Ironman

524 39 0
                                    

,, Dále." ozvalo se a já vešla. ,, Dobré odpoledne slečno Parkinsonová." ,, Dobré odpoledne Jarvisi." odpověděla jsem, asi před pěti lety jsem si o Avengers četla. ,, Zdravím slečno Parkinsonová, posaďte se." ,, Děkuji." posadila jsem se. ,, Tak co jste mi chtěla slečno?" ,, Chtěla bych začít od začátku, říct vám co se mi stalo." ,, Povídejte, dneska už žádný pohovor nemám."

,, Tak dobře, jako malou mě matka s otcem opustili, nevím kdo byli, ani jak se jmenovali, ale dali mě do sirodčince, žila jsem tam až do svých devatenácti a pak přišlel nějaký pán, asi 185cm, hnědé vlasy, anglický knír, hnědé oči a lehce podsaditá postava. Adoptoval mě, byla jsem ráda, prvních pár dnů na mě byl hodný, odvezl mě k sobě domů. Ale potom začali ty pokusy, každý den mě připoutali na kamenný stůl, dvanácti jehlami mi pokaždé rozbodali břicho, vpravovali do mě nějaké látky, díky kterým mě bolelo celé břicho, třeštila mi hlava, ruce i nohy v železných poutech mi brněli. Drželi mě tam celé tři roky, každý den bolesti, ale za tu dobu jsem se nic nedozvěděla, pouze jednu věc, jméno té organizace." ,, Promiňte slečno, ale nějak nerozumím proč jste s tím přišla za mnou, měla by jste jít na policii." ,, Nemohu, a nechte mne prosím domluvit." ,, Dobře, omlouvám se." ,, Ta organizace se jmenovala HYDRA proto jsem šla za vámi. Říkali mi Aqua. Díky těm pokusům jsem získala neuvěřivelně rychlou regeneraci a tohle." stoupla jsem si do prostoru a změnila se ve vodu, tvar těla jsem však ponechala, následně jsem zmrzla a roztříštila se na miliony malých střípků, které se proměnily v mlhu, následně jsem se opět zhmotnila. ,, Byla bych ráda, kdyby jsem je mohla pomstít a dopadnout HYDRU.

Stark na mě koukal s otevřenou pusou. ,, Slečno pojďte se mnou." Zvedl se na někam mě vedl, šla jsem ráda, protože jsem věděla kam mě vede, vedl mě k Avengers. ,, Jarve otevři dveře." ,, Ano pane." dveře se otevřely a já uviděla na vlastní oči celý tým Avengers. Thora, BlackWidow, Kapitána Ameriku, Doktora Banera a Clinta Bartona neboli Hawkeye. ,, Lidi pojďte sem." zavolal Stark. ,, Starku kdo to je?" zeptal se Thor. ,, Tohle je Aqua." líbilo se mi jak mě nazval. ,, A pokud se shodneme, nová členka týmu Avengers." co, nenapadlo mě, že to tak rychle akceptuje. ,, A co tahle krásná slečna dokáže, když je hodná stát se Avengerem?" Stále mluvil jenom Thor. ,, Předveď jim to." řekl mi Stark a ze mě se ve vteřině stala opět voda, pak led, střepy a mlha. Všichni na mě koukali. ,, Takovou přeměnu jsem ještě neviděl." pošeptal Baner. Já jsem se usmála a ústa mi zamrzla, mohu to dokonale ovládat. ,, Aquo, vítej v týmu Avengers." řekl Kapitán Amerika.


New Avenger?जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें