2

2.7K 93 2
                                    

Amint a hülye  elmém kreálta jelenet után magamhoz térek (hála az égnek ami a fejemben perceknek tűnt, kívül alig pár másodperc lehetett ezért a félistenek nem vettek észre belőle semmit "max a csorgó nyálamat") a fiúk zavart tekintetével találom szembe magam.

-Miért sikítottál?- Kérdezi Jer kíváncsian. Sikítottam volna? Ja persze: Tom...

-Csak nem webszexeltél? - Kérdezi vigyorogva és a melleimet tanulmányozza érdeklődve. Mikor lepillantok leesik, hogy a meredező mellbimbóimra 'sandít'. (Elég látványosan bámulja őket.) A FRANCBA!! A kis piszkos gondolatom ezek szerint a testemre is hatással volt. Na szuper...

-Nem!- Vágom rá a gyors gondolatmenetem után. "Annál sokkal bizarabb dolog volt rám ilyen hatással" teszem hozzá fejben.- A retardált haverom a frászt hozta rám...-"Megint..." De nekik ezt nem kell tudniuk.

-Ahha, na mind... -Próbálná befejezni Jer unottan a mondandóját, de a skype vonal még mindig él és Tom  eddig tudott hallgatni.

-Hahó! A "retardált" haverod még mindig itt van és baszottul elege van a sötét képernyő bámulásából.- Kiabál a  laptop mikrofonjának.

-Nekem abból van baszottul elegem,hogy már megint a frászt hoztad rám! Rohadtul nem vicces az, hogy szarrá ijesztesz minden ilyen beszélgetésnél! A személyes találkozásokról meg ne is beszéljünk...!- Kiabálok vissza a a laptopnak mint valami eszelős.

-Jó, igazad van... Bocsánat.- Motyogja bűnbánóan. Erre egy kicsit meglágyul a szívem és
felnyitom a laptop tetejét. Az a szájbakúrt maszkja még mindig rajta volt de én már csak egy kis szisszenéssel átvészelem, azonban van akinek még új a látvány.

-BASZD MEG! - Kap a szívéhez Adam és egy végetnemérőnek tűnő káromkodásba kezd aminek leginkább Tom és a maszk felmenői a témája. A vörös hajú srác a vonal végén hol meghökken a durvaságon, hol pedig elneveti magát az összefüggéstelen szövegen.

Jer és én a második perc után már kezdtük kicsit unni ezért én gyorsan elköszöntem Tom-tól és lezártam a gépet. Jer, pedig hátba vágta a (már az üres asztalhoz beszélő) Adam-at. (Asszem nem bírja a zombikat... De ez csak egy aprócska sejtés.)

-Am te mit keresel itt? - Teszem fel a nem túl udvarias kérdést a visszatérő Jeremynek, aki épp most terelte fel a kicsit kiakadt Adamat a lépcsőn. Felvont szemöldökkel néz rám, mire egy kicsit kibővítem a kérdésemet.- Mármint, ugye Te a húgoddal laksz nem messze, és az alsógatyából ítélve- bökök az említett ruhadarab felé- nem igazán fogsz ma már haza menni.- Erre bólint én pedig kíváncsian folytatom a  mondandómat.- És hol alszol? Mert a kanapé nyilvánvalóan foglalt,- mutatók a félig meddig megágyazott bútordarabra- a fiúk pedig ha engem sem voltak hajlandóak befogadni maguk mellé, akkor valószínűleg téged sem. - Erre egy kicsit sértődött arcot vág, mire gyorsan hozzáteszek még egy marha nagy baromságot a mondandómhoz. - Már nem azért mert én jobban nézek i mint te, mert nyilvánvalóan.... -Oké, kezdjük előről- Már ha nem a másik kapura játsza.... - Erre még jobban felvonja a szemöldökét és az izmos karjait keresztbe teszi a csakugyan izmos mellkasa előtt. "Na jó, ez sem lesz jó....!!"- Hol  alszol?- mondom ki zavaromból adódóan egy kicsit erőszakosabban a kérdést.

A piszok persze tök jól elszórakozik rajtam, de nem baj... Elindul felfelé és tök nyugodtan szól vissza a válla felett.

-Amúgy a vendégszobában alszom egy pár napig...- Nem sikerült időben elfordulnia, mert még láttam a sokat tudó vigyort az arcán.

-HOGY HOL!?!?!?!?!?!?- Sikítom üvöltve (ha ez egyáltalán lehetséges).


Sziasztok! Tudom, hogy ez a rész kicsit lapos, de a következőt (ami legkésőbb holnap este fog felkerülni) fel kellett vezetni. Ígérem, hogy izgalmasabb lesz a következő!

U.I.: Szavazni , kommentelni NEM TILOS!! XD

(A video nem ide kapcsolódik, de én rohadtul várom már, hogy mit sikerül kihozniuk belőle. Mert a könyvet és a filmet is imádtam. Remélem, hogy a műanyag kardok (szeráf pengék) ellenére összehozzák...)


Dirty MindWhere stories live. Discover now