2- Spydige, selvdiggere og drite hverandre ut

1.5K 80 220
                                    

Hei! Tusen takk til nataliechic som ga meg ''shoutout'' og tusen takk til dere som ga meg bra respons. Jeg har dessverre ikke fått sett gjennom skrivefeil nå, men håper dere liker delen uansett<3

Neste dag våkner jeg av meg selv. Nei, nei, nei, jeg sov ikke i dobbelsengen sammen Andreas. Jeg lå på en egen seng, i et eget rom. Jeg hiver på meg en singlet og en shorts, før jeg begynner å tusle ned trappa. «God morgen» jeg setter det lange lysebrune håret i et strikk.

«Morn'a» svarer Lucas og er helt opptatt med å steke bacon. Jeg blir stående ved siden av han, og merker ikke at Andreas kommer bak meg og legger hendene sine rundt midjen min. Jeg snur meg raskt, og spretter opp av redsel. «Hva er det du egentlig driver med?» «Ååå, hør på hun da, du elsker det, vær ærlig jenta mi»

«Jeg er ikke jenta di, ingen eier meg, jeg 'elsker' ikke det du gjør» svarer jeg irritert.

«Wow, det lukter brent her, og det er ikke baconene» Jeg ler høyt, litt for at det var morsomt, men mest for at Andreas virkelig ble brent.

«Morn'a Elias» roper Lucas nærmest over hele 'huset'.

«God morgen» Han sleiper med seg kroppen, og vi kan tydelig se at han er trøtt.

«Så hvordan var første natt» spør Elias, når vi har satt oss ned for å spise frokost.

«Grei, tror jeg, egentlig som alle de andre nettene egentlig»

«Fortell hva vi gjorde da» Det er Andreas som prater, når jeg minst ønsker det.

«Fortelle hva vi gjorde?» Jeg ser spørrende på han.

«Babe, du er ikke god på lyge. Du kom jo inn til meg på natta, for du hadde så lyst til å dele dobbelseng med meg og sa: I lost my teddy, will you sleep with me?»

«Å, var det derfor du ikke var med å så film i går kveld» spør Elias og setter ut i en mørk latter.

«Ja, Hoes before Broes» Guttene setter ut i en latter, en latter som jeg ikke kan bli sur for, men helt ærlig irriterer meg.

«God morgen, og så må vi hilse på den nye jenta»

«God morgen, frøken Biola og hei nye jente» roper alle i kor. Jeg smiler, og venter til Frøken Biola forteller meg hvor jeg skal sette meg. «Hvis du går å setter deg ved siden av Andreas» Jeg nikker og går å setter meg ved siden av. «Nå ble vel du glad, hvisker han i øret mitt.» Jeg ignorer han, og later som ingen ting. «Du er så sjenert, du» Han prøver igjen, men jeg gir han ikke svar.

Jeg går helt for meg selv på veien hjem, i det Indine dukker opp rett ved siden av meg. Indine er en som er i den nye klassen min «Så hvordan synes du første skoledag var da»

«Nyyyyyyydelig, neida, helt grei»

«Jeg lover det blir bedre, det er fest hos meg i morgen kveld vil du komme?»

«Ja, gjerne..» Det er det eneste jeg rekker å si før det popper opp en meldingen på telefonen til Indine og hun må gå. «Snakkes» roper hun mens hun løper til den venstre siden. Jeg bare vinker. Bak meg hører jeg noe skritt, og ikke lenge etterpå hører jeg også navnet mitt. «Thessy, vent» Jeg gidder verken å svare eller å snu meg, for min oppmerksomhet får ikke Andreas flere ganger. «Faen altså, vent» roper han etter meg enda en gang. Denne gangen klarer jeg ikke å ignorere han, så jeg snur meg og venter på han. «Halla»

«Ikke si det, det høres så kvalmt ut» sier jeg mens jeg drar opp glidelåsen på jakken min.

«Greit ass, men bare for din skyld»

«Hvorfor er dere så sene da?» spør Elias, når vi kommer inn døra.

«Jo, Therese lurte på om jeg trudde på kjærlighet ved første blikk, eller om hun skulle gå forbi enda en gang. Jeg sa jeg ikke trodde på det, så jeg ble stående mens hun passerte forbi meg 10 tusen ganger.» Elias ler denne gangen også, selvom ikke en eneste bokstav hørtes morsom ut. Jeg tar med meg sekken og går inn på rommet for å gjøre leksene mine, og ikke lenge etter kommer Andreas inn, med sin sekk i hånden. «Vil du hjelpe meg med leksene?» spør han og lager valpeblikk.

«Så klart jeg ikke vil» svarer jeg uten å se på han.

«Kan du hjelpe meg?» spør han, med samme blikk.

«Ughhh, greeeeeeeeeeeeeeeit» Han finner fram en stol og setter seg ved siden av meg.

«Så hva gjorde dere» det er Lucas som spør.

«Du vet, netflix og chill» svarer Andreas med et ondt blikk. Det er nå, virkelig nå, jeg skulle ønske jeg kunne bli usynlig. «Ooooo» svarer Lucas og Elias i kor, og setter ut i en latter alle tre.

Jeg går inn på rommet mitt igjen og bare hører på musikk for meg selv og synger:

I used to be so happy
But without you here I feel so low
I watched you as you left but I can never seem to let you go
'Cause once upon a time you were my everything
It's clear to see that time hasn't changed a thing
It's buried deep inside me but I feel there's something you should know

...Og merker ikke at Andreas står i dørkammen. Han ser på meg og kommer nærmere «Hvis du forventet at jeg skulle kommentere på hvor god du er til å synge, så skal jeg ikke det, for jeg er bedre»

«Ingen liker selvdiggere, så ut med deg»

«Wow, wow,

Vi blir sittende lenge å bare se på tv, helt Lucas spør om vi skal legge oss. Alle er like trøtte så vi nikker oss enig i det han sier. «Thessy, hvis du absolutt har lyst til å sove i samme dobbelseng som meg i natt også, for du komme nå og ikke vekke meg midt på natta som igår»

Jeg blir kvalm bare han snakker til meg akkurat nå.

Jeg krøller meg sammen og legger dyna fint rundt meg, og ikke lenge etterpå sovner jeg.

«Neeeeeed med dere nå» Stemmen til Elias skjærer seg i ørene mine, så jeg forter meg med å stå opp. Vi setter oss alle rundt bordet å begynner å smøre oss skiver, i det Andreas begynner å le. «Du ler av?» spør Lucas og ser bort på Andreas.

«Nei ikke noe» svarer han og ler enda høyere.

«Andy, si det da» denne gangen er Elias som prøver.

«Nei det var bare igår, så kom Thessy inn på rommet mitt å bare: Andy dine klær hadde passet perfekt med mine klær på sengekanten» Enda engang bryter alle ut i latter. Jeg snur meg til andre siden og spiser skiven min med ost på. Plutselig begynner de å snakke om øye farger. «Thessy snu deg, få se på dine» kommenterer Andreas. Jeg snur meg selvom jeg ikke vil.

«Dine er blå som havet» sier han og sender meg et ondt blikk.

«Aweeh, så skjønt, dine er også som havet, bare den delen der kloakken renner ut»

«Er det bare meg eller ble noen virkelig brent her?» spør Elias med et glis.


Hvis dere har lyst til å ha en rolle i boka, så kan dere si i fra og kanskje jeg velger deg. Hvis dere har noen ideer på noen som kan spille de ulike rollene, kan dere også si i fra((:










3 DEILIGE SYNDERWhere stories live. Discover now