Biri pişmanlık mı dedi?

15 4 0
                                    

"Ya kızım uyansana saat kaç oldu bugün dersin yok mu senin?" dedi cırlyarak çok sevdiğim biricik, bitanecik, kafasını kopartmak istediğim oda arkadaşım Aslı. Uyanmamak elde değildi, mecbur kalkıp elimi yüzümü yıkayıp geri yatağa yattım ve uykuya daldım. 5 dakika sonra da lanet alarmım çalde ve uyandım. Giyinip okul yollarına düştüm. Nedendir bilmiyorum ama içimi bi mutluluk kaplıyordu ki tarif edemiyordum, tam anlamıyla uçmak istiyordum. Minibüsten inip beş dakika mesafedeki okuluma yürümeye başladım. Kapıdan girer girmez gördüğüm şeyle tam bir şok geçirdim. Ki zaten gördüğüm insanda dudaklarını bitişiğindeki kızdan ayırıp gözlerini faltaşı gibi açtı. Burdan onunda şoka uğradığını çıkarabiliriz sanırım sayın seyirciler!

 Okulun girişine doğru ilerlemeye başladım yan gözle onun da beni o kocaman açılmış gözlerle takip edişinin farkındaydım. Okula girdim, ilk dersim yabancı dildi. Derse geç kaldığım için sınıfa sonradan girmiştim ve insanların saçma salak - sanki elimde bok taşıyarak yürüyormuşum- bakışlarına maruz kalıp sırama geçtim. Ve bütün gün onu düşündüm. Kapıdaki adamı. O kim miydi? Geçen haftanın salı gecesi birlikte vakit geçirdiğim, güzel olduğumu düşünmeme rağmen yanında kendimi kezban hissettiğim, olağanüstü yakışıklı ve olağanüstü kafa dengi, aynı zamanda adını unuttuğum adam. İşin garibi okulda daha önce ona hiç rastlamamıştım. Ulan benim o fıldır fıldır etrafta kas parçacığı var mı diye milisaniyede evreni  kolaçan eden gözler bu adamı nasıl görmemişler. "Senin sevgilin yok muydu orospu?!"  derseniz, olsundu be bak iyikide bakıyomuşum, terketti gitti ya la.

Eve gittiğimde tüm olayı ev arkadaşım -çok başarılı erkek avcısı-  Aslıya anlattım. "Kızaaaam nasıl adını bilmezsin ya Kerem Alsancak o, acayip zengin bişey. Hem bunun sevgilisi de Burçin Öztürk, sosyete kızın teki. Kesinlikle kıskandığımdan söylemiyorum masmavi gözleri, hokka gibi ve minicik burnu, çizilmiş gibi surat hatlarıyla çok kezbandır kendisi."

"Öyle mi diyosun ya inanmıyorum ben çocuğa o kadar çok odaklanmışım ki kıza bakmadım bile, aman be en fazla ne kadar güzel olabilir yani?" dememle Aslı hemen dedikodu grubunun medyasından kızın fotoğraflarını göstermeye başladı. Allahım o nasıl popo, doğduğu andan beri kız squat çalışıyo deseniz inanırım. Zaten suratı maşallahlık. O yakışıklı mükemmel canım aşkım Kerem sana mı bakıcak Derin? Tabiiki de böylelerine bakıcak.

Tüm gün yıkılışları yaşadım. Bizim gece vakit geçirdiğimiz gün bana sevgilisinden ayrıldığını söylemişti, kader dostuyuz biz falan filan. Olum hepsi yalanmış lan! Tabi ayrıldıktan sonra hemen manita yapmışta olabilir. Olabilir ne demek 3546846 kızla çıkıyorum dese yine inanırım çocuk öyle yakışıklı. Mal gibi numarasını da almadım zaten. En iyisi Aslıya aburcubur- film partisi yapıp yüzyılın pişmanlığını unutmaya çalışmak.

*

8 günlük aradan sonra ilk bölüm!

Sizce hikaye nasıl devam etmeli?  Gidişattan memnun musunuz?

Görüşlerinizi benimle paylaşıp, 1 saniyenizi benim için feda edip oylarsanız çok mutlu olacağım!





Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 20, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

kayıp aşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin