YILBAŞI

6.5K 183 28
                                    

Merhaba arkadaşlar size yılbaşı bölümü hazırladım bu bölüm baya uzun oldu sanırım ve artık eskiler ortaya çıkıyor çok önemli gelişmeler var bu bölümde sınır koyucam artık bu bölümün sınırı kitabın sonunda yazıcak. İyi okumalarr.

Tutuldum ben ona ..
MERT ATEŞ

Sılayla herşeyi konuşmayı düşünüyorum belki gerçekten geri gelir diye . Alıştım ben ona ya . O eskiden giydiği cıvıl cıvıl kıyafetlere . Doktor dedi kafasına tekrar darbe alırsa düzelir . Başka çarede var yani. Eski anıları tekrar yaşatıcaz sılaya .
Telefonumu çıkartıp iş birliği içinde olduğumuz kızlardan Ayşeyi aradım
"Alo Ayşe herşey tamam Sılayı getirebilirsin"
"Tamam o iş bende"
Evet hazırdım Sıla artık herşeyi hatırlayacaktı . Hemde herşeyi.

SILA ÇELİK
"Ya ayşee başım çok ağırıyo bi uza yaa "
"Vallaha bak çook seveceksin gel bi 5 dakika"
"Off tamam yaaa ama kalktığıma değmezse seni buna pişman ederim kız "
Ve öldürücü bakışlar
"Tabiki değecek kalktığına hemde fazlasıyla"
Fazla süslenmemi söylediği için pembe mini kabarık tüllü etek siyah külotlu çorap üstüne göbeğe kadar uzun kollu gri büstiyer , saçlarım su dalgası biçiminde at kuyruğu , pembe ruj eleiner maskara ve hafif biçimde siyah göz kalemi sürdüm . Hazırdımm . Üstüme siyah kabarık kadife kapüşonlu bir hırka ve altıma dizime kadar gelen topuklu çizme giyindim hazırdım . Okulun merdiveninden inerken erkeklerden birinin "bir kız bayılmıııışş!!" diye çığlık atmasıyla tüm okul ayşeyle benim üstüme geldi.
Ve son hatırladığım gözlerimin kararması..

"Nerdeyim bben" gözlerimi açmaya çalışıyordum . Etrafıma bakonca okulun revirinde olduğumu anladım . "Revirdesin Sıla "
Mert mert !!
Hatırlıyorum!
Herşeyi detayıyla !!

Orta okuldaydık Mertle tanıştım . Çıkmaya başlamıştık lisede hala çıkıyorduk . Birbirimizi çok seviyorduk hemde çok .Ayşe ,Burcu,Elif,Sevil,Ada hepsi hepsiyle aynı okuldaydık . Mert.. onu bir kızla görmüştüm yanına gidip tokat attım . Beni arabaya bindirdi . Konuşmamız gereken birşey olduğunu söylemişti . İstemedim. Ben onu o kadar çok severken karşısındaki kızla sarılmıştı onu geçtim öpmüştü . O kız Mertin kucağına oturmuştu ! Ben onu oracıkta o kadar çok severken o beni aldatmıştı ! Arabadan inmek istediğide kapıları kilitledi . Direksiyonu kırdım .kaza yaptık. Son hatırladığım göz kararmasıydı ve babam annemi öldürerek dahada beter etmişti herşeyi. Eski halimi özledim herşeyi ama herşeyi hatırlıyorum
"Mert sana bişey söylicem "
"Söyle bitanem "
Başımı koynundan kaldırdım ve kokusunu içime çekerek "jelibon gibi kokuyosun " dedim. Jelibonu çok sevdiğimi herkes bilir. Peki ya Mert neden bana okulun ortasında sürtük dedi ? Neden bemi aşağıladı ? Ama ona hala kızgın değilim herşeye rağmen kaza gününde bile kızgın değilim. Onu özledim. Kokusunu içime çekmeyi özledim. Beni sarmasını ,kolunun altına alıp saçlarımı okşamasını özledim.
"Mert ne oldu bana?"
"Okulda bi kız bayılmıl tüm okul merdivenden koşarken sende ordaymışsın. İtmişler takılıp merdivenden yuvarlanmışsın ve kafanı vurmuşsun . Şimdide benimle geleceksin. "

"Ohaa inanmıyorum yok yok bu gerçek olamazz Mert bu arabaa "
Yıl dönümümüzde bana hediye ettiği arabaydı. Adını pembiş koymuştuk. Bana hediye almıştı Mert bu arabayı -multi- .
"Sıla ne yani gerçekten hatırlıyormusun ?????"
"Mert jelibon kokuyosun" dedim. kafamı göğsüne yasladı ve saçlarımı öptü . İşte bunu özlemiştim . Gerçekten hasret kaldığım tek şey Mertti. Merti özlemiştim. Ve ona kavuştum hemde pembişimle. "Mert nereye gidicez?" "Bu seferlik pembişi ben kullanıcam Ecem"
"Peki ömrüm"
Sulu öpücük kondurdum yanağına . Onsuz yaşam olmuyordu sanki . Hiç ama hiç yapamıyordum onsuz . Olamıyordum onsuz. Tek gerekçem.
40 dakikalık yolun sonunda Mert kapımı açarak indirdi beni arabadan. "Mert Aralıktayız ve dışarıda kar yağıyor peki neden burda yağmıyor ?" Dedim güzelliğin ve muhteşemliğin içinde bir o kadarda şaşkınken -bahsedilen yer multi-

Aşık MafyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin