~1

516 20 3
                                    

Ik loop naar huis. Langzaam naar huis. Ik wil niet naar huis. Ik wil niet naar mijn vader. Ik ben bang, te bang om geslagen te worden.
Ik heb honger, te honger om te rennen.
Ik ben moe te moe om te lopen.
Maar ik loop vedder, vedder naar huis. Naar mijn vader om de dranklucht te ruiken. Die ik niet wil ruiken.

Als ik thuis ben doe ik de deur zachtjes open. Ik ruik geen dranklucht. Ik ben opgelucht. Ik loop vedder en kijk in de koelkast. Er liggen 12 flesjes bier, een wortel, 3 tomaten, 2 eieren, 1 melkpak en smeerkaas. F*** ik had naar de winkel moeten gaan. Ik pak de wortel en begin er op te kauwen. Als ik de tuin in loop om mijn huiswerk te gaan maken in het zonnetje, ruik ik dranklucht shit! Mijn vader zit met rode oogjes onderuit gezakt op de tuinstoel. 4 lege flesjes bier staan naast zijn stoel. "Hier komen jij!" roept hij naar mij. Ik zet voorzichtig kleine stapjes naar de deur in de hoop dat ik nog kan ontsnappen. Maar het ik al te laat, hij loopt naar me toe (voor zover dat kan) en drukt mij tegen de muur. Zijn gezicht vlak voor de mijne hij, hij schreeuwt in mijn gezicht:" Waar ben jij geweest!". "O..op sc..school p..pap." antwoord ik hem stilletjes. "Je weet best dat je daar niet heen mag! Het is veel te duur en gevaarlijk. Je had dood kunnen zijn. Tja, pa ik moet wel wat leren hè? Ik zit in de 5de en school is gratis! Dat zeg ik maar niet, want ik wil nog wel kunnen lopen... dus zeg ik maar:" o..oke p..pap." Hij geeft mij een klap op mijn wang en een trap ik mijn maag. Ik val kreunend om van de pijn. Ik lig kronkelend op de grond. Mijn wang brand en mijn halve wortel komt er bijna weer uit. Ik wil niet meer zo leven. Het doet pijn, en ik zal nooit een toekomst vinden of krijgen. Ik ga op mijn 20ste dood en iedereen is blij. Blij dat ze van zo'n stomme slappe zak af zijn. Ik ben het niet eens waard om in de grond te stoppen na mijn dood.

Als ik in bed lig pak ik mijn boek dat pap verscheurde toen ik zei dat hij beter geen alcohol meer kon kopen. Hij werd razend en heeft bijna al mijn boeken verscheurd. We hadden gelukkig nog net genoeg plakband in huis. Ik lees niet veel voor ik in slaap val.

Boem, boem, boem. Ik hoor geklop op de deur. Ik wordt bang dat mijn vader het is. Oh.. gelukkig het is mijn wekker. Ik zet hem uit. Ik kleed me aan, pak mijn boeken, en de andere helft van de wortel. Ik ren het huis uit zonder. Gesnapt
te worden. Ik ben blij zo blij dat is huppelen bij de perengaard een peer pluk voor op school. Als ik bijna op school ben dan komt er een oude vrouw naar mij toe lopen. Ze leunt op een oude stok! Dan vraagt ze:"Heb jij interesse in 1D kaartjes. Mijn wereld staat stil. "Wat zei u?" vraag ik voor de zekerheid. "Of je nog interesse hebt ik 1D concert kaartjes" zegt ze liefjes "Mijn dochters zouden gaan, maar zij zijn omgekomen in een auto ongeluk. Ze. Kijkt triest naar de grond. "Ik kan dat niet van u aan nemen"."Jawel, dat kun jij goed gebruiken." Wat hoe weet zij dat? Niemand weet dat! Ik neem ze toch aan en bedank haar. Ze loopt weg alsof het niets is. Ik kijk haar verrast na. Dan kijk ik verbaast naar de 1D kaartjes. En dat boos naar mijn bijna kapotte horloge. Shit! Ik had al in de les moeten zitten! Als ik eindelijk aal kom, moet ik plaats nemen naast de liefste jongen uit de klas. Mijn dag kan niet meer stuk! Maar ondanks hij de aardigste is, is hij niet blij als ik naast hem moet gaan zitten. Na een lange schooldag neem ik een omweg on zo langzaam mogelijk thuis te komen. Als ik een steegje in loop krijg ik een bang gevoel dat iets me volgt. Ik hoor de blaadjes kraken... Ik kijk achterom en zie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moewhahaha ik weet wat ze ziet... ;p
Lees snel vedder!!
Xlieve~1Dfan

Ontvoerd... 1D HELP MIJ!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu