Tohle prosím ne, díky.

5.9K 374 365
                                    


Zdravím, čitatelé Manuálu pro autory, Nick je zpět!

V prvé řadě bych vás ráda upozornila, že na téhle stránce žiju už 3 roky (jo, jsem stará),a vím moc dobře, jak to tady chodí, jací jsou tady lidi a podobně. Takže pro vztahovačný trubky, který by mě v kometářích zhejtovaly jak Salámu Gomez (ano, narážim na Horana) tu mám důležitou zprávu.

JE MI ÚPLNĚ U PRDELE, CO BUDETE PSÁT, ALE TYHLE VĚCI SE MI PROSTĚ NELÍBÍ A (ZATÍM) VÁS SLUŠNĚ PROSÍM, ABYSTE SI DVAKRÁT ROZMYSLELI, NEŽ NĚJAKOU ZE ZMÍNĚNÝCH STOREK NAPÍŠETE. JÁ TO TOTIŽ UŽ ODMÍTÁM ČÍST. A VĚŘÍM, ŽE NEJSEM SAMA. 

DÍKY.



1)Dark ffs

Všichni to známe. Fanfics (a nejen fanfics) plné mafie, potetovaných kluk s piercingy i v koulích,protože je to hroooozně drsný a hrooozně děsivý, a úplnou náhodou se mu do cesty připlete nevinná šprtka, stále panna, která nad ptákem s náušničkama prostě začne slintat.

Nedejbože, když se furt hádaj a usmiřujou sexem. Bravo, After!

Tak tohohle, děcka, je plnej Watt a doufám, že nejsem sama, koho to fááákt nebaví. Takže prosím nepsat, dík.


2)Texting

Story v podobě chatu. Rozlezlo se to tady hůř jak ebola, všechny to baví a všichni nad tim slintaj. Nechápu proč, ale okej.

Já osobně prostě preferuju klasickej text, když se jedná o příběh. Jestli chcete vytvářet fejkový chaty místo literatury na úrovni, měl by vám stačit fb status, tam se podobný sračky stejně ztratěj.


3)Všechno je perfektní

Nesnáším, NESNÁŠÍM, storky, kde je všééécko jako z pohádky. Okej, s tim, že bude happy end, jsme všichni smířený, ale když už kurnik šopa píšete teenfikci, udělejte ji aspoň věrohodnou.

Příklad?

Krásná holka, krásný jméno, párty girl jak svině, má na každým prstu deset týpků, ale má nejlepší známky na škole, žádný nepřátele, žádný problémy, prostě je všecko epesrádes.

Říká vám něco slogan: Nikdo není dokonalý? Ne? To by ale měl. Protože NIKDO, ALE FAKT NIKDO NENÍ TAK DOKONALEJ A NEMÁ DOKONALEJ ŽIVOT.

LOL


4)Dělám z komára velblouda

Fakt miluju, když se v příběhu začne holka řezat, ne-li zkusí spáchat sebevraždu jen proto, že nedostala jedničku z písemky, nebo proto, že jí rodiče odmítli koupit novej model jabkofounu. Sakra, lidi, proberte se už!

Vy sami byste tohle asi těžkou dělali, tak se přestaňte snažit bejt zajímavý. Timhle stylem to dotáhnete na samolepku: 'NICK NEDOPORUČUJE' Protože to prostě není prdel!


5)Nesnáším tě..... A už tě miluju!

Holka, nenávidí 1D (JB, 5SOS, .... a mnoho dalších osobností, ne jen zpěváků, ale i herců a tak dále) nebo je nezná a najednou BUM! Jsou spolu. A BÁC! Maj svatbu. A TŘÍSK! A maj děcko.

Gratuluju, za tohle jistě získáte Nobelovku, ladies.


6)Nacpu tam song!

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 05, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Manuál pro autoryKde žijí příběhy. Začni objevovat