26. Kapitola

6.2K 387 22
                                    

Leknutím sebou trhnu a otevřu oči. Kde to jsem? Tohle není můj pokoj. Proč je tady taková tma? Snažím se pohnout, ale nejde to. Sáhnu si na břicho, kde na něco narazím. Lidská ruka? Pane bože!

Rychle se otočím a nosem omylem narazím do jiného. Vždyť je to jen Harry. Jeho řasy se začnou trošku třást, až nakonec otevře oči.

,,Proč nespíš?" zamumlá ospale.

,,Je mi zima," řeknu chraplavým hlasem.

Docela dost mě bolí v krku a chce se mi kašlat. Sundám Stylesovy ruce z mého těla a vběhnu do koupelny, kde se šíleně rozkašlu. V krku mě z toho začne bolet ještě víc. Začnu rukou hmatat po stěně, abych našla vypínač a rozsvítím. Když delší dobu stojím bosýma nohama na studených kachličkách, začnu se lehce třást.

,,Jsi v pohodě?" Harry přijde do koupelny a postaví se přede mě.

,,Asi jo," hlesnu chraplavým hlasem, který mě za chvíli určitě opustí úplně.

,,Pojď si lehnout zpět do postele, aby ti bylo teplo. Uvařil jsem ti čaj," obejme mě kolem ramen a vede do pokoje.

Opatrně si vlezu zpět do postele a počkám, až mi Harry podá čaj. Opatrně se napiju, abych si neopařila jazyk. Položím hrnek na noční stolek a odsunu se ke stěně, aby si mohl lehnout i Harry.

,,Kolik je hodin?" zeptám se.

,,Půl třetí ráno," podívá se na svůj mobil a odpoví mi.

,,Myslíš, že mi bude ráno líp?"

,,Doufejme, že jo," hlesne a položí hlavu na polštář, otáčejíc se obličejem ke mně.

,,Spi. Bude ti líp, neboj se. Já sám se o to postarám," pohladí mě po tváři a já slastně zavřu oči.

Má tak strašně hebké a příjemné ruce. Kouknu se mu do očí, které se lehce zavírají únavou. Posunu se trošku blíže k němu, aby mi nebyla zima. Z jeho těla vyzařuje příjemné teplo. Zavřu oči a snažím se usnout, což se mi po pár minutách povede.

.......

Šokovaně otevřu oči, když ticho pokoje přeruší vyřvávající budík. Zvednu hlavu z Harryho hrudi a natáhnu se pro můj mobil, abych budík vypla. Odemknu ho a zjistím, že mi psala Alice.

Alice: Kde zase jsi? Říkalas, že budeš doma!

Alice: Kde jsi? Bojím se o tebe. Ozvi se mi.

Alice: Řekni mi kurva kde jsi a já si pro tebe normálně dojdu. Andy neser mě! Vyhodím ti všechny věci z okna, pokud se mi neozveš!

Alice: Teď volal Louis a řekl mi co se stalo. Doufám, že jsi v pořádku, a že se o tebe Styles stará, protože jestli ne, tak ho nakopu do prdele a udělám mu z ní garáž!

Já: Jsem v pohodě. Jen je mi zima a bolí mě v krku. Harold mi uvařil čaj. xx

Alice: Mám přijít? Postarám se o tebe! Čaj? On umí udělat čaj?

Já: Zřejmě. Nemusíš, nějak to zvládnu.

Odepíšu jí a pak vyjedu z naší konverzace. Očima přeletím ikonky na ploše a pak mobil zamknu. Počkat! Rychle stiknu odemykací tlačítko a naskytne se mi pohled na fotku, kterou Harry fotil pro Anne. Přejedu po displayi prstem a tím mobil odemknu. Na tapetě je ta druhá fotka. No to si ze mě dělá srandu!

,,Stylesi!" začnu ním třást, aby se probral.

,,Hm?"

,,Co má tohle znamenat?" strčím mu před nos můj mobil.

The Date (HS|CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat