Del 1 "alldeles förmycket sprit"

9 1 1
                                    

Oscars perspektiv:
"Hej hopp Felix snopp sug svälj trevlig helg!" Skrek Omar högt som fan och svepte en till shot. "WHAT DO YOU MEAN!?" Skrek en upprörd Felix och försöker samtidigt ställa sig upp. "Att du har liten kuk!" Skrek Omar. "Hur vet du de!?" Skrek ogge förvirrat. "Han har kollat!" Skrek Felix.
Jag bara skakade på huvet och ställde mig upp i en snabb rörelse, allt började snurra och samtidigt som jag for in i bordet hörde jag hur ogge skrek något flummigt i bakgrunden.

Omars perspektiv:
Jag gick snurrigt fram till ogge som står framåt lutad mot Oscar som ligger avsvimmad på golvet. Jag försökte få upp ogge på fötterna och han kollade på mig konstigt. "Kom vi måste gå festen börjar om en kvart" sa jag. "Men vi kan inte lämna Oscar här avsvimmad på golvet" sa ogge lite nervöst. "Men han andas ju" sa Felix kaxigt. "Juste lägg bara en filt på han så klarar han sig fin fint" sa jag utan att riktig veta vad jag egentligen sa. "Men det är dan förre jul" säger ogge oroligt. "Juste det är dan förre ju vi måste ha kul, Oscar tänkte endån inte dricka så han kan sova redan nu" säger Felix ännu kaxigare en innan. "Jaja kom så går vi" säger ogge och nu vinglar alla mot dörren.

~ 10 timmar senare ~
Jag vaknar och märker att jag ligger naken breved en främmande tjej ungefär i min ålder. Utan något minne om vad som hände igår tar jag upp min telefon ur bakfickan i mina byxor på golvet, Klockan var 11 på dan.
(Meddelande)
Daff: vi börjar äta utan er
Kl 10:45
Daff: vart är ni? Vad har hänt med ni skulle vart här för en halvtimme sen
Kl 10:30
Katia: hallå vrf har jag fått ett meddelande från sjukhuset angående Oscar?
Kl 10:00
Ogge: en tjej sa att han satte dig själv på en taxi och skrek att han skulle ta ett plan till Japan
05:30
Ogge: hallå vart är du jag hittar inte Felix!
05:25
Ogge: asså what hittar ingen av er!
05:23
Ogge: jag har hittar tre skit snygga brudar
05:00
Felix: jag flygre PE ee paln?
03:12
Felix: video meddelande
02:50
Felix: video meddelande
02:48
Felix: bild meddelande
02:35
"Vänta va? Vafan hände igår" mumlade jag för mig själv. Jag måste ju ringa någon tänker jag och tryckte på Katias nummer. Det går några signaler sen hör man en förvirrad Katia. "VART FAN ÄR DU! ELLER NI fast vi börjar med dig VART ÄR DU?" Skriker Katia. "Äääää..... Jag vet inte riktigt en" säger jag och börjar vingla mot fönstret. "Enligt skylten där nere är jag på Östermalm i ett grått hus" säger jag tveksamt. "Är ni i Marias hus?" Säger hon undrandes.
"Vem Maria" säger jag förvirrat. "Äsch det var inget kom bara ut om 10 min" säger Katia snabbt och stänger av samtalet. Jag sätter på mig mina kläder och går ner för trappen för att hitta en toa. Jag såg en toa och jag öppna dörren men nästan lika snabbt som jag kom in gick jag ut igen. Jag börja gå mot mina skor med hopp om att jag skulle hinna gå vid sidan av huset och pissa. Jag han inte mer en att ta på mig skorna tills de banka på dörren jag öppna och självklart står en otålig Katia i dörröppningen. "Skynda du får förklara allt på vägen till sjukhuset" säger Katia och stänger dörren efter mig så jag vinglar till. "Nej jag måste pissa först" säger jag och börjar gå mot hus kanten. "Nej du får pissa på sjukhuset" säger Katia och tar tag i min arm. "Nej jag måste pissa nu du får välja antingen i bilen eller på sidan av huset" säger jag ganska nöjt. "Skynda dig då om det tar mer en 2 min hugger jag av din kuk, förstår du?" "Okej ta det lugnt pms kvinna" säger jag kaxigt. 

Hoppas ni gilla första kapitlet ha en bra jul!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mera shots, tack! ~ the foooWhere stories live. Discover now