Part 62

3.6K 145 8
                                    

Destiny Point Of View

Het huisje waarin we verblijven is knus en gezellig. Harry en ik hebben samen een kamer. Gelukkig mogen we wel samen slapen, anders zou ik echt kapot gaan net als de vorige keer.

We nemen onze koffers mee naar boven en openen daar de deur. Er staat een 2 persoonsbed, een kast naast de deur en tegenover het bed hangt een tv.

Ik rol mijn koffer naar het bed toe en ga dan op het bed zitten. "Gezellig, toch?" vraag ik aan Harry en hij knikt vrolijk, voordat hij naast me komt zitten. Ik kijk naar hem en glimlach dan. Hij legt zijn armen om mijn middel en drukt een kus tegen mijn slaap.

"Mijn baby pinguïn," zegt hij zacht als hij kusjes drukt tegen mijn wang en me dan aankijkt. Ik kijk ook naar hem en leg mijn armen om zijn nek.

"Mijn babyboy," glimlach ik en ik druk een klein kusje tegen zijn lippen. Ik heb geluk met een jongen zoals hem.

Hij glimlacht naar me en knuffelt me dan stevig. Ik druk een kus tegen zijn wang en kriebel door zijn haren. "Zullen we eerst onze koffer uitpakken en dan weer knuffelen?" vraagt hij en ik knik.

"Goed plan." Ik sta op en rits mijn koffer dan open. Op mijn gemakje zet ik mijn toilettas in de badkamer, mijn kleren in de kast en schoenen naast de deur. Harry legt eerst alles op zijn bed en sorteert het dan pas in de kast. Hij is al klaar als ik nog bezig ben en zet zijn fotolijstje op het nachtkastje. Ik glimlach en kijk snel weg, ofdat ik het niet gezien heb.

Als ik ook klaar ben, ga ik naast hem op bed liggen. "Alles goed met je buik?" vraagt hij zacht als hij erover wrijft en dan zijn hoofd tegen mijn schouder legt. Ik leg mijn arm om hem heen en knik voorzichtig.

"Het gaat beter als normaal." Ik kijk hem aan en dan naar mijn buik, waar hij voorzichtig mijn shirtje omhoog doet en dan met zijn duim erover wrijft. "Maar dit helpt natuurlijk altijd." Hij grinnikt en ik druk een kus tegen zijn haren. "Hoeveel zou je moeder willen voor het eten?"

"Niks," zegt hij makkelijk, ook al denk ik daar anders over.

"Dat is jouw mening, maar daar denkt zij misschien anders over." Hij schud zijn hoofd.

"Nee, daar denkt zij niet anders over. Wij hebben jou uitgenodigd. Als je een keertje voor iedereen wat te drinken bestelt of een ijsje, dan is het al goed. Dat heb ik toen bij jullie ook gedaan." Ik knik voorzichtig en hij kijkt me aan. "Je kan niet veel fout doen," grinnikt hij en ik knik weer. "Zullen we naar beneden gaan? Eventjes met z'n 4e tv kijken."

"Isgoed." Ik sta op en loop achter hem aan naar beneden. Hij gaat op de bank zitten en ik plof naast hem neer. Zijn hand vindt mijn bovenbeen en met z'n 4e kijken we naar de tv. Het is vrij stil, op soms het gelach van zijn moeder en zus na.

"Drinken?" vraagt Harry zacht en hij kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op en schud mijn hoofd dan. "Wel goed drinken he?"

"Ik heb een paar uur geleden een hele beker met cola op," grinnik ik en hij knikt, voordat hij mijn hoofd tegen zijn borst aan trekt. Ik glimlach even en pak zijn hand. Het voelt altijd een beetje gek om dit te doen met zijn familie erbij, maar als hij de eerste stap neemt, vind ik het minder erg.

★~★~★~★

Als ik mijn tanden heb gepoetst, bind ik mijn haar in een staart. Harry legt zijn hand op mijn bil en stopt zijn hand in mijn achterzak.

"En jij mag daar zomaar aankomen?" grinnik ik en hij knikt.

"Ja en weet je waarom? Omdat jij mijn vriendinnetje bent en je er ook geen bezwaar op hebt als ik het doe als we seksueel bezig zijn." Ik kijk hem aan en laat mijn handen dan aan de zijkant van mijn lichaam hangen als ik een staart in mijn haar hebt gemaakt. "En daarbij, staat deze broek je goed en is het fijn om eraan te komen."

