♡♡13

532 36 2
                                    

Ik word wakker door mn wekker . ik sta op en loop meteen naar mijn kast . omggg ik ben jaruggg!!! schreeuw ik . mijn moeder is vandaag toch niet thuis. ik pak mijn tellie en ik zie dat ik heel veel berichtjes heb van vrienden die me feliciteren. ik lees ze allemaal zorgvuldig en ik scrol naar boven . dan zie ik een appje van Monsif. ik open hem en ik lees hem.

Monsif:
Lieve Lina omg je bent gwn jarig . Gefeliciteerd prinses. ik kom zo richting jou . maar ik wil je even zeggen dat ik van je hou . ly 4ever

Awhhhhhh!

ik besluit hem terug te appen.

Awh Zo lief bn jij oowk ly ! tot zo !! x je vrouwtjeee

ik doe myn mooiste gala jurk aan en ik loop naar beneden .
ik dans wat rondjes heen en weer en ik maak wat selfies . ik stuur een selfie naar Monsif.

<Afbeelding Verstuurt>
✔✔

Monsif
Aan het typen...

Omg hij heeft het gezien!

Wauw je lijkt op een prinses MIJN PRINSESJJE! (Ik ben er over 1minuutjeee!!)

Awh Awh Awhhhhh hij is toch zo een schatje ook!

ik hoor de bel gaan en ik loop smooth maar de deur ik kijk door een klein gaatje en ik zie monsif knap kijken. ik open de deur en hij vliegt me om mijn nek. 'hahahha' lach ik. 'Wat zie je er goed uitttt!' zegt hij. 'Awh babey jij ook' zeg ik en voordat ik nog maar 1 zin wil vertellen zoent hij me op mn mond. ik lachte verlegen en ik zie dat hij ook lacht. we lopen de woonkamer in en hij feliciteert me uitbundig. ik krijg zulke leuke dingen van hem zoals nieuwe huaraches ! Louboutins!!!! en ook nog 7 lipsticks van Mac. hij kon niet kiezen ;') hij zei dat dit alvast was en dat ik morgen meer zou krijgen. zo lief ook. ik bedankte hem duizenmaal en hij gaf me 5 briefjes van 100 . hier voor in je telefoonhoesje. ik ben nieg echt de rijkste dus dit was veel te veel voor mij. ik vond het echt super lief van em.

Stemmen en volgende deel komt super snel !

Niets Is Wat Het Lijkt..Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon