twelfth hour

1K 114 22
                                    

Neredesin veya ne yapıyorsun bilmiyorum ama sana geliyordum.Çünkü sen bu sabah bana gelmemiştin ve telefon konuşmalarından rahatsız olduğun için sadece evine gelerek şansımı deneyecektim. Sevgilin olacak o piçle barışmışmıydın bilmiyorum ama gerekirse onun adresini bile bulabilirdim. Seni görmem lazımdı.

"Buraya park edemezsiniz." demişti apartmanın kapısının önünde duran üniformalı adam. Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldığımda cebimden çıkan yirmiliği ona uzatıp sadece iki dakika istediğimi söylemiştim.

Merdivenleri ikişer üçer tırmanırken kalbim deli gibi atıyordu. Bu evine ikinci gelişimdi ama ilk seferde gelmeye hevesli bile değildim. Çünkü seninle henüz tanışmamıştık bile.

Tahta kapıyı ard arda iki kere çaldığımda ses gelmemişti,ama o an içimde patlayan adrenalini boşa sarfetmek istemediğim için yumruklamaya devam etmiştim.

"Sakin ol dostum! Flash kadar hızlı olamadığım için üz-" kapının ardından gelen sesin kapıyı açıp beni gördüğünde kesilmişti. Gözlerin faltaşı gibi açılmıştı ve benim gibi nefes nefeseydin. "Michael," demiştin ciddi bir ifadeyle. Neden Mike dememiştin lanet olası ?

"Burada ne işin var ?" arkana dönüp etrafı kolaçan ettiğinde bakışlarımı dağılmış saçlarından ve şaşkın yüzünden çektiğimde üzerinde sadece bir gömlek olduğunu anlamam uzun sürmemişti.

"Sen gelmedin, bende o koca kıçımı kaldırıp sana geldim." demiştim durgun bir şekilde hala üzerindeki gömleğe bakarken. Onun gömleğiydi ama böyleyken bile kalbimi zorlamayı başarmıştın.

"Sanırım yanlış zaman." titreyen dudağımı ısırdığımda sadece kafanı sallamıştın. "Calum'ın söyledikleri hakkında," duraksamıştım çünkü hemen ardında görünen bir erkek vücudu bize doğru yaklaşmıştı.

"Senin hatan değildi Michael ama bilmelisin ki, bak ben sadece onun dediklerini düşünmeni istiyorum tamam mı ?"

Nefesimin daraldığını hissetmiştim, kollarını neden senin etrafına sarmıştı ki ?

"Bu kim sevgilim?" erkeksi sesiyle irkildiğimde kafamı iki yana sallayıp kendime gelmeye çalışmıştım.

Bu kadar kolay mıydı onu tekrar kollarının arasına,kalbinin tam ortasına almak ? Peki ya beni kollarına alıp, kalbinin en derinliklerini almak bu kadar mı zordu ? Calum'ın söyledikleri doğru muydu yani ? Doğru olmasını mı istiyordun ?

İstediğini alacaktın.

"Merhaba," demiştim neşeli bir sesle. Gözlerin yeniden şaşkınlıkla açılmıştı.
"Ben Michael Clifford, 5 Seconds of Summer grubunun üyesiyim. Çok yakında turneye çıkacağız, bunu çok değerli arkadaşıma bizzat söylemek istedim."

Gülümsemen endişeli bir şekilde yüzüne yayıldığında senin aksine kahkaha atmıştım.

Canını yakmak istemiştim.

"Ve bu arada ben onu aldattığında, kollarına koştuğu ve hatta yatağına girdiği Michael'ım."

Hemen sonra bu piç kurusu seni aldattıktan sonraki o yıkık bakışlarının aynısını gözlerinde görmüştüm.

Ve sonra da kapıyı yüzüme sertçe kapatmıştın.

_______

Yorumlarda Mali-Koa görmek istiyorum, @Mali-Koa

Umarım beklediğinize değiyordur lol

No,Mike || cliffordHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin