Chapter 2: Friends?

20 1 0
                                    

Igneel met zijn draak Smaug

~POV Igneel~

Ze is best wel aardig, maar ik heb het gevoel dat ze me weg wil hebben. Dat vind ik best jammer want ik mag haar wel. Ik ga in de pauze wel met haar praten, dan weet ik zeker of ze me weg wil hebben of niet.

"Heey Masha. Ik heb een vraag voor je". Masha kijkt om en loopt naar me toe. "Wat?" "In de klas was je een beetje wreed tegen me. Wil je me weg hebben?" "Eerst wel. Maar ik mag je wel, dus je mag blijven". Ik was heel opgelucht met dat antwoord. Nu heb ik nog één vraag voor haar. "Zullen we vrienden zijn?" Hoopelijk zegt ze ja. "Oké". Simpel, maar oké. Ik ben er blij mee! "Dan zie ik je in de les weer. Tot straks!" En met die woorden liep ik weg.

~POV Masha~

"Dan zie ik je in de les weer. Tot straks!" En met die woorden liep hij weg. Oké, ik had me misschien een beetje vergist in hem, maar hij zag er zo braaf uit. En ik haat brave mensen!

De rest van de dag ging nog best wel leuk. Dat kwam allemaal door Igneel. Hij kan zo grappig zijn! Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Dit is leuk! Hij had me gevraagd of hij na school langs mocht komen. Ik heb ja gezegd. Het leek me wel eens leuk om mensen op bezoek te hebben. We lopen nu samen naar mijn huis. "Je kunt ook echt niet normaal zijn hé?" zeg ik lachend. "Nee. En als je vrienden met me wil zijn moet je daar maar aan wennen" zegt Igneel plagerig terug. We schieten allebei in de lach. "Ik dacht dat je zo'n badgirl was?" vraagt hij opeens. Ik schrik. Deze vraag had ik niet verwacht. "ehm... Dat was ik ook. Ik bedoel... Dat ben ik ook. Maar moet ik dat dan altijd zijn?" zeg ik stotterend. "Nee, natuurlijk niet. Maar de meeste badgirls blijven badgirls. Wat zullen je vriendinnen er wel niet van zeggen?". "Ik heb geen vriendinnen. Jij bent mijn enigste vriend". "Oh. sorry, dat wist ik niet". Nu voelt hij zich schuldig. Dat wil ik niet! "Het geeft niet" zeg ik gauw. We lopen nu zonder iets tegen elkaar te zeggen verder. Ben ik eigenlijk wel een badgirl? Vind Igneel me een badgirl? Wat nou als hij me niet leuk vind als ik eigenlijk geen badgirl ben? Er spoken allerlei vragen door mijn hoofd. Ik kan er niet meer tegen. Ik moet het antwoord weten, dus ik vraag aan Igneel wat ik wil vragen. "Vind jij mij eigenlijk een badgirl?" "Nee, ik vind je meer het type voor aardig en lief, maar toch avontuurlijk. Die kleren staan je wel goed, dat moet ik toegeven" "Aaaw dankje". Ik vind het heel aardig wat hij net zei, maar vind hij me nu nog wel leuk? De enigste manier om daar achter te komen is om het aan hem te vragen. "Vind je me nu nog wel leuk nu ik geen badgirl meer ben? Ik bedoel als vriend leuk hé". Dadelijk dacht hij nog dat ik op hem verliefd was ofzo. Dat is dus echt niet! Ik wil hem als vriend, niet als vriendje. "Natuurlijk vind ik je nu nog leuk, als vriend. Ik vind je juist leuker!" Ik schrok op uit mijn gedachten. Wat zei hij nou? Vind hij me leuker als ik geen badgirl ben? "Nou, dan staat het vast. Ik ben vanaf nu geen badgirl meer!". Igneel begint te lachen en ik doe met hem mee. De weg leek nu veelste kort.





Wat vinden jullie van het verhaal?

Ik doe mijn best om het spannend te maken.

Please laat comments achter voor het vervolg!



Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Mar 24, 2021 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Fairy TailWo Geschichten leben. Entdecke jetzt