Párty hrad a konec prvního ročníku

1.4K 88 9
                                    

A/N: (Tohle vás čeká před každou kapitolou čehokoliv) Lidi, vážně jste schopný to přečíst, a NIC SI O TOM NEMYSLET?! Pište do těch komentářů cokoliv vás napadne při čtení, ať to bude jakkoliv urážlivý nebo šílený, ale chci vědět, CO VÁS PŘI TOM NAPADLO! Díky

"Pohni, Harry, už jdeme pozdě!" Volal na svého kamaráda Draco. Harry se vynořil ze dveří koupelny, celkem učesaný a obecně až moc upravený. "Allons-y!" Popadl blonďák černovláskovu ruku a rozběhl se směrem do Velké Síně. Dnes byl jejich poslední den jako prváků. "Tys to slovo začal mít pěkně v oblibě, na to, že nesnášíš francouzštinu." Doběhl Harry na Dracovu úroveň. Oba se na hostinu těšili. Jednak proto, že se těšili na to všechno jídlo, a taky proto, že vyhráli školní pohár. Když se totiž Draco deset dní po příhodě ve sklepení vynořil z hlubin ošetřovny, vedl Zmijozel školní přebor o asi sto bodů. Blonďák pustil zelenoočkovu ruku ve chvíli, kdy vstoupili do Síně. Zůstal totiž stát jako přimrazený. Kromě Zmijozelské zeleně ji totiž zdobila ještě Mrzimorsky žlutá a Havraspársky modrá. "Ahoj kluci!" Přiběhli k nim Ron s Hermionou. "Tak co, jak se vám líbí výzdoba?" Zašklebila se Hermiona. "Alespoň, že ladíme." Usmál se Harry. "Kdyby vyhrál i Nebelvír, kazili by nám to." Přidal se Draco. Plácli si na oslavu toho, že všichni vyhráli školní pohár, a pak se rozutekli ke svým stolům, protože Brumbál povstal k proslovu.

Když se Molly Weasleyová dozvěděla, že se její syn kamarádí s Dracem Malfoyem, nebyla úplně nadšená. Představovala si ho totiž jako hrozného slizouna. Její názor se změnil ve chvíli, kdy se z vlaku vynořil Ron, Harry, Hermiona a nakonec i Draco. Všichni se smáli. "Mami!" Zvolal Ron a rozběhl se k ní. Všichni ostatní následovali jeho příkladu. "Dobrý den!" Pozdravili jednohlasně. Došlo jí, že Draco je kluk jako každý jiný, jen z rodiny se špatnou pověstí.

Poprvé (Drarry)Where stories live. Discover now