637 38 3
                                    

De lessen gaan voorbij en dat meisje waar ik naast ging zitten bleek super lief te zijn . de laatste lessen liep ik als eerste naar 1 plekje alleen . Maar er kwamen allerlei mensen vanzelf naast mij zitten . zo mooi ben ik ook weer niet haha .

De bel ging en ik pakte mijn boeken en stopte ze terug in mijn tas . ik pakte mijn tas en ik liep uit het lokaal naar de gang . ik ging nog ff naar het toilet om te zien of mijn haar nog goed zat .

In de tram .
Ik zat in de tram en ik keek om me heen . wat is deze wereld mooi .. denk daar maar is over . dit doe ik soms wel is , gewoon om me heen kijken en mezelf voorstellen alsof ik in de nieuwste videoclip van Selena Gomez speel haha. Ik zie een meisje van  ongeveveer 14 met hoofddoek voor zich uit staren en iets mompelen . wat zou ze zeggen . ik kijk aandachtig naar haar lippen en ik zie nu pas dat ze iets leest .Op haar telefoon . Ik kijk goed en ik zie dat ze Quran leest . Mashallah. Ik wil ook hoofddoek dragen alleen ik ben er niet klaar voor ... ik kijk wel . Ik wil me meer met mijn geloof bezig houden . dat deed ik vroeger vaker dan nu . ik zat zelfs 4 jaar op moskee. maar ik ging eraf door school enzo. Pff Ik denk alleen maar aan Souffiane op dit moment . Ik hou van hem en ik moet weten waar hij is...

Kort Klein Deeltje voor m'n Lezertjes! bij 3 comments/reacties ga ik verder mensennn! groetjess

Niets Is Wat Het Lijkt..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin