13

2.8K 192 46
                                    

Yorum yapin demeyince yapmiyonuz amaaa

Selin ; Ali tişörtünü çıkar dedim bir solukta..Mavi gözleri şaşkıca bana bakıyordu...

A; Ne -neden?

S; Öyle bakma, çıkar tişörtünü.Yaralarını öptüm..Şimdi ise yaralarına sarılıp uyutmak da değil mi sıra?

A; Se -selin .

S; Yapmak istiyorum..

Cevap vermeden peki anlamın da kafasını sallayıp tişörtünü çıkardı....Yavaşca kanepeye uzandı ve o parlayan mavi gözleri ile bana baktı..Yüzüme en güzel gülümsememi yerleştirip kanepeye yanına sokuldum..Kanepe küçüktü ama zaten sarılacaktık..Kafamı iyice alinin vucuduna gömdüm..Yaraları kabuk bağlamıştı ve yüzüme sürtüyordu ama bunu düşünemeyecek kadar sarhoş olmuştum, kokusuylaa..Kollarını belime sardığın da ben de cesaretlenip aynısını ona yaptım. Başımı boynuna gömdüm.

A; Rüya görüyorum..Bu kadar güzel olamaz, olamaz benim hayatım da bu kadar güzel ve huzur verici bir şey olamaz..

S; Bu rüy değil ali..Bak ben gerçeğim..Dokun, hisset..

Ellerimi saçları arasına götürüp okşamaya başladım..Sarı saçları çok güzeldi, yumuşacıktı. .

A; Tıpkı bir annenin bebeği okşadığı, sevdiği gibi hissediyorum..Kendimi çocuk gibi, ruhumu ise mutlu..

S; Ben de kendimi huzur da boğulmuş hissediyorum..Kokun o kdar büyüleyici ve huzur verici ki...Adete bir çiceğe su verirsin de rahatlar daha çok canlanır ya ..Onun gibi..
Gözlerimi kapatıp başımı daha çok boynuna gömdüm..Alinin belim de olan elleri saçlarıma gidip okşamaya başladığın da bir nefes aldım...Annem de böyle severdi..En çokta çocukken..Balkon da sallanan sandelyeye oturur, beni de kucağına alırdı o yıldızları izleyip saçlarımı okşarken ben onun boynun da huzur dolu kokusu ile uyuya kalırdım her zaman..Şuan olduğu gibi..Tek fark, annem yok, yıldızlar yok..Ali var..Gözleri var..

A; Anlat ...

Bir anda boynundan kafamı kaldırıp ona baktım.

A; Anlat, selin..Her şeyi.Hepsini anlt bana.Bak ben sana anlattım..Belki senin yaraların benimkiler gibi değil, derim hemde çok derinler de olabilir ama anlat bana...
Cevap vermiyerek tekrar başımı boynuna gömdüm..

S; Anlatırsam ya beni sevmezsen?

A; Yaşadığın hiç bir şey emin ol senin suçun değil..

S; Ama yaşadığım şeyleri bilmiyorsun ali.

A; Yanında olacağım..Sana destek olacağım.Ne olduğu umrum da değil...Ay geceleri çıkıyor, yıldızlar da peşinden..Ayrılamıyorlar çünkü birlikte güzeller..Yağmur da, karda ..Her gece birlikteler..Ay yalnız derdini kimseye anlatamıyor..İçine kapanık..Anlatmak istiyor, ama anlatamıyor..Yalnız çünkü.Bağırsa kimse duymayacak, ağlasa kimse görmeyecek..Selin..Sen ay değilsin..Sen gökyüzüsün, tamam siyah bir gökyüzüsün ama ayda senin ile yıldızlar da..En önemlisi ben senin ileyim..Bana anlat..Acılarını bende yaşamak istiyorum, tıpkı senin benim acılarımı yaşadığın gibi..Birlikte yaşamak istiyorum..Boynum da ağlamanı istiyorum..Anlat siyah gökyüzüm, gece mavine anlat...

Ağlamaklı sesime ne yapsam engel olamayacaktım..Aliye dediğim tek kelime ise..

S; Anlatacağım..

GünışığımWhere stories live. Discover now