2. Pasimatymas?!

81 4 1
                                    

Išsisukau, ir mokytojos moralų klausyti neteko. Matyt apsidžiaugė, kad išvis čia atėjau.

Jau ketvirtoji pamoka - matematika. Aš tiesiog apsimetusi kad klausau mokytojo šnekas, žemiau suolo laikau rankoje telefoną ir tiesiog sėdžiu Facebook. Staiga gavau žinutę :

[Lukas N.] Ką čia darai, Leta ?:)
[Leticija] pažįstu?
[Lukas N.] Idiote, čia aš, tavo klasiokas:D Kodėl nesimokai, ir sėdi facebook pasislėpusi?:D
Seen 11:10

Pasijaučiau labai keistai ir gėdingai, gavusi žinutę nuo gražiausio klasės vaikino.. Net nedrįsau atsisukti į galą, kur jis ir sedėjo. Tik žinau kad jis nusišypsotu, vos pakėlęs lūpos kamputį. Taip, aš tikrai nevykusi.. Ir net nesugebėjau susivokti kad jis mano klasiokas.. Gal dėl to kad neturiu jo facebook drauguose, ir jis savo užsivardinimą keičia dažniau nei aš išvis ten apsilankau?? Okey then.. Man buvo keista, kad rudų susivėlusių plaukų, rudų gražių akių, mielos išvaizdos vaikinas parašė man? Mhm.. tikriausiai nes per pamoka vienintelė sedėjau facebook.. Pastebėjau kad jis mėgsta flirtuoti..
Po skambučio tiesiog bėgte ėjau iš klasės, meldžiausi kad jis manęs neužkalbintu, kitaip imsiu panašėti į pomidorą. Žinau, siaubinga. Bet man nespėjus atsidurti koridoriuje jis pastojo man kelią:
- Nujaučiau kad tave 'pastačiau' į nejaukią vietą tau rašydamas.. Nepyk kad pavadinau tave idiote.. Nenorėjau..A..m
- Ne, nieko. Viskas gerai..
Tardama žodžius pamąsčiau - WATAFAK IŠ KUR TU ŽINAI? Tikrai nemaniau jog vaikinai gali būt tokie supratingi, kad išifruotu 'seen' reikšmę. Bet anyways, buvau hepįį juk su manim užrezgė nediduką pokalbį pats klasės alfa! Gerai, šiektiek perdedu, sakydama alfa, (nors gal) bet jis yra gražiausias klasės vaikinas.. Ou yeahh, jis laabai populiarus mokykloje.. Merginos prie jo limpa kaip bitės prie medaus.. Anywaysss..
Jis su manim dar nebuvo baigęs pokalbio :
- Tai gal norėtum rytoi po pamokų susitikt kokioje kavinėje? Arba šeip kurnors? Žinoma tai nepasimatymas, tik draugiškas susitikimas.
-Žinoma! Parašysiu tau rytoi.
Išgirdusi žodį NEPASIMATYMAS pagalvojau tai kokio velnio kvietiesi taip 'draugiškai' susitikti? Laimei susilaikiau, ir nusišypsojau netikra šypsena. Reikia džiaugtis kad bent pakvietė. Oh well.

Po pamokų grįžau namo, kritau į savo cozy lovą, pasiemiau loptopą šiek tiek panaršiau ir vėliau mąsčiau kuo ryt reiks apsireengti - nesiruošiu rengtis išaukiančiai, juk tai tik 'draugiškas pasibuvimas', bet ir prastai atrodyti nenoriu..

Uoi, suklydauWhere stories live. Discover now