Hoofdstuk 14

39 9 0
                                    

De week met Joy zit er bijna op het is de laatste dag, Joy en Laura gaan aan Laura's ouders vertellen over hun relatie.

[Ashley]

'Shit man! Waarom wordt jij altijd ziek in de week dat we iets koels gaan doen?' zeg ik over de telefoon. Grace is al de hele week ziek terwijl we ons plan zouden uitvoeren. Ik kan me daar zo aan irriteren. Ik kijk op magister. Yess! Uitval van die trut van een van Stok. Mijn hart maakt een sprongetje met dat idee ga ik mijn eerste les in.

[Laura]

De week is echt veel te snel gegaan gelukkig hebben we vanavond en morgen nog. Ik ben best wel zenuwachtig voor de reactie van mijn ouders. 'TRING!' de bel gaat. Ik kijk Joy aan. Ik zie dat ze ook nerveus is. We doen de deur open. 'Hey meiden een beetje een leuke week gehad?' vraagt Femke. 'Ja het was super leuk heel erg bedankt voor het regelen meiden. Ik hou van jullie.' zeg ik. Als ze binnen zijn roep ik mijn ouders. 'Mama, papa kunnen jullie heel even naar beneden komen?' roep ik van onder aan de trap. 'Kom maar naar boven, ik ben even bezig met de was.' antwoord mijn moeder. 'Ja ik kom.' zegt mijn vader er achter aan. 'Mama het is heel belangrijk en het duurt niet lang.' zeg ik. 'Okay maar niet langer dan 5 minuten.' antwoordt ze. Als ze allebei beneden vraag ik of ze alsjeblieft op de bank willen gaan zitten. 'We willen jullie wat vertellen.' begin ik. Ik kijk naar mijn vriendinnen. Ik ben nu echt heel zenuwachtig. 'Jullie hebben toch niet gestolen of zo hè?' vraagt mijn moeder bezorgt. 'Haha nee hoor mam maak je maar geen zorgen.' zeg ik lachend. Ik voel een hand op mijn schouder, zo te zien heeft Femke een hand op Joy haar schouder en op mijn schouder gelegd. Het is lief maar ik word er alleen maar nerveuzer van. 'Wie moeten er eigenlijk iets vertellen?' vraagt mijn vader. 'Laura en ik.' zegt Joy. 'Nou kom maar door.' zegt mijn vader. 'Euhm euhm Joy en ik....' stamel ik. 'Eigenlijk..' gaat Joy verlegen verder. Ze is nooit verlegen maar nu wel. '3...2...1.' zegt Tessa om ons te helpen. 'We hebben verkering.' zeggen Joy en ik in koor. 'Oh wat leuk met wie?' zegt mijn moeder blij. Ik vind het eigenlijk wel grappig maar ik lach er niet om 'Euhm dat is eigenlijk het gene wat we bedoelde WIJ hebben verkering.' zeg ik. 'Ja ik hoorde je wel maar met wie?' vraagt ze. Ik kan me soms echt heel erg irriteren aan mijn moeder. Ik kijk naar mijn vader en zie dat hij hem wel begrijpt. 'Mam ik leg het nog 1 keer heel duidelijk uit. Joy en ik hebben verkering, wij weetje wel Joy en ik zijn een stelletje.' zeg ik geïrriteerd. 'Oh okay.' zegt mijn moeder. Joy slaat een arm om me heen. Ik geef haar een kus, om aan mijn ouders te laten zien dat het echt is. 'Die had ik niet zien aankomen....' zegt mijn vader bedenkelijk. Mijn moeder staat op. 'SUPER LEUK!!.' zegt ze en ze geeft ons een knuffel. Mijn vader staat nu ook op. 'Haha gekke kinderen zijn jullie toch ook.' zegt hij en hij geeft ons ook een knuffel. 'Ik hou van jullie.' zeg ik tegen mijn ouders. 'Weet je wat ik denk?' zegt mijn moeder. 'Nou....' zegt mijn vader. 'Dat het vanavond tijd is voor een feestje, we gaan uiteten iedereen gaat mee.' zegt mijn moeder, die in een keer helemaal vrolijk is. We moeten lachen. Ik ben echt super blij. 'Ik moet nu wel verder aan de was.' zegt mijn moeder. We moeten er om lachen.

Zo dat is het laatste vakantie hoofdstuk vanaf nu worden ze weer rond de 1000 woorden en plaats ik nog maar 2x in de week. Ik ben echt super blij dat het vakantie rooster van om de dag plaatsen is gelukt, zeker voor herhaling vatbaar in de volgende vakantie. Ik hoop dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad!! Ik wel!! Tot dinsdag dan heb ik weer een nieuw hoofdstuk X Rexan

I'm different ON HOLDWhere stories live. Discover now