BENİMLE EVLENİRMİSİNİZ

5.7K 168 16
                                    

Defne ;
Hayat siz planlar yaparken başınızdan geçenlerdir derler. Yani biz herşeyi planlıyoruz zannediyoruz ama kader oyununu istediği gibi oynuyor ve kendimizi hiç bilmediğimiz bir yerde buluyoruz. Mesela hayat bazen bizi bir kuyunun dibine atıyor sonra birden bulutların üzerine çıkarıyor. İste bu yüzden mucizelere inanmak lazım. En kötü günde bile burda bittim çıkış yok dediğiniz anda bile bir mucizenin gelip kapınızı çalacağına inanın. Bunu size mucizeyi gerçekten yaşamış biri olarak söylüyorum. Bu benim hikayem.( burayı Multipediada ki müzikle okuyun)

Ömer ;
Aklım darmadumandı. Dünkü lansmandan sonra gerçekten çok yorulmuştum. Ama aklımda başka birşey vardı Hülya'yla ayrılmak zorundaydım.
Sabah herzamanki uyandığım vakit kalktım,spora gittim ve eve döndüğümde evde asistanım Aslı yerine başka birisi vardı. Bu Hülyaydı. Şimdi ben ne yapacağım.Ona bunu Nasıl söyleyebilirim , annem beni öldürür.

Defne ;
Uyandığımda saat 07.45 di. Olamaz geç kaldım. Bu sefer kesin kovuldum. Koş Defne koş ama koşmadan önce şu iç sesinle konuşmayı bırak.

Ömer ;
H: Günaydın Türkiye'nin en karizmatik ayakkabı tasarımcısı
Ö: Laflara bak, günaydın.
H-Ö: Seninle konuşmamız lazım
Ö: Söyle
H: hayır sen
Ö: ( sert bir şekilde ) Hülyaa
H: ( gülerek ) ömerrrr
Ö: Hülya ben ayrılmamız gerektiğini düşünüy...
H:Ömer sen ne dediğinin farkındalığın sabah sabah içki mi içtin yoksa
Ö:Hülya sende biliyorsun ki herşey zorl...
H: ( ağlayarak ) hayır biliyorum sen bana aşıksın. Yoksa hayatında başka biri mi v...
Ö: ( Bağırarak ) Hülya uzatma ( odasına çıkar )
H:( ağlayarak ) ömerrrrrrr ( ve evine döner) herşey şimdi başlıyor Ömer İplikçi

Defne;
D; oh be neyseki son anda kurtuldum.
N; sen böyle konuşursan eğer kesin kovulacaksın bunu biliyorsun değil mi Can'ım ?
D; of be Nihan neyse ben biran önce servise çıkayım.
...

Ömer;
Biraz kafa dinleyeyim diye Manuya gittim ama herhalde Manuya ki en kalabalık gün bugün herhalde . Neyse en azından birkaç masa boş . Oturdum ve kendi kendime düşünürken bir an duraksadım ' daha herşey şimdi başlıyor ' ben anneme , dedeme , yengeme, amcama daha doğrusu herkese ne diyeceğim . Dedem zaten çok hasta. En büyük isteği benim evlenmem. Benim acilen birisini bulmam lazım ve kendi kendimle konuşmayı bırakıp hayata döndüm. Bir anda...
D: buyrun ne alırdınız ? Menüye bakabildiniz mi ?
Ö: (biran da duraksadım ve evet bunu yapacakdım )
D: beyfendi  birşey alırmıydınız?
Ö: benimle evlenirmisin ?
D: yavaş
...

Arkadaşlar ilk bölümüm olduğu için biraz heyecanlıyım. Bu hikayede kiralık aşk ı çok değiştirdim plan falan yok ek karekter Hülya Demet ve Yeliz var. İleriki Zaman'larda bombeleşmem patlayacak. Bu arada 24. Bölüm 2. Fragman çıktı ama ben pek birşey anlamdım. Vote vermeyi unutmayın KA ailesi

01/12/2015. Salı

Kiralık AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin