Özgürlük

222 19 2
                                    

Apartmanın dış kapısını açınca sert soğukta yüzüne çarpan bu şamar niteliğindeki rüzgarı seviyordu. Rüzgar dostu, en iyi arkadaşı aklınca..
Dışarıya adım atınca arkasından kapanan kapının bir daha kendisi tarafından açılmayacağını biliyordu. Kapının ardında sakladığı fısıltılar aklını yitirmesi olasılığını çokça tetikliyordu.
Yavaş adımlarla ilerliyordu sanki bu sert rüzgar, meltemmişcesine kucaklayıp uçuşturuyor. Böyle düşününce gülümsedi Kamelya ,mavi sırt çantasının iplerini sıktı. Arkasına bakmaya niyeti yoktu. Cesaretsizlik değil kararlılık göstergesiydi ruhuna. Bayırda aşşağıya inerken içsesi durması gerektiğini fısıldadı. kafasını olumsuz anlamda salladı. Sola döndü fırının yanan ışıklarına şöyle bir göz attı yandaki manavdaki meyveleri inceledi.İlerlemeye devam etti.
"neden bu kadar sessizdi bu lanet
olası sokak" diye geçirdi içinden.
Adrenalin patlaması yaşıyordu sanki, karnınla kalbi arasındaki acıya anlam veremiyordu. Bağırmasına sebebiyet gibi duruyordu neydi bu böyle?
Gidiyordu artık içindeki acıyı sökeceğine inanarak, kalbine üstüne sinmiş morlukları temizleyeceğine yemin ederek ve kuşkusuz soluklanabileceğine..
Yapayalnızdı artık,
zaten bunu istemiyormuydu?
Gidiyordu işte aşık olduğu özgürlüğe, yalnızlığa, sessizce gidiyordu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 26, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

RÜZGARIN KIZIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin