~1~

38 4 2
                                    

Belki uğraşırsam açarım kabuğumu, biraz kanayacak elbet ama mecburum . Özgüven. Buna hiç sahip değilim . Kaygan bir taş gibi elimde tutamıyorum . Bunun yüzünden hiç yaşanamayacak kavgalar , düşüşler ve en sonunda hep kalkışlar.

***

WhatsApp ' tan gelen bir dolu grup mesajı ve okumaya üşenen ben . Yatağımın üzerinde bağdaş kurmuş oturuyorum . Saat 12 suları. Pijamalarımı çıkartmak istemesem de annem beni zorla dışarı çıkarıyordu. Ne güzel oturup Tove Lo - talking body dinleyecektim. Ama bunun şu andan itibaren olumsuz olacağını biliyordum . Her zamanki seçimim olan kot ve siyah tişört uyumunu giymiştim. Annem her ne kadar başka bir şey giymemi istese de bunun olmayacağını bildiği için bırakıyordu.

Babamın (!) bizi AVM ' ye kadar bırakmasının ardından biraz mağazalara göz attıktan sonra dinlenmek için uygun görünen bir kafeye oturduk . "Biraz daha iyi olmalısın Arden , ha ? " , " Evet anne biraz daha iyi ." Neden böyle sorduğunu açıklayayım.

Babam , annemden boşanalı 5 yıl oluyor . Annem de artık tek başına bize (ben ve Eren ' e ) bakamadığını ve kendini yalnız hissettiğini söyledi. Bunun üzerine bizden habersiz 3 Aydır flörtleştiği ya da görüştüğü adamla -babam dediğim kişi - evlendi . Ona her ne kadar 'baba' demek istemesem de annem bunun onu daha samimi kılacağını söyledi.

Biraz daha dinendikten sonra artık gitme vakti olduğunu söylediğini duymamla kalkmaya çabaladım. Çok da ayakta durmasam bile yorulmuştum.

Lisem için Antalya ' ya geldim . Ardından annemler . Burada bir Kolejde okuyorum . Burası bölümlere ayrılı bir yer . İstediğin üniversite düzeyinde ilgili dersleri görüyorsunuz. Burada beni tanıyan çok kişi var . Biraz anneden olsa gerek .

Üzerimi değiştirmeye meyillenmiştim ki gelen mesaj bunu engelledi.

'5 dakikaya bizim mekanda ol '

Balamir . Benim ilk dostum . Çok eğlenceli kızdır. Bu da onu sevememin ayrı bir nedeni .

Anneme gidip gidemeyeceğim hakkında soru sorunca biraz düşündü ve izin verdi !

Bizim mekanımız en Tekin yerdir. Öyle cici kız olduğuma bakmayın. O sadece anne ve çevresi yanında öyle. Şimdi gerçek beni göreceksiniz.

Adımlarımı bir müddet sonra saymayı bıraktım. Çünkü bizim yerin önüne gelmiştim.

"N'aber gençlik ? " , " Ooo kimler gelmiş bee , özledik kızım ." Bu Bora . Bizim grubun canı ciğeri (ama en çok benim . ) .
" Arden ! " diye bir bağırış koptuğunda gidip sarıldım Balamir'e. O da bizim grubun en neşe dolusu . " Ooo kardo nerelerdesin sen ya ? " Ve bu da Emre grubun safı ama çok şeker insandır.

Grupla oturup tatili ilk günü gıybet yaptık . Tabii ki çekirdek ve kolayla. Ama benim içeceğim hep çikolatalı süt olmuştur .
Grup buluşması bir yandan biterken hepsine iyi akşamlar dileyip ezan sesiyle eve doğru yola koyuldum.

Apartmanın kapısını açmak için şifreyi girerken kamyondan yük çıkardıklarını gördüm . İyi de bu apartmanda bir tek on birinci kat boştu. Boş olduğuna göre yeni geldiler herhalde Arden . Yeni komşu ha ? Sevdim .

BENWhere stories live. Discover now