20

2.9K 159 18
                                    

Yorumlarinizi istiyooorumm

Selinden ;

Aliye sıkıca sarıldım, boynuna minik bir öpü ük bırakıp geri çekilerek gözlerinin içine baktım..Gözlerinin mavisi parıl parıl parlıyordu adete ışık saçıyordu o güzel maviler..Derin bir nefes alarak aliye gülümsedim..

S; Ali, ben senin olmak istiyorum, tamamen senin olmak..

Mavi gözlerini kocaman acıp bana şaşkınca bakıyordu..Böyle çok mu ne tatlı? Gözlerini acıp kapıyor dediklerimi algılamaya çalışıyordu şuan cidden acayip tatlıydı..Bir anda ona

S; Ne o sen istemiyor musun ki? diye verdim..Ağzını açıp geri kapadı sonra yüzüme bakıp bir süre sessiz kaldı..

S; Alii? Korkutuyorsun bak artık .Bir şey desene.İnme filan mı indi?

A; Seliin .. ?

Ah sonun da cevap verebilmişti.

S; Ali? Neden bir şey demiyorsun?

A; Selin, ben ben ne diyeceğimi bilmiyorum..Sen, sen ne dediğinin farkında mısın?

S: Gayet farkındayım.

A; Ben -ben-de seni istiyorum ama..

S; Ama nee?

A; Ya pişman olursan? Ve ve ..O günden sonra..

S; O günü unuttum..Senin sayende ...Sen de geçmişi bırak ikimizin olduğu geleceğe bakalım ali..Ben sadece bunu istiyorum..

A; Seni çok seviyorum diyerek bir anda alinin dudaklarını dudaklarımda hissettim..Bir tarafdan öpüşüne karşılık verio bir tarafdan saçları ile oynuyordum..Boynunun kokusu beni büyülüyordu.Nefessiz kaldığım için dudaklarımı alinin dudaklarından ayırmak zorun da kaldım..Ayrıldığımız da gözlerimiz buluştu..Hala nefes nefeseydik..

A; Sana çok aşığım siyah gökyüzüm..

Tekrar dudaklarıma yapıştığın da bu sefer ki öpüşü çok daha başkaydı..Arzu ve şehvetle öpüyordu..Alt dudağıma bir ısırık bıraktığın da ağzımdan bir inilti çıktı..Ali belimden tutup bacaklarımı beline dolayarak beni kucağına aldı..Düşmemek için boynuna sıkıca sarılmıştım..Merdüvenlerden yavaş ve dikkatlice çıkarak bir odaya girdik beni yavaşca yatağa bıraktı gözlerimiz tekrar buluştuğun da gözlerinin arzudan koyulaştığını gördüm..Ama hala daha mükemmeldi ve parlıyordu..Nefes nefese konuşmaya başladı.

A; Selin emin misin? Bak fikrini değişmen için son şansın..Aksi taktirde ileri gittiğimiz de asla kendimi durduramam..İyi düşün selin.

S; Düşünecek bir şey yok ali..Ben seni istiyorum.Senin olmak istiyorum..

Gözlerini kapatıp gülmüştü..Ardından yavaşca bana yaklaşarak ilk önce alnımı öpmüştü.

Ellerini bluzuma getirip yavaşca eteklerini tutup kafamdan çıkarmıştı.O kadar nazik davranıyordu ki beni incitmek istemiyordu...Ellerimi sortuma gittiğin de biraz irkilmiştim ama bunu ona belli etmemeye çalıştım..

A; Şisssh sakin ol, sakin ol selin..İstersen durabilirim?

S; Ha-hayır ..

A; Emin misin?

S; Evet ali..

Gözlerini bana dikip başını salladı ve tekrar elleri şortuma gitti..Şortumun düğmesini açtı ve yavaşca şortu belimden aşağı kaydırdı..Şuan karşısın da yarı çıplak duruyordum..Ellerini saçlarıma götürüp saçlarımı okşayarak öpücük bıraktı..

A; Gömleğimi çıkarmak ister misin? diye sırıttığın da yavaşca suratına vurdum..

S; İsterim diyerek yatakda doğrulup ellerimi alinin gömleğine götürdüm ve düğmelerini tek tek açmaya başladım..Son düğmeyi de açıp gömleği çıkardığım da ali bir anda beni kendisine çekerek çıplak bedenlerimizi birleştirmişti..Kollarını sıkıca bana sardı ve..

A; Gece ile mavi ..Gök güzel olacağız seninle..Çok güzeliz birlikte...

GünışığımNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