~Capitolul 1~

55 4 0
                                    

-Adeline-

În avion totul era linistit. Chiar si bebelusul care a plans enervant o ora intreaga a tacut. Linistea a fost rupta de Ruxy care m-a adus cu picioarele pe pamant.
-Adeline?
-Da Ruxy. S-a intamplat ceva?
-Nu, dar te uitai in gol...
Am pus repede un zambet pe buze. Nici eu nu stiam ce e cu mine. Tocmai ne mutam in Mystic Falls ar trebui sa fiu fericita. Visul nostru a devenit realitate. Grupul nostru este unit chiar daca 5 avem un secret ciudat.Normal ca toata lumea din grup il stie. Nu prea tinem secrete intre noi. Doua voci ingrijorate m-au strigat.Erau Dalia si Ruxy. In avion erau trei scaune pe o parte si pe alta. Eu eram la geam langa Ruxy si Dalia.
-Adeline e a 10 oara cand te strigam!
-Scuze fetelor. Eram pierduta in ganduri.
Ruxy mi-a aruncat un caiet roz cu o coroana facuta din sticla.Era jurnalul cadou de la mama. Nu am apucat sa scriu in el pana acum.
Poti sa scrii in el in avion?
Cred ca da, Dalia.
Pai poate asta te va aduce cu spiritul in avion si nu o sa fie doar corpul. Oh doamne!
Ce?
Sarcasmul tau e contagios Adeline!
Am aruncat cu perna mea in Ruxy. Am deschis frumosul caiet si am inceput sa scriu pe paginile sale aurite cu stiloul meu cu gel argintiu ca gheata.

Draga jurnalule,
Scuze ca nu am scris in tine pana acum. Am sa incerc sa ma prezint pe scurt. Eu sunt Adeline care inseamna nobil, stil, delicat,dulce. Am 1.78. Sunt ridicol de inalta. Sunt slaba, dar pana acum doi ani eram cam grasa.Am niste ochi frumosi roscati cu o floare de iarna argintie in ei.Parul meu e lung si roscato-castaniu cu suvite blonde si negre cu reflexe arginti. Am uitata sa spun ca am 15 ani si sunt scorpio-balanta cu ascendent in leu. Nu sunt nici scorpion nici balanta pentru ca sunt nascuta la 12 noaptea fix pe 22 octombrie. La chinezi sunt sarpe de metal cu ascendent in sobolan. Ma rog, hai sa incheiam cu mine prin personalitatea mea. Sunt o fata sarcastica si extrem de sufletista. Tin ENORM la familie si prieteni. Pot fii rece ca gheata si o sa iti spun mai incolo de ce asta este ironic.
Ruxy este "sora" mea impreuna cu Dalia, Ali, Adnana(placere,eternitate,magnific,special), Alia(fericire) si Marcia(dedicat lui marte). Pe scurt Ruxy este o fata draguta. Ea se enerveaza usor pe cei din afara grupului si poate fi foarte egoista dar o iubesc enorm cu tot  cu "peruca" ei  afro. Ruxy e creola cu ochii ei verzi divini si parul ei super cret negru.
Dalia este intr-un cuvant: minunata. Nu e foarte inalta si are inaltimea perfecta. E un ascultator magnific chiar daca eu nu spun decat o data pe an ce simnt. Uneori nu o inteleg deloc sincer. Dalia are doi ochi caprui stralucitori si un par tuns mediu.
Ali e o tipa geniala! Nu, vorbesc f serios. E un geniu! Tipa e buna la FIZICA. E si frumoasa si desteapta. Ali are parul saten si ochii caprui de caprioara. Este o fire foarte blanda.Cateodata e cam prea buna cu idiotii din jur care nu fac parte din grup dintr-un motiv EVIDENT. Oricum idiotii care o ranesc nu prea apuca ziua urmatoare deci...
Adnana este o fata buna si foarte frumoasa. Din pacate a ramas fara mama de mica...Off. Are parul carliontat la varfuri de zici ca si-l face zilnic cu ondulatorul,dar e NATURAL! Adnana este blanda ca o floare. Ea are o sora, dar ea nu vine cu noi in Mistyc Falls e cu iubitul ei.
Ania e un mic dracusor de 1.73. E dulce si frumoasa. Are ochii albastrii cristalini si parul saten deschis.E o fata puternica si incapatanata ca mine.
Marcia este o adevarata bomboana curajoasa. Seamana cu Bonnie din cartea The Vampire Diaries. E blanda ca un iepure, dar curajoasa ca un leu.Ea are doi ochi verzi in margini si inauntru sparti cu maro-roscat.Pe toate le iubesc ca pe niste surori.

