Luke, og straffen.

1K 16 0
                                    


Midt i den akavet stilhed udbryder Calum pluseligt "skal vi ikke se en film?."

De andre drenge råber i munden på hinanden "kun hvis det er en gyser!."

"Jaer hvad havde i regnet med?" råber Calum tilbage. Jeg står bare helt tavs jeg hader gyserfilm.

" hvad siger du Emma?" spørger Luke venligt. "Hun har ikke noget at skulle have sagt!" siger Harry hårdt, og kigger ondt på mig.

" bare fordi du ikke kan styre dine lyster krølle, og må købe en uskyldig pige som sexslave. Betyder det ikke hun ikke har noget at skulle have sagt!." råber Luke beskyttende til Harry. Uhh den tror jeg sad lige i hjerter jeg havde enlig bare lyst til at holde med Luke men det ville der ikke komme noget godt ud af for mig.

" jeg er pisse ligeglad med hvad du syntes Pingvinmand." siger Harry vredt.

Lige inden Luke siger noget løber jeg hen, og tager om hans arm så jeg vender ham rundt mod mig.

"Luke vil du ikke være sød at stoppe. Jeg er van til det. Ellers kommer det til at gå ud over mig." siger jeg bedene til ham.

"Fint." siger Luke modstræbende. "I rør hende ikke i aften" snærre Luke til mine voldtægtsmænd. "Nej ikke i aften." griner Harry.

Inden Luke går ud mod hoveddøren for at gå ud. Hvisker han i mit øre "jeg passer på dig prinsesse."

Jeg tror jeg er ved at blive forelsket i Luke.

Lidt efter høre vi hoveddøren smække med et brag. Jeg står helt tavs, og vil ikke sige noget. Drengene begynder at lede efter en gyser film. Da de har fundet filmen, går Calum, Michael og Ashton ud til Luke. De andre ligger ikke rigtig mærke til mig da de er fuldt optaget af at snakke om alverdens gyserfilm. Så der ser jeg mit snit til at flygte jeg ved det er dumt men jeg vil ikke være her mere. Jeg går lidt rundt imens jeg holder øje med om de ligger mærke til det.


Jeg løber ud i entreen, tager mine sko, kigger hurtigt ind i stuen. Pyha de har ikke set det. Lige da jeg tager ved min jakke, hoster en af drengene. Jeg bliver for skrækkket, og hiver min jakke til mig for hurtigt så jeg vælter en fin vase. Det giver et kæmpe brag da den knuses. Drengene springer op. "Hun flygter." råber de alle i munden på hinanden, og kommer løbene mod mig. Jeg river døren op, og løber ud på stenen. Det gør uudholdeligt ondt at løbe i, uden sko på. Men jeg bliver ved kæmper videre. Endelig når jeg græsset, jeg ser de andre nede ved en lille sø jeg er på vej mod. "Hjælp, hjælp mig. De kommer." råber jeg lige inden jeg falder. Jeg kigger bag ud, de er 5 meter fra mig da jeg kommer på fødderne igen. Jeg løber så hurtigt jeg kan.

"Hjælp." råber jeg igen denne gange høre de det. De kigger op, og ser mig med de andre lige i hælene. Jeg løber lige forbi dem, og ind i skoven der ligger efter den lille sø. Jeg kan høre dem råbe "Stop vi skal nok fange hende."


Shit nu er de også efter mig det var ikke det der var menningen. "Drenge stop vi går tilbage de fanger hende." kan jeg høre Harry råbe vredt.

Jeg går i panik, og snubler. Jeg har ikke kræfter nok til at rejse mig så jeg bliver bare liggende, og græder lydløst i håb om at de ikke finder mig. Efter et par minutter høre jeg dem komme løbende. Jeg går i panik, og begynder at ligge og skrige. lidt efter høre jeg dem stoppe op, og der står de lige ved siden af mig. jeg rejser mig hurtigt, for hurtigt! jeg falder igen, men lige inden jeg tror jeg rammer jorden bliver jeg grebet. "Emma." høre jeg en stemme sige. jeg går i panik, og vrider mig.


"Emma, Emma slap nu af vi gør dig ikke noget." jeg kigger op, og ser Lukes pæne ansigt. "jamen..... hvorfor så fange mig?" får jeg fremstammet men min stemme knækker over til sidst.


"fordi vi vil lave en plan for at få dig væk fra Harry." siger han vredt. de andre drenge nikker.


"jamen hvordan?" spørger jeg forvirret. "det finder vi ud af Emma." siger Ashton. Luke sætter sig ned, og tager mig op på sit skød. det er dejligt at føle sig tryk. jeg bryder ud i gråd. " Emma det er helt okay du er i sikkerhed." hvisker Luke. lidt efter falder jeg i søvn i hans favn.


"Emma vågn op." bliver der sagt et par gange inden jeg er helt vågen. "vi har fået lavet en plan." siger Michael stolt. "vil du høre den?" spørger han. jeg nikker som svar. jeg ligger stadig oppe ved Luke.


"okay... Calum tager dig over skulderen på vej op til huset. du skal bare vride dig, og skrige som om du er bange. okay?" fortæller han, jeg nikker. "Når vi så er kommet ind til de andre, så vil de nok give dig en straf." fortæller han videre. jeg kan mærke det gør ondt på Luke at de vil give mig en straf.


"Meeen der kommer vi så ind i billedet." siger han lumsk men griner bagefter. "så vi træder ind, og siger vi gerne vil have fornøjelsen af at straffe dig." siger Ashton hurtigt. "men men men det er jo ikke rigtig vi skal gøre det." siger han hurtigt fordi han kan se jeg bliver bange. jeg puster lettet ud.


"men Luke han skal være imod det, og vi skal være sådan hey Luke come on. agtig." griner Calum.


"men Luke nægter så, og så siger han, han går udenfor imens. men i stedet for at gå en tur så går han om ved Harry vindue. fordi vi vil låne Harrys værelse da dit jo kun har et låst vindue så vi kan ikke flygte." siger Michael.


" Luke går så om, og tager imod dig ud af vinduet. så kommer vi bagefter. så hvis noget går galt får Luke dig ud i bilen, og køre væk så må vi tage den derfra." siger Michael stolt over planen. jeg nikker bare men vil ikke sidde for høje forventninger om at det lykkedes da Harry er ret snu.


--------------------------------


Heej Robiner.



det var så et nyt kapitel. jeg underskylder for der er gået så lang tid inden der kom et til.


men har ikke rigtig vidst hvordan jeg skulle skrive den videre. som i nok også så i sidste kapitel som ikke er et rigtigt Kapitel. hah

nå men jeg håber i syntes det var et godt kapitel.

i må meget gerne stemme, og kommentere.

så kommer der enlig bare et kapitel ud snart.







personlig sex legetøj. (1D)Where stories live. Discover now