Tanıtım

32 4 0
                                    

Yavaşça gözlerimi araladım. Sanırım yine yabancı bir odadaydım. Ağzımda yeniden kusmamı sağlayacak kadar iğrenç bir tat vardı. Bunu unutmaya çalışmak için odada göz gezdirmeye başladım. Sıradan bir odaydı, ama zevk kusursuzdu. Zengin birinin odası olduğu aşikardı. Yanımdaki adama bakınca buraya nasıl geldiğimizi hatırladım ikimizde fazla içmemiştik barda tanışıp baya bir dertleşip sonra da çakırkeyifliğin etkisiyle bu hayatın yaşamak için çok kısa olduğuna birbirimizi ikna edip her günü son günümüzmüş gibi yaşayacağımıza birbirimize söz verip sonrada deli gibi dans etmiştik.

İkimizde çok yorgun olduğumuz ve anlam veremediğim aramızdaki çekimin basitleşmemesi için dün gece herhangi bir şey yaşamamıştık.
Bu harikaydı çünkü gerçekten de insana kendini basit hissettiren bir olay.
Yavaşça kalktım odadaki banyoya geçip elimi yüzümü yıkadım, sonrada eşyalarımı alıp odadan çıktım. Aşağı kata inmiş evden çıkıyordum ki bu bir gecede hatta birkaç saatte bana harika şeyler yaşatan insana bir şeyler bırakmam gerektiğini hissettim. Mutfağa hızlıca bir giriş yapıp kolları sıvadım. E yemek konusunda da idare ederim hani. Annem her yaptığında parmaklarımı yediğim özel soslu yumurtalı ekmeklerden yapıp güzelce süsleyip bir tepsiye koydum ve "sadece teşekkürler" yazdığım kağıt parçasını tepsinin kenarına koyup evden çıktım. Sonra okula doğru yola koyuldum. Ya bir dakika ya, iyi de ilerdeki bir haftayı ben kendime depresyon haftası ilan etmiştim nasıl unuttum! Hatırlamamla beraber en yakın duraktan otobüse binip eve yola koyuldum. Otobüsten indikten sonra en yakın markete kendimi attım. Çikolota cips bira ve bolcada sigara alıp alışverişimi tamamladım. E kolay mı 3 yıllık ilişkim aldatıldığım için bitmiş, yok ben kaldıramam böyle şeyleri.
O alçak adamı umursadığımdan falan değil hani sırf 3 yılım boşuna gittiğinden. Ama sevmiyor da değildim be..
Ne yapalım Derin hanım, kaderinde böylesi varmış alçaklarla savaşa savaşa öğreniceksin bu hayatı.
Ah hayat ben senden neler çektim böyle?! Önce ailem sonra sonra lise 2.sınıftan daha düne kadar çıktığım çocuk.. Hakettim mi ben be? Hakettim mi gerçekten?
Gel gelelim tüm bunlara karşın hayattaki duruşum gayet iyi gidiyordu aldatılışımdan ilk 2 hafta çoktan geride kalmıştı. Okula gidiyor derslerde kafam son 3 yılıma kayıyor ve bir anda dersten uzaklaşıyor, ev arkadaşımla iyi geçiniyordum. Izmirden İstanbul'a üniversite için gelmiştim. Ve sanırım Derin Karakuş'un hikayesi yeni başlıyordu..!

kayıp aşkOnde histórias criam vida. Descubra agora