Katie(Kısım 2)

127 5 0
                                    

Düzenlenmiştir...

         Öleceksin.. shh.. Hayır yapma..

  Gözlerimi açtım ve etrafıma baktım. Yatağımda yatıyordum. Başım çok ağrıyordu en fazla da arka tarafı. Ne olduğunu anlamak için dün geceyi aklımda toparladım. Sonra birden her şey aklıma geldi. Odamdan çıkıp eşim Barry'i görmeye gittim. Her yere baktım ama kocam etrafta yoktu. Mutfakta masanın üzerinde bir not vardı ve şöyle yazıyordu:

               Hayatım, ben bugün geç geleceğim. O yüzden beni merak etme. Dünkü olayları gelince anlatırım. Sen sadece dinlen tamam mı?

                                                                                                           Barry

Kocamın yazdıklarını görünce özellikle ''geç gelirim'' yazısını, korkmaya başlamıştım. Fakat korkunun kimseye yararı olmaz. Akşama kadar bir sürü işler yaptım, alışverişe çıktım. Gelince de yorgunluktan uyumuştum.

Gece olmuştu. Yavaş yavaş uyandım. Aklımdan bu sahneyi sanki daha önce de görmüştüm dedim. Kocam gelesiye kadar yemek yapıp, televizyon izlemeye gittim. 

Saat:11.50 olmuştu. Dışarı baktım ne gelen ne de giden vardı. Saat 11:58 olmuştu. Nedeni belirsiz korkmaya başlamıştım. Saat: 11:59 oldu. Televizyonu kapatıp yatmaya gittim. Yukarıya çıkıp dişlerimi fırçalayıp yatmaya gittim. Tam ışığı kapattım, koridorda bir gölge belirdi. Hemen ışığı açtım. Ortalıkta gölge filan yoktu. Tekrar kapattım, tekrar geldi. Hemen ışığı tekrar açtım. Korkmaya başladım. Hayra alamet olamazdı bu. Işığı kapatmadan yatağıma yattım.

Saat:12.03 olmuştu. Koridorda ayak sesleri duydum. Korkuma yorganı tüm kafamla beraber örttüm. Birden koridordaki ışığın söndüğünü anladım. Yanımda gece lambası vardı. Yavaş yavaş o da sönüyordu.

Korktum. Yorganın aşağısından yavaşça fişi tekrar taktım ve elimi hızlıca yorganın içine soktum. Işık sönüp, tekrar geldi, sönüp tekrar geldi... sonunda ışıkların hepsi açıldı. etrafıma yavaşça baktım. Tam gece lambasına bakarken tüm ışıklar tekrar söndü ve onu gördüm. Ağzını kocaman açmış, iki tavşan kadar dişli bir yaratık bana sırıtıyordu. Bağırdım..

Bu sahneyi daha öncede görmüştüm sanki... Şimdi hatırladım burayı.. bu sahneyi rüyamda görmüştüm.



GECE İÇİN KORKU HİKAYELERİWhere stories live. Discover now