6. BÖLÜM

78.7K 1.8K 59
                                    

"Artık biliyorsun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Artık biliyorsun... İsteklerimi tahmin ediyorsun ve hala kaçmadın." 

Aslında az önce teknik olarak kaçıyordum fakat korktuğumdan ya da bunları istemediğimden değildi elbette. Sadece ciddi olmadığını düşünmüştüm. Yani normalde böyle değildi değil mi? Böyle olmaması gerekiyordu... Fazla normal şeyler beklemiştim normal olmayan bir kızın beklediği normal şeyler...

"Tam olarak hala anlamış değilim. Açık konuşacağım." Bunu istediğini belirterek başını salladı. "Bana bedensel acı vereceksin. Vuracaksın ve bunu aletler kullanarak da yapacaksın. Sonra da..." Devamını söyleyemedim yüzüme basan ateş gereğinden fazla açık konuştuğumu belli ediyordu. Alp gülümseyerek başını salladı.

"Ve sonra da seni becereceğim... Her şeyi tam olarak anlamışsın. Bu durumda bunu yapmak istiyor musun?" Hemen ardından yutkundu. "Bunu sana bir defa soracağım ve sonra söz verdiğim gibi bir daha peşine düşmeyeceğim." İçimdeki ateş sönmeden ve bedenimdeki istek giderilmeden öylece kalakalmak istemiyordum. Bunu tek sefer yapacaktım konu da kapanacaktı. Bu haleti ruhiye beni zayıflatıyordu bambaşka birine bürünüyordum bu yeni benden de pek hoşlandığım söylemezdi.

"Benim şartlarım ile benim olmayı kabul ediyor musun?" diye sordu. 

 Onun olmak... Bu fazla ağır ve iddialı değil miydi? Öylece kendimi ona teslim edecek değildim elbette ama yine de bedensel olarak beni benden alabilirdi. Sadece başımı salladım doğruca yüzüne bakıyordum ve açıkçası şu an tek düşündüğüm dudaklarını bir daha hissetmekti. Alp gülümsedi.

"Seni şu an öpmek istiyorum çünkü tadın çok leziz." 

Ah! Kesinlikle doğru nokta Bay Mükemmel ya da İç Çamaşırı Islatan. Yap şunu! "Ama yaparsam eğer bu iş planladığım gibi olmaz. Seni yere yatırıp becermek istemiyorum daha farklı planlarım var." Planlar umurumda bile değildi ama bunu ona söylemedim. Hiçbir şey söylemedim sadece yüzüne baktım.

"Şimdi seni eve bırakacağım. Yarın izinli misin?" Bu halde beni eve gönderirse uykusuz bir gece beni bekliyor demekti.

"Şey... Evet, izinliyim." Elini saçlarının arasından geçirdi mucizevi bir şekilde saçlarının şekli gram bozulmadı aynı hareketi ben yapsam elimi bir daha saçlarımın arasından geri alamazdım.

"O halde yarın seni alırım. Hem bütün gece düşünmek için fırsatın olmuş olur." 

Onu onayladım. Birlikte yattan çıkarak Alp'in arabasına bindik. Aracı çalıştırmadan önce telefon numaramı telefonuna kaydetti ve bana çağrı yaparak numarasını kaydetmemi istedi her dediğini sorgusuz sualsiz yapıyor olmamı garipsiyordum fakat yine de ona karşı gelecek cesareti içimde bulamıyordum. Oturduğum mahalleye girdiğimizde ona evimi tarif etmediğimi hatırladım.

"Sana adresi söylemedim?" Bana bakmadı bile gözleri yoldaydı. Sadece başını salladı. Bay ciddi anlamda sapık beni takip mi etmişti? "Beni takip mi ettin?" Cevap alamadım tabii ki aracı apartmanımım önünde durdurdu.

BAY MÜKEMMEL (Mükemmel Serisi - 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin