Dünya(Bölüm 1)

143 12 11
                                    

Karakter çizimleriyle uğraşmaktan sıkıldığım-beğenip beğenmiyeceğinizden emin olamadığım- için karakterleri çizmekten vazgeçtim.....resimde prenses Jazzy var.

İnsanlar çok tuhaflar çünkü bazen tüm gerçekleri bildikleri halde susarlar bazen doğruları bildikleri halde yanlışa doğru koşarlar kaybetmekten korkarlar ama kazanmak için çaba harcamazlar cimriler ama ben cömertim diye dolanırlar.... Doğal olmayı değil güzel olmayı tercih ederler .Ama bilmiyorlar ki şu dünyada kalıcı değil ölümlüler.Eğer buna gerçekten inansalardı:yanlışı değil doğruyu,yalanları değil gerçekleri,hileyle kazanı değil hakkıyla kaybedeni savunurlardı.İnsanlar cahiller çünkü dostunu düşman sayıp karşısına,düşmanını dost bilip yanına alırlar ve hata üstüne hata yaparlar.Bu dünyada adil ve iyi olan değil zorba ve güçlü olan kazanıyor.O yüzden bu dünyayı hiç sevmiyorum.Neyse ki bu dünyadaki insanlar gibi değilim ve olmaya da hiç niyetim yok...bu dünya tamamen kötülerle dolu değil iyi olan insanlar da var yok değil ama o kadar azlar ki.....

Dünyaya ilk gönderildiğim günü hatırılıyorum da çok korkmuştum.Görevim kaçırılan prensesi bulup onu canım pahasına korumak .Ama aradan bir yıl geçmesine rağmen prensesten hiç bir iz yok.Belki de yanlış yerde arıyorumdur. Elinde bir resim ve isimle şu koca dünyada kaçırılmış bir prenses bulmak resmen imkansız.Ama eğer prensesi kaçıranı bulursam ilk işim onu kendi ellerimle öldürmek olacak...Aha!Yine kraliçe arıyor kızını çok merak ediyor olmalı.kraliçe Jovial:

- Hiç haber var mı Assiduous?

- Hayır kraliçem prenses Jazzy'den hiçbir iz yok.Prensesi kimin kaçırdığını bulabildiz mi kraliçem?

- Hayır,maalesef bulamadık.

- Tamam kraliçem.
"Nasıl bulacağım ben prensesi?"Derken bir çağrı aldım. Awe:

- Nasılsın,beni hatırladın mı assiduous? -prensesi gösterip- Peki yanımdakini? Dedi.

- Seni bulursam öldürürüm biliyorsun değil mi!

- Evet biliyorum.Ha bir de seni bir boyunca uğraştırdığım için özür dilerim (!)

- Ölüme koştum diyorsun öyle mi? Yanlış anlamadım değil mi(!)

- Pek sayılmaz beni bulursan eğer neden olmasın(!)Seni dünyaya ilk geldiğinden beri takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla hala bulamamışsın.

- Sen hiç merak etme! Seni ve prensesi bulacağım ve bulunca da seni kendi ellerimle öldüreceğim.

- İlk ipucun;" Herşeyin başladığı ve bittiği yer. "Sana kolay gelsin (!),dedi ve kapattı.

Şimdi ne yapacağım,onları nasıl bulacağım" seni başından beri takip ediyorum " dediğine göre dünyaya ilk geldiğim yere gitmem gerek. Hemen yola çıktım çünkü bu yolculuk günler sürebilir.

#Awe#

Biliyorum benden nefret ediyor ama belki bir gün beni sever. Eğer bir yıllık ömrümün kaldığını bilmeseydim bunların hiçbirini yapmazdım. Bu işin sonu ölüm bu Assiduous'ı tanıdığım kadar iyi biliyorum. Neyse şimdiye kadar çoktan ipucunu çözmüş ve yola çıkmıştır bile. Bende hazırlıklarımı tamamlamaya başlamalıyım artık.Prenses Jazzy:

- Ne yapmaya çalışıyorsun Awe?

- Sadece sevdiğim insanın kollarında ölmek istiyorum. Ve onun beni bulmak -aslında prensesi- bulmak için çaba harcadığını görmek beni mutlu ediyor.

- Sen tam bir salaksın!

- Hayır sadece onu seviyorum o kadar.

- Genede salak olduğunu düşünüyorum ben hâlâ Awe!

Benim Gizli Dünyam(Black Stars)Where stories live. Discover now