~2

651 26 16
                                    

Ik kijk achterom en zie een poes die op me af loopt en mij kopjes geeft. Ahh.. dat is zo cutie! Waar ben ik in hemelsnaam bang voor. Ik draai me weer om en loop vedder, maar achter de vuilniscontainer wordt ik vastgegrepen. Wacht? Wat? "Heelp!" schreeuw ik in de doek. Ik denk niet na en adem het in. Ik val in een diepe diepe slaap. Ik merk niet dat ik mee genomen wordt in een busje.

Waarom moest ik zo nodig een omweg nemen. Ik wil weer terug, geslagen worden mijn oude leventje! Oke niet geslagen worden, maar dat liever dan dit. Als ik weer bij kom lig ik op een versleten matras, vastgebonden en wel. Mijn knie ligt open en het bloed is al op gedroogd. (Zie foto) Ik heb geen kracht om op te staan. Ik hoor stemmen. Ze zeggen dingen, ik kan niet goed horen wat. Ik hoor voetstappen, net doen alsof je slaap is het eerste wat me te binnen schiet. De deur gaat open en ik hoor voetstappen naar mij toe komen. "Ze is nog niet wakker" schreeuwt een mannen stem. Ik schrik er een beetje van hij is zo zwaar. "Mooi" klinkt er een valse vrouwenstem,"1D gaat kapot!". Ik voel een schok door mijn lijf gaan door haar woorden. 1D mag niet kapot! Dat is nog het enige waar ik naar uit kon kijken dat concert.

De deur gaat weer dicht en ik ben klaar wakker. Ik ga zitten en denken. Wat heb ik met 1D te maken? Waarom zouden ze kapot gaan als ze mij hebben? Het spook al een tijdje door me heen als de deur  open gaat. Ik zat zo diep in mijn gedachte dat ik geen voetstappen hoorde. Een man loopt binnen. Hij schreeuwt:"Ze is wakker!". En ik schrik weer.
De man die voor me staat is groot en gespierd. Zijn leren jack heeft heen mouwen waardoor je al zijn tattoos kan bekijken. Vedder draagt hij een wit shirt, een leren broek en leren laarzen waar je zo een kitten onder zou kunnen pletten. Zijn snor maak hem nog enger. Ik bibber helemaal. Niet alleen door hem maar ook omdat het hier koud is. Er komt een vrouw binnen. Ik kan haar niet goed zien omdat ze in de schaduw staat, maar haar helder groenen ogen zijn duidelijk te zien. Ook haar laarsjes met matig hoge hakken zijn zichtbaar door het kleine straaltje licht dat op haar voeten schijnt. Ze houd haar hand voor mijn gezicht in het kleine straaltje licht. Ze zegt:"Geef je telefoon, NU!". "I..ik h..heb g..een t..tele..foon." Tuurlijk heb je die! Kom op je zit in de 5de, geef nu hier!" Roept ze naar me. "Ik heb er echt geen! Ik ben arm en heb nauwelijks te eten gekregen." Zeg ik dit keer zonder te stamelen. "Laat maar. Controleer haar zakken!" Roept ze die man nog na als ze weg loopt. De man loopt op me af en ik voel me in een krimpen. Hij pakt het touw dat om mijn polsen zit en trekt me omhoog. Gelukkig zit mijn knopjes telefoon in mijn bh. Hij controleert al mijn zakken. Gelukkig condoleert hij niet mij bh. Hij loopt weg.

Na een uurtje (gok ik) gaat de deur open en komen die man en vrouw binnen. De man heeft een bord vast, en geeft het aan mij. Er ligt een sneetje brood op met stroop. En een glaasje water. Dan vraag ik:"Waarom ben ik hier? Wij hebben geen geld hoor." Dat ik dat durf. Ze lacht vals en ze begint met haar uitleg:"Arme meid!" Grijnst ze. "Jij bent hier om One Direction kapot te maken! Jou 1D kaartje is een chip, zo konden we jou volgen. We moesten wel weten of jij fan bent. We gaan aan hun losgeld vragen en als ze het niet betalen dan komt de media er achter, en gaan ze kapot!" Ze lacht wreed mijn kant op. Ze lopen weg.
Oh nee! Dat mag niet! Ik pak mijn mobiel uit mijn bh. Ik typ een bericht naar al mijn contacten.

Hallo??
Ontvang je dit bericht,
help mij ik ben ontvoerd...
Zeg tegen 1D dat ze niks moeten geven wat er ook gebeurd.

Kan ik nog net versturen als hij binnen komt. "Wat doe je!" Schreeuwt hij in mijn oor. Maar als ik mijn hand voor mijn oor wil leggen, drinkt het weer tot mij door dat ik vastgebonden ben...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lees verder!
Sorry als ik veel spellingsfouten maak, maar ik ben dyslectisch
dus is dat een beetje moeilijk.
Ik hoop dat het een leuk boek is en leuk blijft!
Xlievex1Dfan

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 31, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Ontvoerd... 1D HELP MIJ!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu