Capitolul 13 - Un nou inceput

6.9K 480 5
                                    

M-am trezit intr-un pat comfortabil si moale. Un gangurit s-a auzit din partea dreapta asa ca am deschis ochii incet. Katelynn radea la mine. Manutele ei erau pe fata mea si ma mangaia cu ele. Le-am apucat si am inceput sa le pupacesc de zor.

- Ham ham ham, te pap te pap eu pe tine, ii spun eu.

A apucat-o ganguritul si mai tare. Era asa de scumpa.

- Ahem, se aude undeva din camera - m-am uitat in stanga si i-am vazut pe Daniel si pe Nathaniel stand pe scaune separate.

Se uitau la mine cu atentie si radeau.

Radeau?

Mi-am amintit imediat de ceea ce au facut si m-am strambat la ei.

Au observat ca mi s-a schimbat starea de spirit si au oftat.

- Am vorbit... si oricat de ciudat suna, am ajuns amandoi la concluzia, ca ceea ce am facut a fost stupid si am realizat ca te-am ranit... Si de aceea am vrea sa ne cerem iertare, spune Daniel.

- Cred ca am invatat amandoi, o lectie importanta, si imi pare rau ca te-am facut sa treci prin asta, imi spune Nathaniel.

Ma uitam la ei. Fara sa le zic nimic...

- Imi pare rau ca te-am facut sa treci prin asta. Nu am gandit cum trebuie. De fapt cred ca nici unul din noi nu a facut asta. Ne-am lasat condusi de furie si am ajuns in situatia de a... a ne omori unul pe altul. Ceea ce m-a uimit a fost ca nu credeam ca o sa poti sa iti atingi nivelul maxim al puterilor. Puterea de a invia este ultima. Cel putin, asa se credea ca asta ar fi ultima putere a celei, care va putea controla binele si raul, spune Daniel. Am fost un prost, nu mi-am dat seama ca actiunile mele te vor pune in situatia de a apela la ultima ta sursa de putere. Ma poti ierta vreodata? Te iubesc enorm si am realizat ca si tu ma iubesti doar ca, felul tau de a ma iubi este foarte diferit fata de al meu. Iubirea ta nu va putea trece niciodata peste pragul de prietenie.  Asa ca imi cer iertare din nou si sper sa ma accepti macar ca prietenul tau. Intr-o zi..., continua el si se asaza in genunchi in fata mea cu mainile impreunate.

Incepuse sa planga, si cred ca si eu, pentru ca imaginea incepuse sa se incetoseze.

L-am apucat de maini si l-am facut sa se ridice.

- Daniel nu trebuie sa ii ceri iertare. Da, a fost stupid ce ati facut, dar acum sunteti amnadoi in siguranta si ma bucur ca am putut face asta. Si eu te iubesc la fel de enorm, am ofta adanc, si da, doar ca pe un prieten. Mi-ai fost alaturi in tot acest timp si ai stiut ca nu te pot iubi la fel ca pe.... Nathaniel, am oftat din nou si m-am uitat la Nathaniel,... si pentru asta iti sunt indatorata ca sa te iert. Si da... vreau sa ramanem priteni, ii spun sincer.

Ochii lui Nathaniel, erau plini de lacrimi. Cred ca era uimit de ceea ce spusesem. Mi-a soptit 'Te iubesc' si si-a sters lacrimile, subtil. Pentru ca cica barbatii nu plang, nu?

- Imi pare rau pentru totul... Pentru ca te-am folosit in felul asta, ii spun lui Daniel.

- Eu te-am iertat de mult, Crystal, iar faptul ca ma iubesti, chiar si ca pe un prieten, ma face sa ma simt impacat cu mine insumi. Iti multumesc, se ridica si ma saruta pe frunte.

Sarutul a fost tandru, insa prietenesc.

Buzele lui raman lipite de fruntea mea pentru cateva secunde.

Sarutul imi transmite sentimente de dedicatie, iubire si prietenie. Nimic mai mult de atat.

Este un sarut de compatimire si caldura divina.

Asta este Daniel.

Oricat l-ai rani, el tot te iubeste.

Si sunt recunoscatoare acestui lucru.

- O voi duce pe Katelynn, in patutul ei. Voi aveti de discutat multe, imi spune Daniel cu zambetul pe buze.

O ia pe micuta si iese cu ea, pe usa.

M-am uitat atenta la Nathaniel.

Ii urmaream fiecare gest, ii ascultam fiecare bataie a inimii, care putea fi auzita cu usurinta din partea cealalta a camerei.

Eram singuri, in aceeasi camera.

Dupa un an de stat departe unul de altul, dupa un an de suferit... era, in sfarsit aici!

Se ridica de pe fotoliu si se indreapta spre mine.

Ma ia de mana si mi-o saruta, apoi o ridica si o pune pe obrazul sau si o lasa acolo. Am inceput sa il mangai usor, iar el si-a inchis ochii.

- Nu ai habar cat de mult mi-a fost dor de tine. Cat de mult am tanjit dupa tine. Cat de mult mi-ai lipsit. Am incercat sa te aduc inapoi, dar diavolul a fost mai puternic ca mine. Numai doua persoane ma puteau salva din mainile lui, si cum tu ma parasisei, Katelynn era ultima sansa. Atunci cand si-a manifestat puterile, si-a canalizat energia asupra parintilor ei. Cum tu erai aproape nu avea nevoie de energia ta. Dar cum eu eram prins in lanturile Iadului, si ea avea nevoie de mine, m-a chemat la ea... Asa ca uite-ma aici, in fata ta, incercand sa motivez greseala de al omori pe Daniel.

- Stii ca ma uimeste si mai mult? ii spun eu dintr-o data.

Se uita la mine curios.

- Ce anume? intreaba incet.

- Faptul ca, ultima oara tu si el a-ti fost in aceeasi camera sau ma rog aproape unul de altul, v-ati omorat, iar acum, cand m-am trezit, v-am gasit unul langa altul, fara sa va aruncati priviri rautacioase, fara remarci rele, de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine, parca nici nu zici ca ati fost vreodata inamici. Cum vine asta?

- Chiar am vorbit, si am ajuns la concluzia ca suntem destul de maturi in chestia asta si ca numai tu poti lua decizia care ne-ar face pe amandoi fericiti. Ma rog, sau pe unul din nou. Dar oricum cred ca si asa tot as fi fost fericit daca l-ai fi ales pe el. Macar te stiam in siguranta si stiam ca el te iubeste si te respecta in acelasi fel cum as fi facut-o si eu! imi spune Nathaniel zambind usor.

- Asa deci?! ii spun eu cu o voce sireata. Ai fi fost fericit, daca l-as fi ales pe Daniel? Hmm, pai ia s- si evident nu am mai apucat sa termin de vorbit, pentru ca buzele lui erau peste ale mele.

Sarutul a crescut in intensitate, facandu-ne pe amandoi sa ne pierdem cu firea.

- Mi-a fost dor de asta, ii spun eu aproape gemand si gafaind.

- Asta? imi spune Nathaniel sarutandu-ma din nou cu mai multa forta.

Eram asa de pierduta in atingerea lui ca nu am simtit ca ajunsesem in pat. Un zambet imi apare pe fata, gandindu-ma la acelasi lucru la care, cu siguranta, se gandea si el.

- Aham! il aud pe Nathaniel mumurand ca aprobare.

Am facut dragoste cu el. Si a fost exact asa cum mi-am amintit.

Ca prima oara...

Mireasa din Iad (vol. 1) INGERI SI DEMONIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum