128 4 0
                                    

•Grup üyelerinden biri çizgili bir şey giydiği zaman Louis hemen ona üstünü değiştirmesini söylüyor.

•Zayn'in ilk işi garsonluk.

-Konser sırasında en sevdikleri şey hayranlar ile etkileşim içinde olmak. -Niall erkek olmanın en eğlenceli yanının kızları kovalamak ya da onlar tarafından kovalanmak olduğunu düşünüyor. -Chris Brown, Zayn'i Twitter'da takip etmeye başladığında Zayn, Niall ve Liam'a koşup birlikte "fanboy"luk yapmışlar.

-Zayn çok iyi şiir yazıyormuş. -Hayranlarının yanında konuşurken kendilerine ait özel kelimeler kullanırlarmış. Kod gibi bir şey. -Louis Vampir Günlükleri'ni izledikten sonra Harry'i ısırmış. -Louis yüzü kızaran kızları çok sevimli buluyor. -Eğer Zayn sinirlenirse Liam ona sarılıyor. -Bir fan grup ile tanışmayı beklerken parmağını kırmış ve Louis kızın parmağını tedavi etmiş. -Harry tenis oynayan kızlardan hoşlanıyor. -Liam bir gün bileklerini kesen bir hayranı ile tanışmış ve ona sarılıp çok güzel olduğunu söylemiş.

-Basının ilgisi Zayn'i korkutuyor. Bu kadar ilgi yüzünden kötü birine dönüşmek istemiyor. -X Factor zamanında kaldıkları evde kimse uyuyamasın diye grup olarak sürekli ses yaparlarmış. -Harry Niall tuvaletteyken fotoğrafını çekmiş ve kupasının üstüne yapıştırmış.

One Direction İle İlgili BilgilerWhere stories live. Discover now