Deja am ametit. Numai pot scrie in jurnal. Oare cat naiba mai aveam pana In Los Angeles. In Mystic Falls nu exista aeroport asa ca mergem pana in Los Angeles si dupa luam un autobuz a doua zi spre Mystic Falls. Chiar cand voiam sa intreb cat mai avem un barbat stwarli mi-a raspuns la intrebarea nerostita. De fapt purta un costum, dar nu lucra in avion. Este un pasager.
-Mai avem 10 minute pana aterizam, domnisoara.
Si porma a plecat. Recunosc ca a fost o lovitura fierbinte! Tipul ala este extrem de aratos. In minte imi rasuna vocea lui... Dar spunea alt ceva.
"Domnisoara, aveti o frumusete chiar supranaturala."
WOW! Chiar ca e o voce de neuitat. Stai putin, de unde a aparut asta?
-Mai avem 10 minute pana la destinatie! Va rugam sa asteptati linistiti in scaune si sa nu va scoateti centura pana cand beculetul de deasupra dumneavoastra....
O doamne! Cat de enervanta poate fii vocea asta! In antiteza cu a pasagerului. In 10 minute, care pareau o vesnicie, am inceput aterizare. Cand in sfarsit am ajuns am spus doar pentru grupul nostru:
-Slava cerului ca am ajuns! Credeam ca am sa mor acolo!
-Mi-ai luat vorba din gura Adeline,a spus Marcia.
-Stati!
-Doamne Ali, mai speriat ce e?
-Pai, Adnana, inca mai avem de trecut cu pasapoartele si sa ne luam lucrurile. Dupa trebuie sa cautam autobuzul care merge la hotel si...
-Gata Ali, am priceput! Nu am iesit inca din Iad!
-Sunt de acord cu Ania. Asta chiar e iadu...Dar uite ce arhitectura divina are! E cu adevarat un iad elegant si frumos. am spus eu in timp ce ma uitam in jur. Aeroportul era facut in intregime din sticla.
-Aici sunt bagajele.a aratat Ruxy cu degetul o banda rulanta.
-Nu mai spune Ruxy, eu credeam ca primim lingouri de aur gratis aici!
-Serios?
-Adeline era sarcastica, Ruxy... a spus Ania.
-S-si eu eram sarcastica.
Mi-am dat ochii peste cap.
-Adeline, a venit bagajul tau! a strigat Ali care era singura atenta la bagaje.
Un bagaj gigantic roz pe 4 roti a aparut.
-O doamne femeie, nu iti fugeau lucrurile de acasa.
-Ruxy nu o enerva!
-Ai mai Marcia!
Fetele continuau sporovaiala in timp ce eu m-am indreptat spre bagaj. Fetele aveau dreptate! Zici ca am carat in apartament cu mine. Pana la aeroport m-a ajutat Tudor, un prieten vechi, cu bagajul. Trebuia sa recunosc. Tipul e foarte puternic daca a putut sa ridice muntele ala... Hai sa incepem: unu,doi,trei. La trei l-am ridicat si a fost surprinzator de usor. "Se pare ca sunt mai puternica decat credeam, sunt uimitoare"mi-am spus eu mandra,dar cand sa il pun jos deja era inafara mainilor mele. PLUTEA?! OMFG! MI-AM FOLOSIT PUTERILE CUMVA?! Inainte sa dau peste bagaj sa se opreasca din plutit am aflat ca de fapt un baiat in jur de 17 ani ma ajuta cu bagajul. "Si credeam si eu ca sunt mai puternica..."Cu o voce seducatoare si un zambet, pe care l-am mai vazut si la alti baieti genul playboy, pe fata a spus:
