zatím spolu nic nemáme." dokončil jsem a dal důraz na slovo zatím. ,,No jako vysvětlit to mě je v pohodě, já to pochopím, ale co fanoušci? Těm to jen tak nevysvětlíš Honzo." ,,Hmm...to už bude těžší. Stejně to udělal jenom kvůli tomu pranku." zamyslel jsem se nahlas a Martin se toho rovnou chytil. ,,Jaký prank?"ptal se zvědavě. ,,Vše se dozvíš ve videu je to natočený." Když už jsem měl zelený vlasy tak jsem šel k Tomášovy domů. ,,Čau kluku, co to máš s vlasama?" ,,Čus Tomáši. Prosim tě, řekni mi kde bydlí Gabriela, chci jí překvapit." ,,Bydlí nedaleko, já tě tam radši dovedu ty by ses ještě ztratil jak tě znám." Dovedl mě k jejímu domu a odešel. Zůstal jsem tam sám, nasadil jsem si kapuci a zazvonil na zvonek. Po chvíli otevřela dveře a pozvala mě dál. Šli jsme do jejího pokoje a ona se zeptala proč si nesundám tu kapuci. Tak jsem si ji sundal a ona se na mě dívala s otevřenou pusou. ,,Sluší ti to." ,,Děkuju, já se bál, že se ti to nebude líbit." objal jsem ji a dal jí malinkou pusu na tvář. Začervenala se. ,,Jinak pomůžeš mi něco vymyslet?" ,,Co?" ,,Výmluvu." ,,To se chceš ulít ze školy nebo co?" ukázal jsem jí fotku co dal Tomáš na instagram. ,,Já ho zabiju." ,,Víš chtěl jsem se tě zeptat......Budeš se mnou chodit?" Objala mě a zašeptala: ,,Ano." do očí se jí vehnaly slzy, které jsem jí utřel palcem a políbil jsem ji. Chvíli jsme se líbali. ,,Teď jim můžeš vysvětlit, že spolu chodíme." řekla když jsme se od sebe odtrhli.

O několik dní později (den po Vánocích)

#Pohled Gabriely

Máme sraz s Honzou a budeme si dávát dárky. Seděla jsem na lavičce v parku. Zezadu mě někdo objal a já věděla, že je to Honza. Otočila jsem se a políbila ho na uvítanou. ,,Ahoj, už jsem se nemohl dočkat až tě zase uvidím." ,,Já taky." Přisedl si ke mě a dal mi dárek. Honza mi dal pennyboard. Já mu dala zelený tričko s černým nápisem "Nešahat jsem zadaný". Šli jsme ke mě domů, protože u nás měl Honza spát.

Tak to je pro tenhle díl všechno doufám že se bude líbit.Sice už má MenT delší dobu zelený vlasy ale to je jedno. Přeji Šťastný Nový rok.



Dream of MenTKde žijí příběhy. Začni objevovat