Kapitola 30 - Vianočný darček

8.3K 373 14
                                    

Peknú nedeľu, musím vám hneď na začiatok povedať, že toto je jedna z tých dlhších kapitol, ale verím, že si ju užijete :) Príjemné čítanie

-SB

O MESIAC neskôr:

„Takže moja zlatá, ty mi teraz povedz, ako ste na tom ty a pán dokonalý. Celý čas zomieram po novinkách!" zvalí sa Hana na gauč vedľa nej. Nohy navlečené do čiernych legín si vyloží na Emiline kolená a zavrtá sa do kopy vankúšov na sedačke.

Emily si dopraje dúšok prevareného vína predtým než odpovie. Príjemne sladko-kyslá chuť sprevádzaná s jemne trpkou príchuťou klinčekov a škorice pošteklí jej chuťové poháriky.

Miluje povianočné obdobie. Naľavo od nej svieti vianočný stromček, všade okolo sa ešte stále vznáša vôňa perníkov či vanilkových rožkov. No najlepšie na tom všetkom je to, že je to jedno z mála období kedy s Romanou zakopú vojnové sekery a správajú sa ako sestry.

„Héj, vnímaš?" pred očami sa jej zrazu objaví Hanina ruka a zalúska jej pred tvárou. Emily sa strhne a venuje priateľke ospravedlňujúci pohľad.

„Prepáč, čo si sa pýtala?"

„Bože dievča," smeje sa „ty si teda pekne v riti keď ma ani nevnímaš."

Emily sa zapýri, no neoponuje, pretože má pravdu. Posledný mesiac bol... čarovný. Z Dominika sa vyvinul ten najúžasnejší chlap pod slnkom. Doslova mala pocit, že sa zmenila na princeznú, ako ju s obľubou volal.

„Je to skvelé Han, naozaj."

„Vážne? Keď som ti písala cez Vianoce povedala si, že keď sa uvidíme všetko mi povieš, a teraz to všetko dostanem v jednom slove? Tak to v žiadnom prípade!" rozohní sa Hana a Emily má pocit, že čoskoro vybuchne do smiechu. Už dlho nevidela priateľku do niečoho takto zapálenú, „Chcem vedieť všetko a keď poviem všetko, myslím tým skutočne VŠETKO! Každý nechutný detail! Ešte aj to, akého ho má veľké..."

„Hana!" preruší ju Emily a hodí po priateľke vankúš modliac sa, aby to nepočul nikto neželaný v dome, hoc sú všetci preč. Oukej, ale aj steny majú predsa uši no nie?

„Čo? Ty si tu tá čo spáva s mojim susedom ktorý je totálne mega ultra žhavý a nechce mi povedať ani slovo tak čo sa rozčuľuješ?"

„Ale ja... bože Han!"

„Bože Han? Bože Emilyyyy..." Hana pretočí očami „nebuď ako malá a povedz mi tooo.." a Emily to už nevydrží a rozosmeje sa.

„Tak fajn," na znak rezignácie položí ešte stále teplý hrnček na stôl a otočí sa na Hanu, „ako by som ti to.. uh."

Emily hľadá správne slová ako to Hane povedať tak, aby jej neprihodila infarkt ale úprimne? Nenachádza tie správne.

„Tak to ž vyklop pre pána! Veď ja aj porodím kým sa vykokceš!"

„Och bože.. fájn. Ešte sme spolu nespali... odvtedy..."

Emily si nervózne zahryzne do spodnej pery a sleduje spleť výrazov na priateľkinej tvári. Nakoniec sa tam usídli neveriaci výraz.

„Počkaj," začne Hana pomaly, „ty sa mi tu snažíš povedať, že mesiac chodíš s chodiacim bohom sexu, a pri tom si s ním ešte žiaden sex nemala? No kurva."

V miestnosti je ticho. Ani jedna nemajú čo povedať, len si navzájom pozerajú do očí. Jedna zahanbene a druhá šokovane.

„No to ma poser ty to myslíš vážne! Ty si s ním vážne nespala?" Hana tomu stále nedokáže uveriť.

DominikWhere stories live. Discover now