-Poftim bagajul, iubire. Cam multe lucruri de carat pentru o dulceata asa delicata ca tine, nu?
-Multumesc,dar banuiesc ca nu e treaba ta ce iau cu mine si cenu iau.
-Si cum ai de gand sa duci bagajul singura?
-Nu il duc singura! Ma ajuta...
Cand m-am intors la fete,pai disparusera. "Din nou au fugit inainte sa le cer ajutorul! Acum ce fac?!" M-am intors inapoi la tipul extrem de aratos,nu observasem inca asta.
-Pai,am spus eu cu o voce afectata, banuiesc ca o sa ma folosesc de rotile sale,nu?
Un zambet satisfacator a aparut pe buzele lui. "Frate,tipul chiar are o fata ca in fotoshop. Nici macar supermodelele nu sunt atat de dragute ca el,ce naiba!"
-Se pare ca am sa te insotesc. Nu vreau ca o frumusete ca tine sa se raneasca.
Inainte sa spun ceva a intrebat cu un zambet prietenos:
-Deci unde mergem,iubire?
"De ce sa nu profit de fotomodelul asta pana la urma? Pare un tip de treaba."Am incetat sa ma impotrivesc si i-am spus:
-Trebuie sa ajung la hotelul "The Beverly Hills". Ma rog, la autocarul hotelului,dar cred ca deja a plecat...
-Si eu trebuie sa ajung la acelasi hotel. Daca vrei de duc cu masina,iubire.
-Fie...si care era numele tau din nou?
-Ce nepoliticos din partea mea,frumoaso. Sunt Nick.Nick Smith.
"Nick?! O frate puteam sa jur ca o sa spuna ca e Nickla..." am indepartat repede gandul acesta sumbru si m-am prezentat politicos.
-Eu sunt Adeline Mosser. Imi pare bine!
Pe chipul lui Nick a aparut un alt zambet fermecator. "Mi se pare mie sau ochii i-au sclipit de multumire?" Dupa acest gand am avut un sentiment puternic ca l-am mai vazut pe tip undeva...dar unde?"Mai bine raman cu ochii in patru." O voce autoritara mi-a spus:"Concentreaza-te si fii atenta! Mai stii cand Damon Salvatore si-a schimbat numele ca sa nu fie recunoscut? Cum era? A da DAMON SMITH!" stiam ca are dreptate....
Uite,deja vad masina. Era... De fapt sunt varza cand vine vorba de masini. Tot ce stiu e ca e 4x4 si ca e neagra. Am vrut sa il ajut sa urce bagajul,dar a refuzat elegat. Poate ma crede lumea nebuna ca ma bazez doar pe niste puteri de abia invatate,dar se spune ca adrenalina e cel mai bun profesor. Nick s-a grabit sa imi deschida portiera din fata a masinii. M-am urcat in Hummer(cred ca asa i se zice si daca nu asta e viata). Mi-am pus centura si am pornit la drum. Un moment mi-a trecut prin cap sa le sun pe fete sa le spun unde sunt."Dar de ce?! Ele m-au lasat singura..." Am inchis ochii si am adormit ignorand vocea autoritara si rationala din capul meu"Nu dormi! Esti cu un stra..." "Sunt franta! In avion nu am putut adormi. IMI CAD OCHII IN GURA!" si asa adorm eu.

Felinele OriginaleWhere stories live. Discover now