Del 1

1.2K 11 0
                                    

Andres perspektiv.
"Andre? Andre? Elin är här! Skrek mamma. Jag sprang ner för att kyssa min flickvän hej. "Hej bby hur mår du?" Sa Elin, "Jag mådde dåligt ända tills du kom svarade jag".

-Andreee... Kan vi inte ha lite netflix and chill?
-Hahah, trodde du aldrig skulle fråga.

Jag kysste henne på munnen och flyttade mig ner till halsen sen till magen, precis när jag skulle ta av hennes bh så ringde det. "Svara inte sa hon! Jag bitch blikade henne sen reste jag mig upp för att se vem som ringde, det var Filip.

-Heeej halv skrek Filip.
-shhh skrik inte så jävla mycket!! Vad vill du?
-det är fest hos mange ikväll och du ska komma!
-vet inte om jag pallar Elin är här..
-Har redan sagt att du kommer! Ta med dig Elin då.
-jävla idiot.. måste fråga henne först.

Vill du hänga med på en fest hos Mange? "Finns det sprit där???

-Finns det sprit undrar hon?
-Aaaa massaaaaa.

Jepp massa! "Vi kommer skrek hon".

Jag la på telefonen och hoppade i duschen, när jag var klar så var Elin klar med kläderna och skulle bara sminka sig!! Jävla va slampiga kläder tänkte jag. Min kläder var ett par svarta byxor med en vit skjorta. Jag tog vax och drog upp håret. Elin var inte klar förren en halv timme senare med sminket. Vi smög ner och sprang till bussen. Man kunde höra musiken ganska långt ifrån, när vi kom fram så sprang fille till mig och Elin och kramade oss hårt! Han var full det luktade sprit från långt avstånd. Vi gjorde shots och drack, drack och drack ännu mer ända tills allting blev snurrigt..Jag hade redan tappat bort Elin och Fille låg och sov i sin egen spya. Mange hånglade med nån random tjej och thomas och Tobias stalkade tjejer när dom dansade. Det var fullt av folk men då lyste ett ansikte upp.. Killen var sjukt snygg han hade blåa fina ögon han hår var så vackert, hela han var sååå vacker. Mina tankar var på hans läppar! Men vafan händer tänkte jag? eeh skitsamma jag är ändån för full för att bry mig.. Jag drack upp min dricka och gick till han.

Första gången jag skriver ngt såhär! Hahahh :D Bilden där uppe är Andre då. <3 hoppas ni gillade det.

Gay Eller Bi?Where stories live. Discover now