0.02 My NEW friend

182 10 1
                                    

Milý deníčku, už dlouho jsem tu nic nenapsal, nevěděl jsem co. Ale teď už vím, co sem můžu napsat. Seznámil jsem se tu s jednou holkou jménem Bethany Youngová. Je zvláštní, ale perfektně si s ní rozumím. Má skoro stejné názory jak já, je to skvělá kamarádka. Chodíme si povídat každý den, vypráví mi své historky a já jí vyprávím moje. Občas si i nějaké vymýšlíme, je to docela legrační. Jednu mi vyprávěla Bethany, byla o holce Susan, která zabila ve 12 svou sestřenku. Prý jí pořád štvala, byla rozmazlenej fracek, který se neumí chovat. Jen si ukázala na něco co chce, a rodiče jí to koupili. Idioti.

Jednou si například řekla, že chce nový iPhone 6s a rodiče jí řekli, že teď se jim to nehodí, že prý potřebují koupit nový nábytek. Ta se začala vztekat, ječela přes celej obchod, že si o ní ostatní lidé mysleli bůhví co. Rodiče se tedy sebrali a okamžitě jí šli koupit nový telefon. A ten nevychovanej fracek ani nepoděkoval, jen řekla:,,to mělo bejt automatický.'' Být jejími rodiči, tak ji tak střískám až se z toho...zblázní. No, opravdu se té Susan nedivím. Hned druhý den šla k Melisse (to byla ta její sestřenka) na návštěvu. Rodiče Susan i Mel si dali kafe a Susan šla k Mel do pokoje. Samozdřejmě, že se musela naše milá Melissa pochlubit, že ano. Začala se vytahovat, že má nový iPhone. Susan byla první v pohodě, jenže pak se Melissa zeptala, co má vlastně Susan za telefon. Ta jen odpověděla, že má iPhone 4 a samozdřejmě co neudělala Melissa? Začala se jí šíleně smát a jen řekla. ,,Děláš si srandu? To je k popukání.'' Susan už toho měla dost. Melissa furt nepřestala. Začala s tím, že pokud Susan tak moc vadí její chování, že ji má radši zabít. Ta se strašně naštvala, seběhla dolů pro nůž, vyběhla schody nahoru a vrazila jí ho přímo do zad. Později co se to dozvěděli rodiče, zavolali policii, a Susan za tohle chování šoupli do nápravného zařízení. Chudák Susan, ale naštěstí je to jen vymyšlený příběh.

Takové historky si s Bethany říkáme. Věřím jí docela hodně, i ona mě a tak jsem jí ukázal své šaty a řekla na to jen, že vypadám skvěle. Tohle mi ještě nikdo neřekl, hlavně táta ne, ale mamka si myslela, že je to roztomilé. Aspoň někdo. Alison dostala krásné žluté šaty k vánocům. Já mamku poprosil, ať mi koupí vždy to stejné oblečení, které koupí Ali. No jo no, nedá se nic dělat, cítím se líp v holčičích věcech, necítím se jako malý boy. Jinak dneska mě ještě mamka přijde navštívit, doufám, že bude mít něco nového.

Charles



Charlotte's Diary PLL [CZ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang