41. Kapitola

6.1K 350 19
                                    

LOUIS

Ráno se probudím jako úplně první. Rozespale si protřu oči a vymotám nohy z přikrývky, než se postavím ze země, na které jsem ještě do teď spal a rozhlédnu se po mých kamarádech, sestře a Susan. Přiznávám, že nechápu, jak jsme takhle mohli spát.

Andy je doslova zalehlá Harrym, Alice je opřená o ty dva a Zaynovy ruce jsou omotané kolem jejího pasu. Jediná Susan, leží otočená zády ke skupince objímajících se lidí s jednou rukou pod hlavou a druhou nataženou před sebou. Ještě před chvílí jsem ležel za ní, vedle Harryho, a objímal její štíhlé tělo.

Sehnu se, políbím Susan na spánek, a pak se vydám do mé malé kuchyňky, abych nám připravil snídani. Z jedné z mnoha skříněk vytáhnu balení toustového chleba a zapnu toustr do zásuvky. Vložím dovnitř dva plátky chleba a nechám je opéct do zlatova. Takhle to opakuju ještě hodněkrát, až mi na stole leží plný talíř toustů a prázdný sáček z chleba. Z mezery mezi ledničkou a kuchyňskou linkou vytáhnu dřevěný tác a položím na něj talíř s tousty. Ještě uvařím šest ovocných čajů a do skleniček naleju pomerančový džus. Z ledničky vyhrabu máslo s jahodovým a meruňkovým džemem a taky to položím na tác, který vezmu a odnesu do mého pokoje, kde ho položím na malý stůl.

,,Vstávejte," houknu a do každého z nich lehce kopnu, nedostaví se mi ale žádná reakce.

,,Susan, vstávej," kleknu si k ní a pár pramínků hnědých vlasů jí zastrčím za ucho.

,,Mhmm," zamručí a přetočí se na druhý bok.

Normálně všichni hážou ignor!

,,VSTÁVEJTE!" zařvu, až mi málem přeskočí hlas.

Všichni sebou leknutím trhnou a já se pro sebe vítězně zašklebím. Susan se posadí a zmateně se rozhlédne kolem, až nakonec očima spočine na mně a lehce se zamračí. Alice se Zaynem mě oba probodávají smrtícím pohledem, zatím, co se Harry snaží dostat z Andy. To, že mají do sebe zamotané končetiny mu moc nepomáhá, takže to nakonec vzdá a znovu si lehne na mou kamarádku, přičemž Andy pořád nerušeně spí.

,,Stylesi, vstávej a vzbuď i tu tvou buchtu," trochu z nich odhrnu peřinu, aby ho to donutilo vstanout.

,,Andy? Andy, vstávej, Tomlinson je asi nasraný, nazval tě buchtou," Harryho tiché šeptání se ozve místností.

,,Já bych ráda, ale dusíš mě," ozve se ospalý přiškrcený Andynin hlas.

Harry se nadzvedne, zapře se rukama o zem a nějákým nevysvětlitelným způsobem rozmotá své i Andyniny nohy. Pak se odvalí z dívčího těla pod ním a zádama dopadne na podlahu, která je pokrytá dekou.

,,Vy dva jste prostě divní. Všichni spali normálně, jen tady milost Pán si leží na Andy, která chudák může být ráda, že se pod náporem tvýho těla neudusila," pronese Alice uštěpačně směrem k Harrymu.

,,Zavři hubu, Tomlinsonová. Nevím, kdo se k nám celou noc tulil," Harry jí to vrátí a Alice se na něj zamračí.

,,Já myslím, že to už stačilo," ukončím jejich rozhovor a dřevěný tác se snídaní položím do peřin.

Vlezu si zpátky vedle Susan a vezmu si do ruky jeden toust, který si natřu máslem a jahodovým džemem. Sním první toust a zapiju ho trochou čaje. Každý sníme asi tři a během toho vypijeme oba nápoje. Všechno to uklidím do kuchyně a odejdu zpět do obýváku, kde už se všichni sbírají ze země, přičemž pomalu začnou uklízet naši rozházenou postel.

,,Psal mi Jace, že se dneska máme dostavit na party," řekne Zayn, když něco naťuká do mobilu.

,,To není špatný nápad," přikývnu.

The Date (HS|CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat