Chapter 13.- Oh my god.

813 41 0
                                    

"Ja sa tak strašne nudím" sadla si Emm na zem a sledovala okolie. Luke a ja som ju napodobnili.

"Ach jaj. Keby tuto spolok nebol najebaný tak som mohol byť doma!" oprel si Luke hlavu o stenu.

"Hej! Nehovor tak! Veď domov choď!" zakričal po ňom vracajúci Ash.

"Hej? A ako sa domov potom dostanete vy? Pokiaľ viem, peniaze mám ja a taxi nechodí zadarmo" žmurkol Luke.

-O 3 hodiny-

Bolo niečo po deviatej keď vytriezveli. Vyskočili sme z okna a zavolali taxi. Koho môže napadnúť skákať z okna? Len Mellisu Brown.

"Konečne si ľahnem do mojej posteleee" treskol sa Mike po čele s kruhami pod očami.

"Nápadobne" povedala som s Lukom naraz. Kráčali sme po záhrade smerom k vile. Ignorovali sme veľmi "nenápadných" novinárov. Asi im bolo divné, že sme odišli ako normálny ľudia a prišli sme; Mike s kruhami pod očami, vlasami všade, jednou topánkou, a košeľou poliatou každým druhom alkoholu a k tomu ešte na rukávoch úplne deravú. Ashton na tom bol celkom fajn, až na košeľu ovracanou od Danielle. Calum ten vypadal asi najnormálnejšie. No a Luke? Vlasy na každej svetovej strane, košeľu rozopnutú, nohavice taktiež rozopnuté, s topánkami v ruke.

"To zas bude článok" povedala som keď sme boli pred vilou.

"To teda" šepol Luke a ja som si o neho oprela hlavu.

"Bohajeho Mike" zavrčal Calum keď mu asi po tisíci raz vypadol kľúč. Calum odomkol a všetci sa nahrnuli dnu. Ja som šla posledná, nemala som naponáhlo. Vyzula som sa a chalanom vypadli všetky veci čo držali v rukách.

"Čo sa deje?" spýtala som sa neháchápavo a postavila sa vedľa nich.

"Ó môj bože" šepla som. Stena pred nami bols grafitmi popísaná: 'Luke je môj' bolo na každej. Hlavu som otočila na kuchyňu. Rúčky boli vytrhnuté a dole, kde boli hrnce boli satanské znaky. 'Drž sa od Hemmingsa ďalej' bolo napísané na chladničke. Stôl bol celý červený a pokreslený. Vyšli sme pomaličky po schodoch na čele s Mikom. Otvoril kľúčku od našej izby. Veci boli rozhádzané, okná rozbité, naša posteľ bola celá červená. Na stene bolo napísané.

"Preboha" šepla som opäť a prešla do kúpeľne. Na zrkadle bolo rúžom napísané. 'Kurva, štetka! Lucas je môj'

"Preboha." zhlboka som dýchala a rozplakala sa. Zošuchla som sa po stene dolu.

"Mell" pribehol ku mne Luke.

"Nikdy som sa nemala dostať do vášho života." smrkla som. Luke si ma pritiahol k sebe a utešoval. Mike s Calumom a Ashom zatiaľ umývali to prekliate zrkadlo. O chvíľu som sa upokojila a bola schopná komunikovať.

"Už v poriadku?" pohladil ma Luke.

"Áno" chrbátom ruky som si zotrela zvyšné slzy.

"Poď, ideme to tu dať dokopy." usmial sa na mňa a pomohol mi vstať.

"Ale, ehm, najprv sa ideme prezliecť" ukázala som na nás. Zašli sme do svojich šatníkov. Dala som si biely crop top a čierne tepláky.

"Chalani, ostala vám nejaká farba alebo niečo také? Pretože takúto krásnu izbu nechceme mať" povedala som keď som vyšla zo šatníka.

"No, v pivnici by nejaká mala byť. Ideme s Ashom po ňu." povedal Luke.

-Luke-

Kurva. Kurva! Arzaylea. Je schopná všetkého. Ale nikdy by som si nemyslel, že by bola schopná spraviť toto. Ale viem, že urobí všetko preto aby som sa k nej vrátil.

Love Or Not? | lrh ✔Where stories live. Discover now