Hij geeft me een kort kusje en stapt dan naar de kast toe. Ik trek mijn broek uit en dan mijn shirt. Hier sta je dan weer, in je ondergoed in zelfde kamer als je vriendje.

"Wauw.. Uh.." mompelt hij en hij zoekt verder in zijn kast. "Nog een keer: wauw."

Hij schudt zijn hoofd even als hij inziet dat hij helemaal zijn kast niet nodig heeft en trekt zijn shirt uit. Ik pak het van hem aan en raak zijn buik even aan. Snel trek ik mijn bh uit en dan ga ik op het bed zitten, met mijn benen onder de dekens. Mijn voeten zijn altijd zo snel koud.

Harry komt naast me zitten en ik klem mijn armen om mijn buik. Het doet ineens weer heel erg veel pijn. Soms zijn dat van die momentjes..

"Harry.." mompel ik en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Hij ziet mijn armen om mijn buik geklemd zijn en drukt een kus tegen mijn voorhoofd.

"Kom eens hier, baby pinguïn," zegt hij zacht voordat hij me optilt en op zijn schoot zet. "Ik heb geen idee wat je goed laat voelen, maar vertel maar wat je fijn vindt."

Ik draai me schuin op zijn schoot en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Hij drukt een kus tegen mijn lippen en ik leidt zijn hand naar mijn buik toe.

"Maakt niet uit wat je doet," zeg ik zacht en ik leg mijn armen om zijn middel. "Je doet het toch altijd goed."

Ik sluit mijn ogen langzaam en hij kriebelt met zijn vingers over mijn onderbuik. Dit keer zijn het de vlinders die pijn gaan doen. Zachtjes kus ik zijn lippen even en dan leg ik mijn hoofd weer tegen zijn schouder.

"Je bent zo lief," fluister ik zacht en ik leg mijn hand over die van hem heen, waar ik onze vingers verstrengel. "Ik bof maar met zo'n jongen als jou."

Ik glimlach en til zijn shirtje een beetje op, zodat ik zijn blote huid kan aanraken.

"Heel erg veel." Hij knuffelt me stevig en drukt nog een kus tegen mijn lippen.

"Ik hou van je," fluistert hij als hij zijn neus tegen mijn haren duwt.

"Ik hou ook van jou," zeg ik als ik grinnik en hem een kus geef. Hij sluit zijn ogen en beweegt zijn hoofd in mijn nek.

"Hmm.." mompelt hij en ik glimlach. Mijn buikpijn lijkt voorbij te vloeien. Alleen al zijn zachte handen en stem.

"Volgens mij gaan we morgen winkelen," mompelt hij opnieuw, alleen hij opent zijn ogen niet en haalt al helemaal zijn hoofd niet weg uit mijn nek.

"Jij, met al die meiden," grinnik ik en ik klem mijn hand in zijn haar.

"Als ik jou kan zien omkleden, vind ik het niet erg." Hij wrijft opnieuw over mijn buik en klemt zijn arm om me heen.

"Wie zegt dat je mij mag zijn omkleden?" pest ik hem en hij kijkt me aan.

"Dat mag ik toch wel?" fronst hij en ik grinnik.

"We zullen zien," zeg ik als ik zijn haar achter zijn oor haak.

"Niet plagen," zucht hij en ik grinnik.

"Je mag wel kijken hoor, Harry." Ik druk een kus tegen zijn lippen en leg mijn hoofd dan tegen zijn schouder. Hij legt zijn ene hand om me heen en zijn andere hand om mijn hoofd, zijn vingers in mijn haren.

Ik sluit mijn ogen langzaam en leg mijn hand op Harry's borst. "Moe, baby pinguïn?"

Ik knik en leg mijn hand in zijn shirt, op zijn sleutelbeen. "Ja.. Een beetje."

Ik zucht en hij drukt een kus tegen mijn hoofd. "Dan gaan we slapen. Alleen nog even mijn tanden poetsen."

Ik knik en sta op, waarna we achter elkaar aan naar de badkamer lopen. We poetsen onze tanden, waarbij Harry zijn arm om me heen legt en mijn hoofd tegen zijn borst aan trekt. Ik kijk grinnikend op en wrijf even met mijn duim over zijn wang.

Als we klaar zijn, gaan we terug naar onze kamer en kruipen daar in bed. Hij geeft me een lange kus en legt zijn hoofd dan in mijn nekholte. Ik leg mijn arm om hem heen en druk nog een kus tegen zijn lippen.

"Goodnight," fluistert hij en hij legt zijn arm om me heen.

"Goodnight."

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now