#2#

4.1K 36 90
                                    

"O" kolye:

"O" kolye de, bir Tumblr kızının önemlitamamlayacılarındandır. Boynunuzda minimal birdetay yaratacak "o" kolye, Tumblr kızılarının en sık tercih ettiği ürünlerdendir.

Kitap:

Bir Tumblr girl, her şeyden önce, entelijansiyası ile de kendini göstermelidir. Entelliği vurgulamanın en kolay - en etkili yolu ise, şüphesiz kitaptır. Ayrıcakitabınız ile fotoğraf çekilirken bacaklarınızı ve dudaklarınızı da fotoğraf konusu haline getirebilirsiniz.

Süper kahraman giysileri / aksesuarları:

Tumblr kızlarının önemli araçlarından bir tanesidir. T-shirt, iç çamaşırı, bileklik, çorap gibi ürünlerinizin üzerinde, süper kahraman logoları bulunmasıpopülaritenizi arttıracaktır. Herhangi bir çizgi roman takip etmenize - böyle bir kültüre sahip olmanıza gerek dahi yok. Emin olun, kimse sormayacaktır. Bu yöntemle "geek, nerd, nerdy, marvel, dc" gibi anahtar kelimeler ile aramalarda da Tumblr sayfanızın bulunurluğunu arttırabilirsiniz.

Kahve:

Tumblr girl, kahve tüketmelidir. Mümkünse bunuözel bardaklarda fotoğraflamalıdır.

Sigara:

Sigara ile asilik yapmak demode olabilir. Ancak Tumblr girl için bunun bir önemi yok. Sigaranın dumanı sayesinde enteresan pozlar yakalayabileceğiniz gibi, dudaklarınızı ön plana çıkarmanın önemli bir yoludur sigar ile fotoğraf çekilmek.
(Bu madde zorunlu degil)

Spor:

Hemen korkmayın! Spor yapmanıza gerek yok. Hatta yapmayın. Kimse fotoğraflarda terligörünmek istemez. Birkaç spor ürünü kullanarak, spor yapıyormuş - yeni yapmış - az sonra yapacak gibi izlenimler bırakabilirsiniz. Bu sizi bir çok aramada görünür kılacağı gibi, vücudunuzu göstermenin de önemli bir yoludur.

Önemli Notlar;!!

*Kesinlikle natürel fotoğraflar tercih etmeyin. Fotoğraflarınızda muhakkak - en az iki filtrekullanın.

*Fotoğraflarınızı cep telefonunuz ile çekin. DSLRfotoğraflarla çekeceğiniz fotoğraflar kazara doğalgörünmenize yol açabilir. Yüzünüz ve vücudunuzdaki deformasyonlar yüksekmegapiksellerde daha rahat farkedilebilinir. Ayrıca fotoğraflarınızı "düzenlemeniz" cep telefonunuz ile çok daha kolay olacaktır.

Önemli Notlar diğer bölümde de devam edeceğim.

TUMBLRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin